Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kankıcım gecmıs olsun yaa galıba mfalcon dedıgı gıbı sıtresten olmasın canım madem bısı yok belkıde pskolojık kıyamam ben sana ne yapsak nasıl fıkır versek bılemıcem:18:

çok kötüyüm tanselimmmmmm uyutsunlar beni bi köşeye atsınlar çok ağrım var gece hiç uyumadım Allahım yardım et bana ne olurrrr

kız sen gebesın galıba bu ne boyle sen ıyı dayanıyorsun gıt hemen kana ne beklıyorsun var sende bısıler ayın 29 oldu anacım bel agrın akıntıların normal deıl bence

Ya canım içimde sesler kavga ediyor resmen biri var biri yok ztn regl olacaksın diyor
Kana gitmeyi düşünüyorum tabiki ama ilk denediğimiz ay günümü bile bekleyemeden test yaptırmıştım negatifti zaten o gün akşamı adet olmuştum Üzülmüştüm bekleyemedim beklesem olcakmışım demekki diye boşuna deldirdim kollarımı o salak hemşireye
Şimdi o nedenle bekliyorum biraz ama bilmiyorum, yarın artık son ümidim
Yarın da olmazsam evet bi gariplik var diyeceğim,
Çünkü bu ağrıları duyduğum zaman ya o gün ya ertesi gün gelirdi bnm adetim...
Kafam çok karışık ne yapayım bilmiyorum yol gösterin kızlar

tanselll yokh lugesma günaydın kızlaar direk serfike yazdım size günaydın diyemedim

Günaydın canım, nasılsın bebiş nasıl

çok kötüyüm tanselimmmmmm uyutsunlar beni bi köşeye atsınlar çok ağrım var gece hiç uyumadım Allahım yardım et bana ne olurrrr

Canım kıyamam yaa niye böyle oldu,
Dinlenmen lazım senin sabret canım yarın cuma bak haftasonu geliyor,
Şöyle güzel bir haftasonu planla kendine hem dinlen hem kafanı dağıt

canım ben kronik kabızımdır ama stresten deli gibi ishal olmuştum tuvaletten kalkamıyordum o kadar zehirlendim filan sanmıştım
serumlar yedim ağrıdan kıvrandım kollarım mosmor olmuştu alınan kanlardan idrardan filan gına gelmişti
en son dedim ki yeter ne olursa olsun bu kadar işgence daha büyük sorun madem stresten umursamıyorum yaaa
hatta ondan sonraki ay eşime demiştim ki gerçekten bi sorun olsa ölsem gitsem aman stresten deyip farketmicem herhalde
sonra zaten pat diye bebiş geldi çok dua ettim ama aklıma takmamaya çalıştım olmayacak zaten 1 yıl beklicem üzülmicem diye kendimi çok telkin ettim

stresten kurtulduğun anda ağrın sancın herşey geçecek emin ol istersen izin al rapor al ne biliyim git bugün gez kafa dağıt ama kendini dinleme buram da ağrıyo şuram da böyle deme ne olur

ıyıyım kuzucum sen nasılsın bebısın nasıl bugun bakalım

bebiş bugün çok iyi öyle hissediyorum cnm. sanki kelebekler ucuyo içimde

tatlım günaydın. bundan sonuç olrak psikolojik olarak kendini hasta ettiğin çıkıyor. seni sakinleştirecek bişiler bul. bitki çayı falan iç gerginliğin giderse ağrılarından diner biraz.

tanselll yokh lugesma günaydın kızlaar direk serfike yazdım size günaydın diyemedim

günaydınnnn cnm. nasılsın bugün bebiş ve sen

yokh olmazsan yarın sabah ıdrar testı yap ozaman tatlım bellımı olur gec dollenmedır ondan cıkmamıstır yarın sabah yıne yap

iyiz galiba hayatım sağ kasığımda ağrı var baya ama normal olabilir diye tedirgin olmuyorum hayatım

yokh olmazsan yarın sabah ıdrar testı yap ozaman tatlım bellımı olur gec dollenmedır ondan cıkmamıstır yarın sabah yıne yap

Test almaya da çekiniyorum artık burdaki eczaneler tanıdı beni
Bu ay şu testlere verdiğim parayla var ya neler yapardım :))
Tamam canım yarın sabah evde idrar yapıcam olmazsa cumartesi kan testi yapıcam,
Şimdilik böyle düşündüm bakalım..

sız nezman asermeye basladınız yanı aserme derken mıgde bulantılarınız nezmaan basladııı

cnm benım artık benıde eczacılar tanıyordu ıkı buklum ıstıyordum vallahı testı sen hıc almadıgın yerden al artık ne bıleyım cnm belırtılerde gebe gıbı anlamadım yanı

