- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.221
sağolun kızlar size geçmiş olsun ben normalde hiç hastalanmam yani en son ne zaman hastalandım hatırlamıyorum bile ama işte bu bebekler annelerin tüm vitaminlerini aldığı için bizde böyle ters dönüyoruz ama olsun onlar sağlıklı olsunda ben razıyım hasta olmaya
sağolun kızlar size geçmiş olsun ben normalde hiç hastalanmam yani en son ne zaman hastalandım hatırlamıyorum bile ama işte bu bebekler annelerin tüm vitaminlerini aldığı için bizde böyle ters dönüyoruz ama olsun onlar sağlıklı olsunda ben razıyım hasta olmaya
günayydınnn.....
bugün 2şyi merak ediyorum
yokh son durum ne tatlım varmı gelen giden bişi
serpil nasıl ne yaptı gittimi doktora?
tansel günaydın cnm nasılsın ?
gunayydın tatlım varmı gelen gıden bakalım
günayydınnn.....
bugün 2şyi merak ediyorum
yokh son durum ne tatlım varmı gelen giden bişi
serpil nasıl ne yaptı gittimi doktora?
kızlar günaydın...
dün acile gittim kan ve idrar tahlil verdim bişey çıkmadı kadın doğum kontrol etti bişey yok cerrahi baktı bişey yok yok da yok sebep bulamadılar ve gönderdiler ama geberiyorum karın ağrısından midemde çok ağrıyor belim ve iki yanım ,gece hiç uyumadım sinirlerim çok bozuk bana bi çare bulun nasıl geçer bu ağrılar
Kızlar stresten çıldırıcam gelen giden yok karnım ara ara sancılanıyo tam geliyo diyorum wc gidiyorum ama yok,
Dün deli gibi belim ağrıdı dedim sabaha gelecek heralde,
Sarımtrak akıntı geliyo ara ara,
Olacaksa olsun ne olur çatlayacam meraktan:18:
kızlar günaydın...
dün acile gittim kan ve idrar tahlil verdim bişey çıkmadı kadın doğum kontrol etti bişey yok cerrahi baktı bişey yok yok da yok sebep bulamadılar ve gönderdiler ama geberiyorum karın ağrısından midemde çok ağrıyor belim ve iki yanım ,gece hiç uyumadım sinirlerim çok bozuk bana bi çare bulun nasıl geçer bu ağrılar
kızlar günaydın...
tanselll yokh lugesma günaydın kızlaar direk serfike yazdım size günaydın diyemedim
canım senin yaşadıklarını ben de yaşadım iki gece ailde sabahladım uykulardan uyandım ağrıdan sızıdan ama sonuç stres çıktı sen de muhtemelen stresten yaşıyorsun bunları
rahatlaman lazım bunu kendine telkin et ve rahatla lütfen kendine zarar veriyorsun
Yaaa allahallah nasıl sebep bulamazlar ya,
Canım o zaman tek açıklaması var psikolojik bunlar tamamen yaşadığın strese bağlı oluyor,
Rahat ol biraz gevşe geçmezse tekrar gidersin, sıkma kendini tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?