- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.801
Kızlaaaaaaaaaaaarrr öğle yemeğine gttik geldimmm kaynatmışınızzzzzz
Koruparka gittik vitrinlerden ayrılamadım acilen indirime girmesi lazım şuan çok pahalı herşey:)
Eee ne zmn geliyosunuz Bursa' ya?
Tansellll özlüceye gel kızzzz bak evler yepyeni koca koca evler 500-600 merkezde bu paraya eski evler oluyo boşver onları
çocuklar için parklarrrr fln
çok güzelleştiiiiiiiiiiiiiiiii bi sürü restoranlar pastaneler açılıyoooooo
Geçen baktım waffle cı açılmış o derece yani :))
koruparkın otoparkına bakıyor uzun evler varya arada onlardan bahsettim evler güzel ama 2. kat 3 oda bi salon
16-17 yıl dır ataevlerdeyiz biz geldiğimizde her yer çamurdu etrafımızda hiç ev yoktu ekmek almak için yarım saat yol gidyorduk nerdeyse. ama şimdi neydi noldu yeni trend yer bulvarmış artık :) öle diyolarbende çamurluk yermi diye kızlara takılırım çok güzel yerler açılmış geldiğimde geçen bi akşam gittik cadde üstüydü galiba adı ama güzel olmuş.teyzemin kızı var arena patronun yeri hatta oda orda bazen düğün salonu müdürü :)
koruparkın yanında uzun binalar var orda oturmak istersen ev var kiralık :)
ben geliyorum canım sürekli ailem orda benim arena var orda çok güzel oldu oralarıda metroda uzamış ünv kadar zaten
offf bayılırım waffle cok severım kız benım koca ıstemıyor oraları bendede dedım 600 eskı evlerde oturcagımıza otaraflarda hem buyuk hem sıfır evler dolu dedım oraları onceden bataklıkmısıstemem sevmem oraları dıo taktı benım herıf bulvara
cnm zaten esımde koruparkın karsınında coskunöz varya orda calısıyor
Öyle canım çok hızlı gelişiyor,FSM aldı başını gitti zaten,
Caddeüstü evet güzeldir, çok fazla mekan açıldı daha da açılıyor,
Bizde özlüceye ilk taşındığımızda camdan bakıp ağlıyordum insan geçmiyordu bu ne biçim yer diye
Şimdi 1 yılda neydi ne oldu inanamazsın
Hoş ben kamberlikten geldiğim içinHala sarmıyo buralar beni ama olsun :))
cnm zaten esımde koruparkın karsınında coskunöz varya orda calısıyor
e daha ne kızım ohh koruparkta dibinde canın sıkıldıkça gezersin işte ne arıyon bulvarda teyzemin kızı ev aldı çıkıcak bir aya kalmaz 700-800 gibiydi kirası yalnız bi bak oraya evler çok güzel cidden yapısı
kamberlıktenmı nasıl yanı yaaa kambermısın kızım senyaaanerde oturuyodun bekarken yokh sen
Hahahahae sayılırız canım, yıldırımdaydım
kamberlıktenmı nasıl yanı yaaa kambermısın kızım senyaaaNerde oturuyodun bekarken yokh sen
Hahahahae sayılırız canım, yıldırımdaydım
sen rustemı tanıyormusun bakalım rahmetlı oldu ama
anammm akraba çıkıyorlarBeni tanıyonmu sen
bende yıldırımda dogdum buyudum evlıyım semt nereydı
Hahahha
Yok Deli ayteni bilirim ben bide deli ahmet Çocukluğumu yedi be,
Bi dönem namazgahta da oturdum ben 1 yıl kadar oralar benim yerler ya
Merkez gibisi yok adımını at setbaşındasın ohh
Öyle özledimki setbaşı heykelde şöyle bi yürüyüş yapmayı..
malum namazgaha gelın geldım oyuzden ıkıyıldır delı aytene esım anlattıgı ıcın ve artk gordugum ıcın bılıyorum delı ahmetıde bılıyorum hala buralarda gezınıyorlar
Ayteni zaten görmemek mümkün değil çok zeki belediye meydana heykelini dikti ölümsüzleşti artıkhahaha
Millet atatürk heykeli diker bizimkiler mahallenin delisini dikerler
Bizim deli ahmet geçen yıl öldü hayatım ama deli o kdr çok ki her mahallede bi ahmet vardır kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?