- Konu Sahibi haticemavi
-
şekerimmm çok hastzyım sorma astımım zatüreye çevirmiş nefes darlığındn öksürükten duramıorum şimdi lugesmayada yazdığım gibi öksürük kriziyle uyandım öksür öksür öksür vücudum titrio artık uykum kaçtı uyuyamadım sahurda yakın yatmıyım daha dedim kendi kendime :))) böle yanii bende sizlerle yazışmayı özleddim vaalla ondan bu sitemim yaniiii hani bi şarkı varyaaşk olsun nerdesin kız sen niye yoksun gündüzleri artık özledim yawww
lütfen böle olmasın bi daha ölee ne o gözden kaçtı maçtıkristalim gözden kaçmış mesajın zaten iş yerinden girince çok detaylı okuyamıyorum geçmişi
nasılsın hayatım
şekerimmm çok hastzyım sorma astımım zatüreye çevirmiş nefes darlığındn öksürükten duramıorum şimdi lugesmayada yazdığım gibi öksürük kriziyle uyandım öksür öksür öksür vücudum titrio artık uykum kaçtı uyuyamadım sahurda yakın yatmıyım daha dedim kendi kendime :))) böle yanii bende sizlerle yazışmayı özleddim vaalla ondan bu sitemim yaniiii hani bi şarkı varya
BEN GALİBA ÖZLEDİM (SENİ) SİZİ
BU YÜZDEN BU KADAR SİTEMLERİM
DİEE AYNEN ÖLEEE yanii hamiş olmamak başıma vurdu anlıyacağın bu arada tombişin profiline bakıomusunuz arada ben bakıorum da girio sankilim :)
hadii günün ilk mesajı benden olsun eğerr bi cevap yazmayın varyaa topiği yıkarım :)))) dermişimmmmm
sevioruz sizi kızlarrrrrrr gününüz iyi ramazanınız bereketli geçsin inşallah bu arada akşamları nie kimse girmioo?
hadii günün ilk mesajı benden olsun eğerr bi cevap yazmayın varyaa topiği yıkarım :)))) dermişimmmmm
sevioruz sizi kızlarrrrrrr gününüz iyi ramazanınız bereketli geçsin inşallah bu arada akşamları nie kimse girmioo?
şekerimmm çok hastzyım sorma astımım zatüreye çevirmiş nefes darlığındn öksürükten duramıorum şimdi lugesmayada yazdığım gibi öksürük kriziyle uyandım öksür öksür öksür vücudum titrio artık uykum kaçtı uyuyamadım sahurda yakın yatmıyım daha dedim kendi kendime :))) böle yanii bende sizlerle yazışmayı özleddim vaalla ondan bu sitemim yaniiii hani bi şarkı varya
DİEE AYNEN ÖLEEE yanii hamiş olmamak başıma vurdu anlıyacağın bu arada tombişin profiline bakıomusunuz arada ben bakıorum da girio sankilim :)
lütfen böle olmasın bi daha ölee ne o gözden kaçtı maçtıaaaaaaa olmaski canım
iyiyim tatlişkomm sen nasılsınn hayat nasıll neler yapıosun
kaybettik yineee :) aman toğiğimizi başımıza geçirmeden ben yazayım bariii bizde seni seviyoruzz
Canım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine..
Eski muhabbetleri bende özledim ne yalan söyliyim şimdi nedense daha bir suskun herkes
Bu arada günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeee
Günaydınnn kızlarrrrrrrr kızlar kızlar yüreğimmm sızlarrr
günaydın canım oruçtandır belki bu suskunluk
günaydıın ve geçmiş olsun, herkes hasta bu aralar.
hatice mfalcon size de günaydın. mfalcon kendi duamı bitiremedim daha bitireyim sana da başlıycam okumaya, adını da yazda okurken isim vermek daha makbul. ben haftasonu eşimin yanına gidiyorum, umarım yumurtlama da olur o 2 gündenete haftasonu pek girmem heralde malum koca özlemiştir beni alınıyor onunla konuşmayıp ilgilenmeyip nete takılınca dönünce yazarım kaç tane okuduğumu..
tünaydın kızlarrr ancak girebildiğim daha yazılanları okumadım , bişey sorcam bilgisi olan vardır belki, son iki aydır bebek çalışmaları yapıyoruz ya son iki aydır adetlerim hep parçalı oluyor ve aşırı kanamalı geçiyor sizce bu çalışmalarla bir ilgisi var mıdır ?
gunaydın kızlar gergın bırgune merhaba yaptım yıne bugun gunumun nasıl gececegı konusunda maraklıyım sanırım aglayarak kapatıcam bugunu serkıfcım sordugun soru hakkunda bısı dıyemem ama osenın bunyendır yanı dedıgın seyı mıllet dusuk yapınca yasıyo yada kurtajdan sonra sende 2 aydır dusuk yapmıyosundur yıne bılemıcem tabe
gunaydın kızlar gergın bırgune merhaba yaptım yıne bugun gunumun nasıl gececegı konusunda maraklıyım sanırım aglayarak kapatıcam bugunu serkıfcım sordugun soru hakkunda bısı dıyemem ama osenın bunyendır yanı dedıgın seyı mıllet dusuk yapınca yasıyo yada kurtajdan sonra sende 2 aydır dusuk yapmıyosundur yıne bılemıcem tabe
Günaydın canım, hoşşgeldinnn naberr
Olabilir canım vallahi, insanın sıcaktan ve açlıktan taakati kalmıyor değilmi :))
Hoşgeldin canım günaydın, hadi bakalım bu haftasonu çalışmalar hız kazanıyor demekki, inş yumurtlarsın bol bolllllllllllll, amin :))
Günaydın şekerim sen de hoşgeldin,
Bizde ilk geçen ay başladık ya çalışmaya sonra regl olunca aynı benimde öyle oldu biliyormusun,
Yoğunluk olarak değil ama, parçalı bir şekilde oldu çok fazla bende onla alakalıdır diye düşünmüştüm, niye öyleki acaba?
Yok mu bize bilimssel bir açıklama yapacak olannn
esımınde burnundan getırdım hele sahuru surak sınır adam sarılsa ona bıle kızdım karnım agırdıkca eder dedım bıdaha bu ayda hamıle ola bılırım dersem agzıma patlat bıtane dedım bosuna onuda kendımıde hevese sokuyorum zaten buz dolabının uzerıne yazıp yapıstırcam bu ayda hamıleyım demek yok dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?