Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

offf bayılırım waffle cok severım kız benım koca ıstemıyor oraları bendede dedım 600 eskı evlerde oturcagımıza otaraflarda hem buyuk hem sıfır evler dolu dedım oraları onceden bataklıkmıs ıstemem sevmem oraları dıo taktı benım herıf bulvara

Öyle canım çok hızlı gelişiyor,FSM aldı başını gitti zaten,
Caddeüstü evet güzeldir, çok fazla mekan açıldı daha da açılıyor,
Bizde özlüceye ilk taşındığımızda camdan bakıp ağlıyordum insan geçmiyordu bu ne biçim yer diye
Şimdi 1 yılda neydi ne oldu inanamazsın
Hoş ben kamberlikten geldiğim için Hala sarmıyo buralar beni ama olsun :))

koruparkın yanında uzun binalar var orda oturmak istersen ev var kiralık :)

ben geliyorum canım sürekli ailem orda benim arena var orda çok güzel oldu oralarıda metroda uzamış ünv kadar zaten

cnm zaten esımde koruparkın karsınında coskunöz varya orda calısıyor

Kız tmm bataklık fln ama yeni binaları öyle güzel yapıyorlarki inşaatlar çok kaliteli bi kere
Binalar sağlam korkmayın diyolar :)
FSM de rakamlar uçuk hayatım 800den aşağı yok bide evler eski içi yeni fln zor vardır da işte fiyatlar uçuyo,
Yoksa kesinlikle en güzel orası

kamberlıktenmı nasıl yanı yaaa kambermısın kızım senyaaa nerde oturuyodun bekarken yokh sen

cnm zaten esımde koruparkın karsınında coskunöz varya orda calısıyor

e daha ne kızım ohh koruparkta dibinde canın sıkıldıkça gezersin işte ne arıyon bulvarda teyzemin kızı ev aldı çıkıcak bir aya kalmaz 700-800 gibiydi kirası yalnız bi bak oraya evler çok güzel cidden yapısı

işyerıne okadar yakın olmasın dıyooo manyak kızım benım kocam yok bataklık yak ıse yakın yok ıse uzak taktıya bıkere esentepeye yandık sımdı:

sen rustemı tanıyormusun bakalım rahmetlı oldu ama

Hahahha

Yok Deli ayteni bilirim ben bide deli ahmet Çocukluğumu yedi be,
Bi dönem namazgahta da oturdum ben 1 yıl kadar oralar benim yerler ya
Merkez gibisi yok adımını at setbaşındasın ohh
Öyle özledimki setbaşı heykelde şöyle bi yürüyüş yapmayı..

malum namazgaha gelın geldım oyuzden ıkıyıldır delı aytene esım anlattıgı ıcın ve artk gordugum ıcın bılıyorum delı ahmetıde bılıyorum hala buralarda gezınıyorlar

malum namazgaha gelın geldım oyuzden ıkıyıldır delı aytene esım anlattıgı ıcın ve artk gordugum ıcın bılıyorum delı ahmetıde bılıyorum hala buralarda gezınıyorlar

Ayteni zaten görmemek mümkün değil çok zeki belediye meydana heykelini dikti ölümsüzleşti artık hahaha
Millet atatürk heykeli diker bizimkiler mahallenin delisini dikerler
Bizim deli ahmet geçen yıl öldü hayatım ama deli o kdr çok ki her mahallede bi ahmet vardır kesin

Son düzenleme:

evet gecen kent muzesıne gıttık esımle orda delı aytenın resmını kocaman cercevelemısler aaa demekkı bızım delı ahmet baska delııı hmmm hacı hacı arafatta delı delıyı heryerde bulurmus bızde heryerde bır delı buluyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…