Canım kıyamam yaa niye böyle oldu,
Dinlenmen lazım senin sabret canım yarın cuma bak haftasonu geliyor,
Şöyle güzel bir haftasonu planla kendine hem dinlen hem kafanı dağıt

bende bilmiyorum canım umarım stresttir halen başka bişey çıkacak diye korkuyorum dua edin ne olur geçsin yaaa evde oldukça daha çok kafama takıyorum tatlım yaaa

sanırım benim psikolojim bozuldu farkında olmadan kendimi yıprattım sanırım canım eğer başa bişeyim yoksa , stres benim de direkt bağırsaklarıma vurur ishal olurum ama bu sefer ki çok başka içimde bişeyler geziyor belim ağrıyor göğsümden aşağısı berbat yani Allahnım şifa versin biran önce

bu arada dn ki kadın doğum maceramı anlatayım , ilk önce şunu demek isterim gözünü seveyim özel hastanenin devlette bir çatal var kocaman görünce ödüm koptu stresten iyice karnım ağrımaya başladı bide iki tane doktor gelmez mi biri kadın bii erkek yıkıldığım andı kadın ilk önce eliyle bir güzel girdi Allahım ölüyorum dedim karnımı basırdı bastırdı , sonra erkek doktor bu benim için bi yıkımdı metal bişey soktu oraya o da baktı sonra ultrasonala baktılar alttan bişeyler işretlediler ekranda allah dedim kist var o da yok sonra kalktım rezalet bi durumdu yaaa çok uatndım doktorumun gözünü seviyim salı gidince yanaklarından öpeceğim canım dokturumu bu arada kadın doktor polikistik over olabilir dedi adetimin son günüydü ilkten anlamadım sonra dedim ki ne olduüunu biliyorum ama ilerlemiş mi ne söylemedi olabilir böyle şeyler dedi geçicidir diye nasıl anladıysa kafamı karıştırdı:44:

sız nezman asermeye basladınız yanı aserme derken mıgde bulantılarınız nezmaan basladııı

cnm bnm 8 haftada bulantılarım başlamıştı... ama öncesinde baş dönmelerim oluyodu.

iyiz galiba hayatım sağ kasığımda ağrı var baya ama normal olabilir diye tedirgin olmuyorum hayatım

canım tedirgin olma zaten. rahim büyümeye başladığı içn sancı oluyo. dayanamıcağın kadarkötü olmadığın süreece pank yapma. bide regl dönmlrindde oluyo sancılar. çok rahatsz ederse ayaklarını uzat iyi geliyor.

oyyy kuzucumm bebek olmadan omasaya yatmak olum bılıyorum bende mantar ıcın yatmıstım ama erkek dr daha beter belkı onlara normal gelebılır ama yatana normal gelmez bende cok utanırım yaaa allah yardım etsın

oyyy kuzucumm bebek olmadan omasaya yatmak olum bılıyorum bende mantar ıcın yatmıstım ama erkek dr daha beter belkı onlara normal gelebılır ama yatana normal gelmez bende cok utanırım yaaa allah yardım etsın

hiç sorma tanselimmm ilk gittiğimde bile kendi doktorumda bu kadar stres yapmadım kasılmadım , erkek olunca bide o çatal iğrençti yaaa ne kadar fark var özelle öhhhh bide o metal şeyi sokaken bilmiş şey ben dedim ki o acıtıyor biliyorum dedim nerden biliyorsun dedi biliyorum dedim doktorumda sokmuştu kasarsan acır tabi dedi yerrin dibinden topladılar beni:) aayyyyy ağrım var ama unutmak için espirik yapmaya çalışyorum

Ayyy çok iğrenç katılıyorum, hep korkmuşumdur şu olaydan
Ben ilk doktora gittiğim de kii kadındı doktordu geç bakalım vajinal ultrasonla dediğinde 10 dk kendime gelememiştim
Beyaz örtü verdiler soyunup ona sarındım, yattım, kadın geldi örtüyü açmaya çalışıyo
Sonra dediki amma paketlemişsin kendini bu ne korkma bişey olmıcak dedi ben tabi bayılıyordum az kalsın
Kadın olmak neden bu kadar zor

ben de bi besmele çekmişim yat diyince kadın gülmekten yerlere yattı ama hiç kasılmadım yaaa aferin aldım dokturmdan salı günü göreceğim doktorumu bakalım polikistik over var mı

günaydın kızlar nasılsınız

serpil canım anlaşılan stresden kaynaklanıo ağrıların ağrı kesici fayda etmiomu

bu arada dün akşam çok kötü oldum bende başım dönüo ayağa kalkınca bayılıorum sandım
ayaklarım kesildi sizde oldumu böyle şeyler

yok canım yaa ağrı kesici bi tek belimin ğrısını kesti karnım ve midem çok ağrıyor nasıl geçecek bilmiyorum

ne guzel ıste cnm bebegın varlıgını bellı etmeye basladı artık

ahh şu alttan muayene
alıştım artık ben 2 yıldır toplasam 20 30 defa bakmışlardır
dr bakıo çıkarıo ben hiç soru soruorum relaxım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…