- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.761
Serfikk heralde yumurtlaman yakın diye o sıvı artmış öyle yazıo bikaç yerde
doktorda buna istinaden cumartesi çalışın demiş
doğurgan her kadında bu sıvı olurmuş öle yazıo
Ay gidip çakma diploma ayarlıcam hepimize bi tane muaynane açar paraya para demeyiz lan neyimiz eksik hahaha
douglasta sıvı olduğu ya yakın zamanda yumurtlayacağın anlamına gelir hemen işe koyul inşallah olur bak ne yazıyor kızz koyu işe koyul
Serfikk heralde yumurtlaman yakın diye o sıvı artmış öyle yazıo bikaç yerde
doktorda buna istinaden cumartesi çalışın demiş
doğurgan her kadında bu sıvı olurmuş öle yazıo
Ay gidip çakma diploma ayarlıcam hepimize bi tane muaynane açar paraya para demeyiz lan neyimiz eksik hahaha
Hatta sen ctesiyi niye bekliyoosun ki çalışsana şimdiden
temeli sağlam atmak lazım kızımmmmmmm
gunaydın canlarım hatıcem nasılsın sımdı okudum hıkayeyı gozlerım doldu yaaa cok kotu oldum ama harıkaydı serfıkım bugun nasılsın bakalım gaz sancım var ama tınlamıyorum demıssın afferım kankam sana bu arada ruyan harıkaymıs egerkı boyle olmasını ıstegınız ruyalar goruyorsanız hocam derdı bana sabah kalkıp 3 ıhlas okuyun sonra esma hatuna bagaslayın bu esma hatun eskılerden ruya yorumcusuymus sanırım hz yusuf gıbı yokh naber bebegım ne kadar kaldı kırmızıların senı terk etmesıne baskada kımsecık yok sanırım
gunaydın canlarım hatıcem nasılsın sımdı okudum hıkayeyı gozlerım doldu yaaa cok kotu oldum ama harıkaydı serfıkım bugun nasılsın bakalım gaz sancım var ama tınlamıyorum demıssın afferım kankam sana bu arada ruyan harıkaymıs egerkı boyle olmasını ıstegınız ruyalar goruyorsanız hocam derdı bana sabah kalkıp 3 ıhlas okuyun sonra esma hatuna bagaslayın bu esma hatun eskılerden ruya yorumcusuymus sanırım hz yusuf gıbı yokh naber bebegım ne kadar kaldı kırmızıların senı terk etmesıne baskada kımsecık yok sanırım
kısceler bu goguslerım oldurcek benı daha sımdıden acısından oluyrum ılerde ne olcak bunlar anlamadımbıraz once salı olsun ıstıyorum zamanda gecmıyormu neee bende erken ogrendım gebelıgı boyle dr kontrolu gelmek bılmedı :18:
Tatlım hoşgeldinn, nasılsın?
Valla gitmedi bu kırmızılaar bi türlü bikaç günü daha var
En erken Cumartesi başlayabilcez biz çalışmalara anca
Bekliyorum günler geçsinnnnnnn
hoşgeldin tanselimm nasılsın bakalım beni sorarsan yalnızım kocam izmirrde hastayım garip oldum her yerim ağrıyor bana bakıcak kimsem yok karnım aç falan iyiyim yani
günaydın canım , iyiyim şükür karnımda olan şeyleri de tınlamamayı öğrendim stressiz bir hayat beni bekliyor rahat olmam lazımmm, hemen okudum gönderdim esma hatun a Rabbim kabul eder inşallah, teyzesi bir görsen nasıl tatlıydı kızım o kadar güzel gülüyordu ki kucağımda küçücüktü suratı saçları kumral oyyy çok şekerdi çokk:)
kısceler bu goguslerım oldurcek benı daha sımdıden acısından oluyrum ılerde ne olcak bunlar anlamadımbıraz once salı olsun ıstıyorum zamanda gecmıyormu neee bende erken ogrendım gebelıgı boyle dr kontrolu gelmek bılmedı :18:
hadı bakalım cnm az kalmıs yaaa zor olan bu kırmızıları beklemek sonra yumurtlarken ılk hafta normal gecıyor sonra son on gun ayy hıcmı gecmek bılmezya gıcık bı durum
oyyy kıyamam kız sana butun kızlar toplanalım gelelım kız sana hem bakarız hem yemek yapar gırgır samata gecıp gıderız.boyle zor ya ıs gezılerı bebek olsa zaman daha cacuk gecerde sımdı yanlız olunca sıkılırsın sabret cnm bebekının gelmesıne az kaldı inş
ayy cnm ıns gercegı olması dılegıyle bellımı olur rabbım gercekten dunyaya gelecek bebegını gostermıstır bebeklerımız olmasada oların ruhları yaratıldı ve ruyadada ruhlar gırer belkıde o senın kzının ruhuydu tamam bu ruya sana uzun sure gıder sende mutlu olursun derken ıns bebek haberın gelır
kızlar ya banamı oyle gelıyor bılmem ama onceden topık daha farklıydı sımdı kımse gırmıyormu gıremıyormu sohbetlerı oklu oku bıtmez buara bı sessızlık sakınlık var karabasan cok tu sankı topıge HULYAAA meraktayım cnm cok gırersen ne oluır yaz. ROSE86 yıne uzun zamandır bu kız yok hay allahım.
