- Konu Sahibi haticemavi
-
Kızlar ben geldim nasılsınız? Uzun zamandır giremedim çünkü kötüyüm ya ben mide bulantısı koku hassasiyeti ve halsizlik beni öldürecek bişey yiyemiyorum yemek görmeye dayanamiyorum midem hemen kalkıyor
bayansu-mfalcon-zozdemir-haticemavi-kristalbebek-lugesma-tansell-grenmoon-ferdat85-serfik herkes okudu canım bu hafta da allahın izniyle sana okunur arkadaşım inşallah bizde son günlerine katrılırız rabbim gönlündekini versin hayırlı olur inşallah
bayansu-mfalcon-zozdemir-haticemavi-kristalbebek-lugesma-tansell-grenmoon-ferdat85-serfik herkes okudu canım bu hafta da allahın izniyle sana okunur arkadaşım inşallah bizde son günlerine katrılırız rabbim gönlündekini versin hayırlı olur inşallah
kıyamam sana yaa... bnm hiç öle sorunlarım yok şimdilik.sabahları mide bulantısı va sadece ama bnmde başım çok dönüyoo. dikkat et kendine iyi beslen cnm.
inşallah canım başlayalım okuyalım tabi. gerçi bnm hilale çok yardımım olmadı okuyamadım uyumaktan ve evmdeki tadilattan inş. sana bolca okurum.
allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım onları yaşamak bile güzeldir tadını çıkar yawrun seninle
kıyamam sana yaa... bnm hiç öle sorunlarım yok şimdilik.sabahları mide bulantısı va sadece ama bnmde başım çok dönüyoo. dikkat et kendine iyi beslen cnm.
sağol bitanem rabbim şu mübarek günlerde sizlerinde karnını boş bırakmasın dualarım sizinle
sorma fenaym korkuorum az yiyorum bişi olacak diebenim de 5. haftamda hiç birşeyim yoktu bu hafta başladı göbişimde çıktı birazz sende varmı?
selam canlarım nasılsınız neler yapıosunuz uzun zamandır denk gelemioduk birde yanlş anlamassanız yazdığım mesajlara kimsenin cevap vermediğini görüyorum sonuçta eski arkadaş sayılırız bi kusurumumu gördünüz böyle yazdığıma cevap gelmiştir die giriorum sadece tansel yazmış yani eski dostlrdnda beklio insan kırıldım size valla buda rengli nazı olsun
cnm sorma yaa 3 aylıkmış gibi göbeğim çıktı bnmde
çok şişim ne yesem kalıo içimdefazlada bişi yiyemiyorum ama neden böle oldu bilmiyorum:)
selam canlarım nasılsınız neler yapıosunuz uzun zamandır denk gelemioduk birde yanlş anlamassanız yazdığım mesajlara kimsenin cevap vermediğini görüyorum sonuçta eski arkadaş sayılırız bi kusurumumu gördünüz böyle yazdığıma cevap gelmiştir die giriorum sadece tansel yazmış yani eski dostlrdnda beklio insan kırıldım size valla buda rengli nazı olsun
hatıcemm serfık gecmısı okudum benı konusmusunuz battasız dıe dedımya ben tam gunu gunune oluyorum oyuzden olursam yarın olurum dıe ama bugunkı tahlıl sonucu benı bıraz sınır ettı agladım hep esımde gıt alısverıs yap kendıne gel dedıcıkmadım tabıykı evden hıc havam yok bı yarın olsunda ama karnım agrıyorrr ayyyy delırcem sımdı olcaksam olayımda rahatlıyım be
mfalcon sana okuyalım ozaman cnm ben acılısı yapayım ozaman 50 eklersın hayırlı olur ıns
Nasilsiniz bakalim sayi kac oldu merak ertim vala ben guzduzleri giremiorum aksamda sizleri bulamiorum nie aksamlari girmiosunuz yoksam mesaimi yapiosunuz
acaba neden öyle oldu eee bi düşüneyim dur.. hmmmm hamile olabilirmisin şöyle 5 haftalık falanbenim o kadar yok ama şişkinlik var yine mesela pantolonlarım sıkıo buarada canım fena menemen istiyorrr
acaba neden öyle oldu eee bi düşüneyim dur.. hmmmm hamile olabilirmisin şöyle 5 haftalık falanbenim o kadar yok ama şişkinlik var yine mesela pantolonlarım sıkıo buarada canım fena menemen istiyorrr
yokmu evde domates hemen bi yapıvarseydin ohh hele bide pideyle yiyeceksin onu ki
bananee bananeeee ben anlamammmmm bananeeee :))) okusaydın napimmnazına kurban..
hoşgeldin cnm. du ben bi geçmişe bakım ne yazdıysan cevap yazım
bn kendi adıma sölim başlarda geçmişi hep okurdum şimdi atlaya atlaya gidiyom kaçırıyorum aradakileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?