- Konu Sahibi haticemavi
-
ayyyyy çok sevindim canım benim ohh be iyi bir haber sonunda inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder gözün aydın
ya geç döllenme ya da kimyasal gebelik, umarım geç döllenme olmuştur ve devam eder inşallah canım, 10 gün sonra demiş ama 2 günde baktırıp 2 ye katlanıyormu diye bakılabilir de. gerçi benimki katlandığı halde bebek tutunamamıştı, o yüzden dr un 10 gün demiş olabilir ... Allah yardımcın olsun hayırlısıysa sağlıklıysa bebişin sana tutunsuunn kucağına gelsin amin.
canım tabi olur gönlünden ne geççerse sadece bi kaç kişiye bişeyler verin der o yüzden dedim sen nasıl yapmak istersen
teşekkür ederim canım ama sevinemedimki değer çok düşük çünkü
tamam canım teşekkür ederim, kızlar burdan sizlere de duyurmuş oldum durumunuz müsaitse en azından bir mesaj atıverin, biz bebek için nasıl da uğraşıyoruz ordaysa bebişler açlıktan susuzluktan öylece ölüp gidiyor, içim fena oldu link verirdim ama yasak sanırım. hürriyetin sitesinde gördüm ve tv de. diyanetin sitesinde de nasıl yardım edebileceğinize dair açıklama var.
git canım yaa ihmal etme stres stres ölcez bigün üffff
aynen canım 6 gün sürüyor benim de....bu arada bakmayacağım dedim baktım yine 13-18 arası ovulasyon zamanı:18:
tebrikler canım bence de hamilesin , belirtin var mıydı
kızlarrrr acil cevap bekliyorum bilgisi olanlardan
bugün kan testi sonucumu aldım 35.18 çıktı 10 gün sonra tekrar test yapalım dedi dr
canım tam olarak kürtaj yapmamış, istersen dr a git durumu anlatıp kan testi yaptırırsın. bir an önce durum kesinleşmiş olur.
ozaman benimde 13-18 ayın 16 iğne vurlur offfffhani bakmıcaktınnn
konu açılmışken ben de sorayım biln arkadaşlarım vardır belki , zekat olarakta kabul edilir mi acaba bu yaaa,
bence sen gönder greenmoon canım kabul olur açlıktan ölüyor yavrucaklar en güzel iyilik
cnm tebrik ederim. inşallah sağıkla kucağınada alırsın.
endişe etme bnmde ilk baktırdığımda 19,52 çıkmıştı regl 5 gün vardı 2 gün sonra 86 oldu değerim. inşallah senn bebişinde sıkı sıkı tutunur sana.
sağol hayatım inşallah ama benim reglim 7 gün geçti zaten ona rağmeen 35 çıktı.hayırlısı olsun inşallah bişey olmaz rabbim hepimizi korusun
selam kızlar ben geldim
büyük patronla toplantıdaydım çok agresif biri tansiyonum yerlere düştü
bana okuyabiliriz bu hafta ne dersiniz?
Kızlar ben geldim nasılsınız? Uzun zamandır giremedim çünkü kötüyüm ya ben mide bulantısı koku hassasiyeti ve halsizlik beni öldürecek bişey yiyemiyorum yemek görmeye dayanamiyorum midem hemen kalkıyor
kimler okuyordu
ben
haticemavi
greenmoon
tansell
başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?