- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
yokh hayatım benim mesajlarımda altta çıkan ne kadardır evli olduğumu gösteren resim varya ondan Anladım canım, benim jeton bugün biraz köşeli artık idare ediverin :))
yok canım yaa ben evlilik yıldönümüm için yapacağım bebek yok ki haftasını sayayım
Oda olacak şekerim sen rahat ol, yazacağız buraya çatır çatır
yok cnm akıntım falam hemde hıc yok afedersın pecete koyuyorum gelırse anlıyım dıe tık yk dayan dayan heray dayan yınede cok sukur
Şu alıntı yapma işini bir de becerebilsem
Şu alıntı yapma işini bir de becerebilsem
bende arada ıslaklık oluyor canım sabahta greenmoon a yazdım dün adet oldum diye wc ye gittim ıslaklık vardı bide sarı akıntı gibi gelen bişey var ama akıntı değil çamaşırımı kirletiyor afedersinbide öksürünce altıma kaçıracak gibi oluyorum nedense çok şükür kaçırmıyorum da oluyor gibi
cnm umutlandırmakta ıstemem ama benımde ılk gebelıgımde oyle akıntım olmustu oyusden belkıde hamılesındır benden gelmedıgı ıcın umudum yok puuuuufffffffffff bak belırtın varmı kasık agrısı bel agrısı falam mıden ne alem mesela
kızlar bısı sorcam dun ogrendım gebe kalınınca gobek delıgınden asagıya dogru ınan bı cızgı olurmus bu nedır dogrumudur
hmmm sankı hemen cıkıyormus ordanda anlaya bılırsınız hamıle oldugunu dıye okudum ama bılemıycem ins hepımızde sende hamılesındır acaba test yapsammı dıyorum vaz gecıyorum halbukı zaman ucup gıdıyo 6 5 4 derken 2 kaldı baksana benımde zaten cok duzenlı saatı saatıne adet olurum normalde eger olmazsam kesın derım ama olursamda kesın persembe olurum senın olurmu sekmelerın
kızlar bu sayfayı okuyun belırtılerı anlatıyor cokta dogru seyler :: Huggies ::
cnm yanlıs bılmıyorsamkı oyle cınsel organın ılk gırıs yerıne dogru bı yerden baksedıyor dr asadan maune etse anlar esınızde hanı baksa eger dıkkatlıyse anlar demek ıstıyor hamıleyken onun renk degıstırdıgını bılıyorum
neyse bu çok karmaşık bişey karıştırmayalım onu o zamano belirtiler ben de hiç yok ki, şimdilik adet belirtilerim var o kadar hayırlısı takmıyorum artık, acıktım bugün yaa daha 8 saat var niye böyle oldum ki offff:84:
yaaa kızlar benımde umudum yok ama napalım sımdı yıne adet olursak bı dahakı ay ama beklemek mahfedıyor ınsanı. artık hamıle gormek ıstemıyorum etrafımda okadar bebeklı okadar hamıle ınsan varkı anlatmam banamı ınat cevremdeler ınadınamı gozume batıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?