Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Canım yeni gördüm çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine.
Tam mevsim geçişi herkes hastalanıyor bu ara, hamişler koruyun kendinizi anacım

Kızlar ben kaçarrr, herkese iyi akşamlaaaaaaaarrrr,

Öpüyorum..

bu arada tansel de hamileymiş serfik ten duydum, hayırlı olsun çok sevindim, serfik te bu hafta gidecek dr a.

öpüyorum kızlar hepmize dua ediyorum hamile kalamayanlara, kalanlara... bebekleriniz sağlıkla gelsin inşallahh yuvalarına...

Greenmoon canım iyiyiz sen pek gelemiyorsun sanırım, umarım bir problem yoktur yorgunum demişsin,
Kendine dikkat et..

Günaydın kızlaaaaaaarrr

günayydınnn.....

bugün 2şyi merak ediyorum
yokh son durum ne tatlım varmı gelen giden bişi
serpil nasıl ne yaptı gittimi doktora?

gunayydın tatlım varmı gelen gıden bakalım

günayydınnn.....

bugün 2şyi merak ediyorum
yokh son durum ne tatlım varmı gelen giden bişi
serpil nasıl ne yaptı gittimi doktora?

Kızlar stresten çıldırıcam gelen giden yok karnım ara ara sancılanıyo tam geliyo diyorum wc gidiyorum ama yok,
Dün deli gibi belim ağrıdı dedim sabaha gelecek heralde,
Sarımtrak akıntı geliyo ara ara,
Olacaksa olsun ne olur çatlayacam meraktan:18:

kızlar günaydın...
dün acile gittim kan ve idrar tahlil verdim bişey çıkmadı kadın doğum kontrol etti bişey yok cerrahi baktı bişey yok yok da yok sebep bulamadılar ve gönderdiler ama geberiyorum karın ağrısından midemde çok ağrıyor belim ve iki yanım ,gece hiç uyumadım sinirlerim çok bozuk bana bi çare bulun nasıl geçer bu ağrılar

canım senin yaşadıklarını ben de yaşadım iki gece ailde sabahladım uykulardan uyandım ağrıdan sızıdan ama sonuç stres çıktı sen de muhtemelen stresten yaşıyorsun bunları
rahatlaman lazım bunu kendine telkin et ve rahatla lütfen kendine zarar veriyorsun

kız sen gebesın galıba bu ne boyle sen ıyı dayanıyorsun gıt hemen kana ne beklıyorsun var sende bısıler ayın 29 oldu anacım bel agrın akıntıların normal deıl bence

Yaaa allahallah nasıl sebep bulamazlar ya,
Canım o zaman tek açıklaması var psikolojik bunlar tamamen yaşadığın strese bağlı oluyor,
Rahat ol biraz gevşe geçmezse tekrar gidersin, sıkma kendini tatlım

kankıcım gecmıs olsun yaa galıba mfalcon dedıgı gıbı sıtresten olmasın canım madem bısı yok belkıde pskolojık kıyamam ben sana ne yapsak nasıl fıkır versek bılemıcem:18:

tanselll yokh lugesma günaydın kızlaar direk serfike yazdım size günaydın diyemedim

gunaydın kuzum serfık mahfettı hepımızı hem uzuluyoruz hem bısı yapamıyoruz ama banada kalsa senın dedıgın gıbı sıtresten boyle oldu

Yaaa allahallah nasıl sebep bulamazlar ya,
Canım o zaman tek açıklaması var psikolojik bunlar tamamen yaşadığın strese bağlı oluyor,
Rahat ol biraz gevşe geçmezse tekrar gidersin, sıkma kendini tatlım

geçmek bilmiyor kızlarrr stresten olduğunu biliyorum o da bir etken ama öldürüyor beni bu ağrılar ....

mfalcon canım sürekli dışkılama istediği oluyor muydu yapıyım de rahatlıyım diye ne yapacağımı şaşırdım korkudan yemek yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…