- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.781
kızlar ya banamı oyle gelıyor bılmem ama onceden topık daha farklıydı sımdı kımse gırmıyormu gıremıyormu sohbetlerı oklu oku bıtmez buara bı sessızlık sakınlık var karabasan cok tu sankı topıge HULYAAA meraktayım cnm cok gırersen ne oluır yaz. ROSE86 yıne uzun zamandır bu kız yok hay allahım.
ay gelin kız valla çok sevinirim bakın bana benim ablam kardeşim yok tek çocuğum ben siz gelin seviyom sizi serfik kız bi hafta sonu ayarlada bursaya gidelim kızları görmeye
evet topic sessizleşti nazar değdi bence ya da kızlar başka topiclere kaydı, gelin kızlar yaa nerelerdesiniz.....
haticem yaa bu ara bandırma ya gideceğim ananeme ama bursaya da gitmek istiyorum ayarlayalım yaa valla çok istiyorum
sımdı bı cıft varmıs kadın gebe kalmıs ama bunlar ılıskıye hıc ara vermemısler kadın artık 9 aylık olmus hala devam neyse dogm zamanı gelmıs ve babada anneyle doguma gırmıs sonra bebek dunyaya gelmıs ama baba cok mutluuuuu ebenın kucagında bebek babaya bakıp parmagıyla gel dıe hareket yapmıs babada egılmıs bebege dogru cocuk babasının anlına ıkıparmagıyla dokunmus PIT dıe vurmus sonra bebek gulmus nasıl oluyoooorrr dıee. ay ben cok gulmuıstum
ayyy gelın kızlar ne olur yaaa cok ısterım gelmenızı sızınle gorusmek evrene yolluyoruz evren
evet topic sessizleşti nazar değdi bence ya da kızlar başka topiclere kaydı, gelin kızlar yaa nerelerdesiniz.....
haticem yaa bu ara bandırma ya gideceğim ananeme ama bursaya da gitmek istiyorum ayarlayalım yaa valla çok istiyorum
ne o ya iki dk yemeğe gidelim dedik kopmuşunuz ayol çıt pıt noluyo yawwserpil canım sen ayarla bi haftasonu cumartesi akşamı gideriz ben uyarım sana kış gelmeden gidelim bizi dağa götürsünler şimdi çok güzel geçen hafta şehr-i sefaya gittim gömüldüm puflarıma gözlememi çayı mı ohhhhhh bursammmmmmmmmmmm
ayyy ne güzel olur var yaaa burnuma çay kokusu geldi şimdi mis gibi hafifte hava serin olacak yaaa canım istedi amaaaa
ayarla gidelim bi cumartesi akşamı 6.30 gemisine biner gideriz 9 da bursadayız
koca da beni boşasın:):)
bayramda giderim artık bi aksilik olmazsa ben zaten ayın 5 bayram. müsait olduğun zaman söylersin ben tanselin kaynanaya görünecem
kadın benm gibi deliyi gördükten sonra bak tansele nasıl davranıyor kafasının üstünde taşır biricik gelinim benim diye
ay niye boşasın ayol kocalarla giderik isterseniz
olur olur gideriz inşallah canım bebelerde olur belki:)
hülya ve yokh ile aynı yerde oturuyoruz hemen hemen canım bi tansel uzak oda gelir :) tansel kız ev arıyonmu sana bizim ordan ev bakalımmı ne güzel olur anneme geldikçe yegenimi severim kayfe içer bal bakarsın bana
bayramda giderim artık bi aksilik olmazsa ben zaten ayın 5 bayram. müsait olduğun zaman söylersin ben tanselin kaynanaya görünecem
kadın benm gibi deliyi gördükten sonra bak tansele nasıl davranıyor kafasının üstünde taşır biricik gelinim benim diye
evet cnm ev arıyorum ıste bende bulvarın oralarda bakıyoruz sımdı kurban bayramı gecsın esım oyle aramaları hızlandırırız dedı esentepeyı cok begenıyor esım sıte ıcı evler hep ıhsanıyeye dogru ıste bakınıyoruz
Kızlaaaaaaaaaaaarrr öğle yemeğine gttik geldimmm kaynatmışınızzzzzz
Koruparka gittik vitrinlerden ayrılamadım acilen indirime girmesi lazım şuan çok pahalı herşey:)
Eee ne zmn geliyosunuz Bursa' ya?
Tansellll özlüceye gel kızzzz bak evler yepyeni koca koca evler 500-600 merkezde bu paraya eski evler oluyo boşver onları
çocuklar için parklarrrr fln
çok güzelleştiiiiiiiiiiiiiiiii bi sürü restoranlar pastaneler açılıyoooooo
Geçen baktım waffle cı açılmış o derece yani :))
koruparkın yanında uzun binalar var orda oturmak istersen ev var kiralık :)
ben geliyorum canım sürekli ailem orda benim arena var orda çok güzel oldu oralarıda metroda uzamış ünv kadar zaten
Korupark evlerini mi diyoosun , kim istemez kız orda oturmayı :)))
Ama bize ters işyerlerimize annemlere fln.. ondan yine izmir yolu tarafında takılıyoruz,
Hatta amacım daha merkeze gitmek Tanselin oralara..
Haticem gel senle Arenada oturruz kafkasta pasta yeriz, metro taaa üni.ye kdr gidiyo yollar fln çok güzel oldu
3-5 yıl sonra yeni bulvar orası olcakmış öyle diyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?