Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yok cnm akıntım falam hemde hıc yok afedersın pecete koyuyorum gelırse anlıyım dıe tık yk dayan dayan heray dayan yınede cok sukur

bende arada ıslaklık oluyor canım sabahta greenmoon a yazdım dün adet oldum diye wc ye gittim ıslaklık vardı bide sarı akıntı gibi gelen bişey var ama akıntı değil çamaşırımı kirletiyor afedersin bide öksürünce altıma kaçıracak gibi oluyorum nedense çok şükür kaçırmıyorum da oluyor gibi

cnm umutlandırmakta ıstemem ama benımde ılk gebelıgımde oyle akıntım olmustu oyusden belkıde hamılesındır benden gelmedıgı ıcın umudum yok puuuuufffffffffff bak belırtın varmı kasık agrısı bel agrısı falam mıden ne alem mesela

kızlar bısı sorcam dun ogrendım gebe kalınınca gobek delıgınden asagıya dogru ınan bı cızgı olurmus bu nedır dogrumudur

Yok canım yaa umutlanmıyorum zaten gayet rahatım , belirti adet belirtisi gibi bel ağrısı var ama kasıkta öyle şiddetli bir ağrı yok çok hafiften oluyor bazen, iki gün önce daha şiddetliydi mesela bide sanki böbrek ağrısı gibi bi ağrı anlamadım, valla hamilelikten mi bilmem ama sahurda o kadar su içtim ki son bardakta midem kalktı hee bide dün iftarda da midem bulandı:)

hmmm sankı hemen cıkıyormus ordanda anlaya bılırsınız hamıle oldugunu dıye okudum ama bılemıycem ins hepımızde sende hamılesındır acaba test yapsammı dıyorum vaz gecıyorum halbukı zaman ucup gıdıyo 6 5 4 derken 2 kaldı baksana benımde zaten cok duzenlı saatı saatıne adet olurum normalde eger olmazsam kesın derım ama olursamda kesın persembe olurum senın olurmu sekmelerın

3-4 ay önceye kadar 26 günde bir olurdum sonra 28 i çıktı 2 aydır da 29 günde bir oluyorum, düzensizlik değildir sanırım bu , 29 hesaplayınca 4 ünü beklemekteyim belki de yarın olurum bilmiyorum ki canım vakti gelse de ak mı kara mı görsek yaa beklemekten nefret ediyorum üfff bide o çizgiyi eklemeyelim belritilerimize zaten belirti yok unut onu canım

nıe oyle cıkıyor anlamadım puufff www. sonuda com olcak ortasındada huggies yazcak ama sınır oldum

kızlar bu sayfayı okuyun belırtılerı anlatıyor cokta dogru seyler :: Huggies ::

Meydana gelen fiziksel değişikliklerden biri rahim, vajina, serviks ve vulvaya giden kan miktarında artış olmasıdır. Bu dokular hamileliğin ilk döneminde belirgin bir mavimsi veya morumsu renk alır. Birçok kadın bunu fark etmez. Ancak, doktor tarafından yapılan leğen kemiği muayenesinde ya da özellikle dikkatli bir eşleri varsa bunlar fark edilir.

bu ne demek canım?

cnm yanlıs bılmıyorsamkı oyle cınsel organın ılk gırıs yerıne dogru bı yerden baksedıyor dr asadan maune etse anlar esınızde hanı baksa eger dıkkatlıyse anlar demek ıstıyor hamıleyken onun renk degıstırdıgını bılıyorum

neyse bu çok karmaşık bişey karıştırmayalım onu o zaman o belirtiler ben de hiç yok ki, şimdilik adet belirtilerim var o kadar hayırlısı takmıyorum artık, acıktım bugün yaa daha 8 saat var niye böyle oldum ki offff:84:

yaaa kızlar benımde umudum yok ama napalım sımdı yıne adet olursak bı dahakı ay ama beklemek mahfedıyor ınsanı. artık hamıle gormek ıstemıyorum etrafımda okadar bebeklı okadar hamıle ınsan varkı anlatmam banamı ınat cevremdeler ınadınamı gozume batıyor anlamadım

tatlım benım aynı durumdayız ısyan etmek gelıyor ınsanın ıcınden yıne de umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…