- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.241
kankıcım gecmıs olsun yaa galıba mfalcon dedıgı gıbı sıtresten olmasın canım madem bısı yok belkıde pskolojık kıyamam ben sana ne yapsak nasıl fıkır versek bılemıcem:18:
kız sen gebesın galıba bu ne boyle sen ıyı dayanıyorsun gıt hemen kana ne beklıyorsun var sende bısıler ayın 29 oldu anacım bel agrın akıntıların normal deıl bence
tanselll yokh lugesma günaydın kızlaar direk serfike yazdım size günaydın diyemedim
çok kötüyüm tanselimmmmmm uyutsunlar beni bi köşeye atsınlar çok ağrım var gece hiç uyumadım Allahım yardım et bana ne olurrrr
geçmek bilmiyor kızlarrr stresten olduğunu biliyorum o da bir etken ama öldürüyor beni bu ağrılar....
mfalcon canım sürekli dışkılama istediği oluyor muydu yapıyım de rahatlıyım diye ne yapacağımı şaşırdım korkudan yemek yiyemiyorum
ıyıyım kuzucum sen nasılsın bebısın nasıl bugun bakalım
kızlar günaydın...
dün acile gittim kan ve idrar tahlil verdim bişey çıkmadı kadın doğum kontrol etti bişey yok cerrahi baktı bişey yok yok da yok sebep bulamadılar ve gönderdiler ama geberiyorum karın ağrısından midemde çok ağrıyor belim ve iki yanım ,gece hiç uyumadım sinirlerim çok bozuk bana bi çare bulun nasıl geçer bu ağrılar
tanselll yokh lugesma günaydın kızlaar direk serfike yazdım size günaydın diyemedim
bebiş bugün çok iyi öyle hissediyorum cnm. sanki kelebekler ucuyo içimde
tatlım günaydın. bundan sonuç olrak psikolojik olarak kendini hasta ettiğin çıkıyor. seni sakinleştirecek bişiler bul. bitki çayı falan iç gerginliğin giderse ağrılarından diner biraz.
günaydınnnn cnm. nasılsın bugün bebiş ve sen
yokh olmazsan yarın sabah ıdrar testı yap ozaman tatlım bellımı olur gec dollenmedır ondan cıkmamıstır yarın sabah yıne yap
Test almaya da çekiniyorum artık burdaki eczaneler tanıdı beni
Bu ay şu testlere verdiğim parayla var ya neler yapardım :))
Tamam canım yarın sabah evde idrar yapıcam olmazsa cumartesi kan testi yapıcam,
Şimdilik böyle düşündüm bakalım..
Canım kıyamam yaa niye böyle oldu,
Dinlenmen lazım senin sabret canım yarın cuma bak haftasonu geliyor,
Şöyle güzel bir haftasonu planla kendine hem dinlen hem kafanı dağıt
canım ben kronik kabızımdır ama stresten deli gibi ishal olmuştum tuvaletten kalkamıyordum o kadar zehirlendim filan sanmıştım
serumlar yedim ağrıdan kıvrandım kollarım mosmor olmuştu alınan kanlardan idrardan filan gına gelmişti
en son dedim ki yeter ne olursa olsun bu kadar işgence daha büyük sorun madem stresten umursamıyorum yaaa
hatta ondan sonraki ay eşime demiştim ki gerçekten bi sorun olsa ölsem gitsem aman stresten deyip farketmicem herhalde
sonra zaten pat diye bebiş geldi çok dua ettim ama aklıma takmamaya çalıştım olmayacak zaten 1 yıl beklicem üzülmicem diye kendimi çok telkin ettim
stresten kurtulduğun anda ağrın sancın herşey geçecek emin ol istersen izin al rapor al ne biliyim git bugün gez kafa dağıt ama kendini dinleme buram da ağrıyo şuram da böyle deme ne olur
sız nezman asermeye basladınız yanı aserme derken mıgde bulantılarınız nezmaan basladııı
iyiz galiba hayatım sağ kasığımda ağrı var baya ama normal olabilir diye tedirgin olmuyorum hayatım
oyyy kuzucumm bebek olmadan omasaya yatmak olum bılıyorum bende mantar ıcın yatmıstım ama erkek dr daha beter belkı onlara normal gelebılır ama yatana normal gelmez bende cok utanırım yaaa allah yardım etsın
hiç sorma tanselimmm ilk gittiğimde bile kendi doktorumda bu kadar stres yapmadım kasılmadım , erkek olunca bide o çatal iğrençti yaaa ne kadar fark var özelle öhhhh bide o metal şeyi sokaken bilmiş şey ben dedim ki o acıtıyor biliyorum dedim nerden biliyorsun dedi biliyorum dedim doktorumda sokmuştu kasarsan acır tabi dediyerrin dibinden topladılar beni:) aayyyyy ağrım var ama unutmak için espirik yapmaya çalışyorum
Ayyy çok iğrenç katılıyorum, hep korkmuşumdur şu olaydan
Ben ilk doktora gittiğim de kii kadındı doktordu geç bakalım vajinal ultrasonla dediğinde 10 dk kendime gelememiştim
Beyaz örtü verdiler soyunup ona sarındım, yattım, kadın geldi örtüyü açmaya çalışıyo
Sonra dediki amma paketlemişsin kendini bu ne korkma bişey olmıcak dedi ben tabi bayılıyordum az kalsın
Kadın olmak neden bu kadar zor
günaydın kızlar nasılsınız
serpil canım anlaşılan stresden kaynaklanıo ağrıların ağrı kesici fayda etmiomu
bu arada dün akşam çok kötü oldum bende başım dönüo ayağa kalkınca bayılıorum sandım
ayaklarım kesildi sizde oldumu böyle şeyler
günaydın kızlar nasılsınız
serpil canım anlaşılan stresden kaynaklanıo ağrıların ağrı kesici fayda etmiomu
bu arada dün akşam çok kötü oldum bende başım dönüo ayağa kalkınca bayılıorum sandım
ayaklarım kesildi sizde oldumu böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?