Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyyyy çok sevindim canım benim ohh be iyi bir haber sonunda inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder gözün aydın

çok sağolun kızlar inşallah bi sorun çıkmaz bekliycez bakalım

canım tabi olur gönlünden ne geççerse sadece bi kaç kişiye bişeyler verin der o yüzden dedim sen nasıl yapmak istersen

tamam canım teşekkür ederim, kızlar burdan sizlere de duyurmuş oldum durumunuz müsaitse en azından bir mesaj atıverin, biz bebek için nasıl da uğraşıyoruz ordaysa bebişler açlıktan susuzluktan öylece ölüp gidiyor, içim fena oldu link verirdim ama yasak sanırım. hürriyetin sitesinde gördüm ve tv de. diyanetin sitesinde de nasıl yardım edebileceğinize dair açıklama var.

canım tam olarak kürtaj yapmamış, istersen dr a git durumu anlatıp kan testi yaptırırsın. bir an önce durum kesinleşmiş olur.

konu açılmışken ben de sorayım biln arkadaşlarım vardır belki , zekat olarakta kabul edilir mi acaba bu yaaa,
bence sen gönder greenmoon canım kabul olur açlıktan ölüyor yavrucaklar en güzel iyilik

ozaman benimde 13-18 ayın 16 iğne vurlur offfff hani bakmıcaktınnn

kızlarrrr acil cevap bekliyorum bilgisi olanlardan
bugün kan testi sonucumu aldım 35.18 çıktı 10 gün sonra tekrar test yapalım dedi dr

cnm tebrik ederim. inşallah sağıkla kucağınada alırsın.
endişe etme bnmde ilk baktırdığımda 19,52 çıkmıştı regl 5 gün vardı 2 gün sonra 86 oldu değerim. inşallah senn bebişinde sıkı sıkı tutunur sana.

konu açılmışken ben de sorayım biln arkadaşlarım vardır belki , zekat olarakta kabul edilir mi acaba bu yaaa,
bence sen gönder greenmoon canım kabul olur açlıktan ölüyor yavrucaklar en güzel iyilik

Yeryüzü Doktorları ‘Afrika’ya Hayat Operasyonu’nu başlattı. Bölgeye temel sağlık hizmetleri, gıda ve ilaç yardımı götürüyor.

6 Kişilik ailenin bir aylık ihtiyacını karşılayacak olan ‘Hayat Paketi’ bedeli: 150 TL. Bu paketin içinde Acil Sağlık Destek Kiti ve temel gıdalar bulunuyor (10 kg pirinç, 6 kg buğday, 12 kg un, 5 kg şeker, 5 kg kuru fasulye, ½ kg tuz, ½ kg çay, 5 lt sıvı yağ, 2 kg süt tozu ve ihtiyaca göre verilecek ilaç ve tıbbi beslenme preparatları)

bir de bu var google a yeryüzü doktorları yazarsanız sitesi çıkar, uzun yıllardır dünyanın çeşitli bölgelerine yardım götüren güvenilir bir örgüt. diyanetten yada bu bahsettiğim yerden zekat ta verilebilir.

Allah kabul etsin. teşekkürler duyarlılığınız için.

sağol hayatım inşallah ama benim reglim 7 gün geçti zaten ona rağmeen 35 çıktı.hayırlısı olsun inşallah bişey olmaz rabbim hepimizi korusun

ben bugün yarın bitiririm kalan tefriciyemi, o zamana kadar karar verin ben de elimden geldiğimce okumaya başlayayım kime okunacaksa. görüşürüz kızlar..

Kızlar ben geldim nasılsınız? Uzun zamandır giremedim çünkü kötüyüm ya ben mide bulantısı koku hassasiyeti ve halsizlik beni öldürecek bişey yiyemiyorum yemek görmeye dayanamiyorum midem hemen kalkıyor

selam kızlar ben geldim
büyük patronla toplantıdaydım çok agresif biri tansiyonum yerlere düştü
bana okuyabiliriz bu hafta ne dersiniz?

hoşgeldin canım onları yaşamak bile güzeldir tadını çıkar yawrun seninle

kimler okuyordu
ben
haticemavi
greenmoon
tansell

başka?

bayansu-mfalcon-zozdemir-haticemavi-kristalbebek-lugesma-tansell-grenmoon-ferdat85-serfik herkes okudu canım bu hafta da allahın izniyle sana okunur arkadaşım inşallah bizde son günlerine katrılırız rabbim gönlündekini versin hayırlı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…