Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ahh şu alttan muayene
alıştım artık ben 2 yıldır toplasam 20 30 defa bakmışlardır
dr bakıo çıkarıo ben hiç soru soruorum relaxım

doktor değişince iş zorlaştı yaa hele bide erkek olunca haaa işin komiğini söyleyeyim kızlar hasta bakıcı kadın güya beni hazırlamak için odaya aldı elinde çekirdek çitliyor , ben ne yapacağımı biliyorum sağol dedim geçti kenarda oturdu çitlemye devam etti ben çataldayken koptum yaaa :))))

ben bayan dr gidiorum hiç gitmedim erkek dr o yüzden rahatım erkek dr gidemem ben ya çok utanırımm

hasta bakıcıda ilginçmiş elinde çekirdekle
deseydin ver bi parçada stresimi alsın

Selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?

hahahaha

ben bayan dr gidiorum hiç gitmedim erkek dr o yüzden rahatım erkek dr gidemem ben ya çok utanırımm

hasta bakıcıda ilginçmiş elinde çekirdekle
deseydin ver bi parçada stresimi alsın

acile gidince hanig doktor varsa o bakıyor valla normalde özele gidiyorum ben doktorum bayan ,
bi ara düşündüm karşılıklı çitlemeyi iki de dedikodu yapardık ama doktorlar geldi

kefye bak vallahı tabı onlar oturmuyor catala ızleyıcı onlar mısırda ıstermısınız deseydın

hulya hangı pembe mavı ye gıdıyorsun sanırım 1 2tane var bıde muane ucretı nasıl oranın dr kım

Selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?

hoşbulduk canımm iyiyim çok şükür saol
sennde gelmemeiş kırmızılar hadi inş gelmez tatlımm

bende regl önce yaptım çıkmadı biliosunuz regl günü yaptım çıkdı
geç döllenme olmuş benm inş sennde öyledir

normalde regl öncesi kuruluk olur akıntında varmış hadi hayırlısı

hulya hangı pembe mavı ye gıdıyorsun sanırım 1 2tane var bıde muane ucretı nasıl oranın dr kım

fsm bulvarının aşşağısında var tatlım oraya gidiorum ben
doktorun nedret kolsal çok memnunum
ücreti bi çok özel hastaneye göre çok uygun

mesela ben acıbademe gidiodum muayene 190 dı testlerde 100 liraydı

pembe mavi muayene 120 lira kan testi falan 31 lira

bu arada 1 kere muayene oluosun 20 gün içinde istediğin kadar gidebilirsin ücretsin ama 20 gün içinde

ben çok memnunum yaa çok ilgililer

aaaaa cnm ben bu dr duymustun ıyı dıe sımdı pembe mavıdemı hmmm ıyı bakalım arastırma ıcerısındeyım bende

Az önce ofisteki kızlardan biri durduk yere bana dönüp

"Hadi bebek yapın da sevelim ya" Dedi,

Bana kal geldi ne dicemi bilemedim :26:

Yaaaaaaaa niye yaramı deşiyorlar şimdiiiiiiiii ne alakaaaaaaa

ben de bi besmele çekmişim yat diyince kadın gülmekten yerlere yattı ama hiç kasılmadım yaaa aferin aldım dokturmdan salı günü göreceğim doktorumu bakalım polikistik over var mı

tatlım polikistik teşhisi koymaları için hormon tahlillerinide yapmaları gerekiyor unutma sakın. oda regl 3. günü yapılıyor daha sağlıklı sonuç veriyormuş. ve polikstiğin en belrgin özelliği regl olmamak. sende böle bişi olduğunu sanmıyorum ben. tamamen kendin yaptın sn bu hastalığı okadr stres bi yerden çıkmalıydı oda karnından midenden çıktı bnce.
şimdi evde olup ılık bi duş alıp yatmak vardı ozamn stres mitres kalmaz valla. bide yatmadan önce sıcak bi kahve hafif bir müzik. ahh ahhhhhhhhh

cnm bnmde ilk zamanlarda çok basım dönüyodu. hormonların etkisi ve tansiyonun ani düşüp çıkmasından kaynaklanıyor. ayaklarını kaldırıp uzanmaya çalış. ani oturup kalkma daha yavaş hareket et.

kızlar başımmmm çatlıyorrrrrrr bugün..... soğuk soğuk ter atıyom sanki gözlerimi kapasam açılmıcak gibi

Az önce ofisteki kızlardan biri durduk yere bana dönüp

"Hadi bebek yapın da sevelim ya" Dedi,

Bana kal geldi ne dicemi bilemedim :26:

Yaaaaaaaa niye yaramı deşiyorlar şimdiiiiiiiii ne alakaaaaaaa

yokhh valla sabrın önünde eğiliyorum saygıyla
kuru olman gerekirken değilsin ve hala kırmızılar glmedi ayyy bebişmi var yoksa
bugün çıkar belki al bitane yap. çıkmazsa yarında yaprsın.

yokhh valla sabrın önünde eğiliyorum saygıyla
kuru olman gerekirken değilsin ve hala kırmızılar glmedi ayyy bebişmi var yoksa
bugün çıkar belki al bitane yap. çıkmazsa yarında yaprsın.

Şuan kendime bende inanamıyorum biliyomusun :)
Tek amacım üzülmemek o çizgiden nefret ediyorum kızlar deliresim geliyor görünce bu ay 3 kere gördüm,
Dün sabah test yaptım en son çıkmadı ondan bugün yarında durayım diyorum...
İşte ne oluyosa günümden tam emin olmayışımdan oluyo, geçtimi geçmedimi günüm bilemiyorum ki.

Ayrıca benim size asıl sormak istediğim bişey var,
Ben şu beyaz akıntıyı takip ettim bu ay, ayın 12 yada13'ydü eminim ikisinden birinde geldi.
Hatta görünce akşama çalışma yapalım diye düşünmüştüm ama misafirliğe gidip geç dönünce eve yapamamıştık bende tüh demiştim,
sonra ayın 14'ünde çalışma yaptık,
Eğer ben o akıntı geldiği gün yumurtlamış oluyosam, ayın 13ü+14 batım 27'si olmazmı?
Yada bu akıntı şaşırtabilyormu?

yohk senın son adetın 3 eylul yanı benıde 1 eyluldu sımdı benden 2 gun sonrasın yanı senın 14 yumurtlma 14 ustune ekle 28 deolman lazım cnm yanı dun olman gerekırdı suan ıtıbarıyle 2 gun gunun gecıyor gecıyor ama neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…