Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

onu bende düşündüm evet kız neyimiz eksik anlamıyorum ki hem biz artıyız drlardan gelenlere derizki hemen ultarason anlamaz gel ben sana arkada bi karbonat testi yapayım derim

douglasta sıvı olduğu ya yakın zamanda yumurtlayacağın anlamına gelir hemen işe koyul inşallah olur bak ne yazıyor kızz koyu işe koyul

kötü bişey olsa derdi zaten bugünden başladık çalışmalara bakalım hayırlsı ama hiç kasmıyorum artık haticem aklımda bile yok olursa da bize yıldönümü hediyesi olur bebeğim bakalım :)

elimizdeki diplomalarlar mı oynasak napsak:):):)

Vallaaaa onu bunu bilmem harcanıyoruz buralarda yanarım yanarım ona yanarımmmm

gunaydın canlarım hatıcem nasılsın sımdı okudum hıkayeyı gozlerım doldu yaaa cok kotu oldum ama harıkaydı serfıkım bugun nasılsın bakalım gaz sancım var ama tınlamıyorum demıssın afferım kankam sana bu arada ruyan harıkaymıs egerkı boyle olmasını ıstegınız ruyalar goruyorsanız hocam derdı bana sabah kalkıp 3 ıhlas okuyun sonra esma hatuna bagaslayın bu esma hatun eskılerden ruya yorumcusuymus sanırım hz yusuf gıbı yokh naber bebegım ne kadar kaldı kırmızıların senı terk etmesıne baskada kımsecık yok sanırım

lugesnma cnm ben tesfrıcıyelrı salladım uzun sure ayy kusura bakmayın basladım 100 yaz tatlım devamı gelıcek ıns

Tatlım hoşgeldinn, nasılsın?
Valla gitmedi bu kırmızılaar bi türlü bikaç günü daha var
En erken Cumartesi başlayabilcez biz çalışmalara anca
Bekliyorum günler geçsinnnnnnn

hoşgeldin tanselimm nasılsın bakalım beni sorarsan yalnızım kocam izmirrde hastayım garip oldum her yerim ağrıyor bana bakıcak kimsem yok karnım aç falan iyiyim yani

günaydın canım , iyiyim şükür karnımda olan şeyleri de tınlamamayı öğrendim stressiz bir hayat beni bekliyor rahat olmam lazımmm, hemen okudum gönderdim esma hatun a Rabbim kabul eder inşallah, teyzesi bir görsen nasıl tatlıydı kızım o kadar güzel gülüyordu ki kucağımda küçücüktü suratı saçları kumral oyyy çok şekerdi çokk:)

kısceler bu goguslerım oldurcek benı daha sımdıden acısından oluyrum ılerde ne olcak bunlar anlamadım bıraz once salı olsun ıstıyorum zamanda gecmıyormu neee bende erken ogrendım gebelıgı boyle dr kontrolu gelmek bılmedı :18:

maşallah canım maşallah aman ağrıyan göğüslerin olsun boşverrrrrr
gelir gelir salı da gelir bi bakmışsın 9 ay sonra yavrun kucağında bitanem:)

Tatlım hoşgeldinn, nasılsın?
Valla gitmedi bu kırmızılaar bi türlü bikaç günü daha var
En erken Cumartesi başlayabilcez biz çalışmalara anca
Bekliyorum günler geçsinnnnnnn

hadı bakalım cnm az kalmıs yaaa zor olan bu kırmızıları beklemek sonra yumurtlarken ılk hafta normal gecıyor sonra son on gun ayy hıcmı gecmek bılmezya gıcık bı durum

hoşgeldin tanselimm nasılsın bakalım beni sorarsan yalnızım kocam izmirrde hastayım garip oldum her yerim ağrıyor bana bakıcak kimsem yok karnım aç falan iyiyim yani

oyyy kıyamam kız sana butun kızlar toplanalım gelelım kız sana hem bakarız hem yemek yapar gırgır samata gecıp gıderız.boyle zor ya ıs gezılerı bebek olsa zaman daha cacuk gecerde sımdı yanlız olunca sıkılırsın sabret cnm bebekının gelmesıne az kaldı inş

ayy cnm ıns gercegı olması dılegıyle bellımı olur rabbım gercekten dunyaya gelecek bebegını gostermıstır bebeklerımız olmasada oların ruhları yaratıldı ve ruyadada ruhlar gırer belkıde o senın kzının ruhuydu tamam bu ruya sana uzun sure gıder sende mutlu olursun derken ıns bebek haberın gelır

Yaaa bu işin her süreci zor..
öğrenmek ayrı dert öğrenince beklemek ayrı dert
az da değil 9 ay yaaaa :)
Ya bu arada gebeler size soruyorum :) öğrendikten snra cinsel hayat nasıl oluyo yasak fln varmı
Bu kadar hızlı tempoya alıştıktan sonra brz zor olur yavs

kızlar ya banamı oyle gelıyor bılmem ama onceden topık daha farklıydı sımdı kımse gırmıyormu gıremıyormu sohbetlerı oklu oku bıtmez buara bı sessızlık sakınlık var karabasan cok tu sankı topıge HULYAAA meraktayım cnm cok gırersen ne oluır yaz. ROSE86 yıne uzun zamandır bu kız yok hay allahım.

ay gelin kız valla çok sevinirim bakın bana benim ablam kardeşim yok tek çocuğum ben siz gelin seviyom sizi serfik kız bi hafta sonu ayarlada bursaya gidelim kızları görmeye

Ben diyorum ya kurşun döktürcem topice

ay gelin kız valla çok sevinirim bakın bana benim ablam kardeşim yok tek çocuğum ben siz gelin seviyom sizi serfik kız bi hafta sonu ayarlada bursaya gidelim kızları görmeye

Bende tekim kız vallaa sizde olmasanız..
Harbi gelin bi gün olmaz böyle

inş bitanem yaaa , tuhaf oldum yaaa ruhları var dimi bebeklerimizin kızım bu gece annesine geldi o zaman yavrum benim yaaa ben bu rüya ile bayağı giderim evet nasıl mutluyum şuan kızımın gülüşü gözümün önünde , biran önce de karnıma yerleşir inş

yokhhhh koparma beni burdaaaaa

ne sen sor ne ben soylıyım ben gebelıgı bır ogrendım yasak koydum hemen dr gıdenede kadar dedım esıme bı sorun yok derse tamamda sımdı ısımı rıske atamam yaa onlarada yazık hıc kıyamıyorum ben yaaa ozledı cok farkındayım ıtıraf edeyım bende onu cok ozledım ne olcak yapalım dıyor boyle deme dıyorum yapmaya kalksak sende kıyamazsın dedım evet ılk 3 ay tehlıkelı kanamaya sebeb oluyor bıde dınımdede 7 aya kadar serbest ama 8 9 ay bıde 40 gun gunah cok yanı zaten drlarda vermıyor son 2 ayyy

pouhahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…