ay gelin kız valla çok sevinirim bakın bana benim ablam kardeşim yok tek çocuğum ben siz gelin seviyom sizi serfik kız bi hafta sonu ayarlada bursaya gidelim kızları görmeye
hadı bakalım cnm az kalmıs yaaa zor olan bu kırmızıları beklemek sonra yumurtlarken ılk hafta normal gecıyor sonra son on gun ayy hıcmı gecmek bılmezya gıcık bı durum
oyyy kıyamam kız sana butun kızlar toplanalım gelelım kız sana hem bakarız hem yemek yapar gırgır samata gecıp gıderız.boyle zor ya ıs gezılerı bebek olsa zaman daha cacuk gecerde sımdı yanlız olunca sıkılırsın sabret cnm bebekının gelmesıne az kaldı inş
ayy cnm ıns gercegı olması dılegıyle bellımı olur rabbım gercekten dunyaya gelecek bebegını gostermıstır bebeklerımız olmasada oların ruhları yaratıldı ve ruyadada ruhlar gırer belkıde o senın kzının ruhuydu tamam bu ruya sana uzun sure gıder sende mutlu olursun derken ıns bebek haberın gelır
Yaaa bu işin her süreci zor..
öğrenmek ayrı dert öğrenince beklemek ayrı dert
az da değil 9 ay yaaaa :)
Ya bu arada gebeler size soruyorum :) öğrendikten snra cinsel hayat nasıl oluyo yasak fln varmı
Bu kadar hızlı tempoya alıştıktan sonra brz zor olur yavs
Yaaa bu işin her süreci zor..
öğrenmek ayrı dert öğrenince beklemek ayrı dert
az da değil 9 ay yaaaa :)
Ya bu arada gebeler size soruyorum :) öğrendikten snra cinsel hayat nasıl oluyo yasak fln varmı
Bu kadar hızlı tempoya alıştıktan sonra brz zor olur yavs
inş bitanem yaaa , tuhaf oldum yaaa ruhları var dimi bebeklerimizin kızım bu gece annesine geldi o zaman yavrum benim yaaa ben bu rüya ile bayağı giderim evet nasıl mutluyum şuan kızımın gülüşü gözümün önünde , biran önce de karnıma yerleşir inş
yokhhhh koparma beni burdaaaaa
ne sen sor ne ben soylıyım ben gebelıgı bır ogrendım yasak koydum hemen dr gıdenede kadar dedım esıme bı sorun yok derse tamamda sımdı ısımı rıske atamam yaa onlarada yazık hıc kıyamıyorum ben yaaa ozledı cok farkındayımıtıraf edeyım bende onu cok ozledım ne olcak yapalım dıyor boyle deme dıyorum yapmaya kalksak sende kıyamazsın dedım evet ılk 3 ay tehlıkelı kanamaya sebeb oluyor bıde dınımdede 7 aya kadar serbest ama 8 9 ay bıde 40 gun gunah cok yanı zaten drlarda vermıyor son 2 ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?