- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
daha gormedım zaten aksama dogru olan cınstenım ben ama belırtıler heray oldugu gıbı olacagıma emınım umut sıfır oldu nendesem bos demı konusunca uzulunce hamılemı kalcam sankı pat dıe YOHK cnm bugun bat gunumdee acayıp gergınım gercı dun test yaptım nokta bıle cıkmadı yınede umut ama artık oda yok
anladım canım, ister istemez geriliyor insan, inş olmazsın ya.
Testler herkesde erkenden göstermiyor canım ya bugün yarın olmazsan bakalım birkaç gün bekle inş bebiş vardır
kendini paralamakta olan arkadaşlarım( ben de pek farklı sayılmam çoğu zaman) şuna bir göz atın derim ;
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/stres-hamile-kalma-sansini-azaltiyor…-5421.html
Kızlar birşey sorucam, benim Sat'a göre yumurtlama günlerim dün yada bugündü,
Ama dikkat ediyorum bu beyaz akışkan akıntı falan gelmiyor hiç,
Geç mi yumurtlayacam ben yada illaki bu akıntı olmuyormudur nedir, var mı bir bilen :44:
merhaba kızlar kimsecikler varmıı biraz keyifsizim morelsizim derteşecek birilerini arıyorum arkidişler, bende sizler gibibebiş istiyorum ama olmuyor, beklemekten yoruldum usandım, 8.denemedeyim, artık ne gün takibi yapıyorum ne yumurtlama bıraktım, dr gittim daha 1 yl dolmadığı için bekleyelim dedi, eşime kızıyorum, kızıyorum kendime kızıyorum herkese kızıyorum ofssssssss
evet genelde o akıntı olur yumurtlama zamanlarında spermlerin de geçişini kolaylaştırır o şeffaf akıntı, belki daha sonra yumurtlayacaksındır.
muhtemelen 1 yıl dolmadan hamile kalırsın ama adetinin 3. günü yapılan hormon testlerini ve eşinin spermiogramını yaptır zaman kaybetmemiş olursun bir sorun varsa..
bananee bananeeee ben anlamammmmm bananeeee :))) okusaydın napimm
sağol canım yaww hamişlik nasil gidio bakalım benide uyku tutmadı şimdi yatayım dedim baktım sahur vaktide gelio ytarsam kalmamm :)) o yüzden buralara girim bi dedim :) inşallh gündüz okursun artıkın :)))
şekerimmm çok hastzyım sorma astımım zatüreye çevirmiş nefes darlığındn öksürükten duramıorum şimdi lugesmayada yazdığım gibi öksürük kriziyle uyandım öksür öksür öksür vücudum titrio artık uykum kaçtı uyuyamadım sahurda yakın yatmıyım daha dedim kendi kendime :))) böle yanii bende sizlerle yazışmayı özleddim vaalla ondan bu sitemim yaniiii hani bi şarkı varya
BEN GALİBA ÖZLEDİM (SENİ) SİZİ
BU YÜZDEN BU KADAR SİTEMLERİM
DİEE AYNEN ÖLEEE yanii hamiş olmamak başıma vurdu anlıyacağın bu arada tombişin profiline bakıomusunuz arada ben bakıorum da girio sankilim :)
merhaba kızlarrrr
anca gelebildim çok yoğun bugün yaaaaa....
nasılsınız bakalım... herkes iyidir inşallah.
ewimdeki inşaat dün akşam bitti çok şükür ama evn halini görmelisiniz sanki senelerdir girilmio berbat haldeydi. sinirlerim bozuldu hem ağladım hemde temizlik yaptım gece 2kadr sonrada sahur ve yatak
yatıncada uyuyamadım ki belim çokkk ağrıdı öle bi ağrı yaşamamıştım hiç. bide zorladım sanırım biraz kendimi kasıklarımda ağrıdı biraz ama iyiyiz çok şükür şuanda bir sorun yok inş. olmaz.
bide uykusuzluğun ve o ağrının üstüne iş gerginliği berbat durumdayımm
ah kıyamam ben sana bitanem yaaneden hepsini dün geceden yaptın haftasonuna ne kaldı şurda toparlasaydın temizliğide c.tesi pzr yapardın hem eşinde yardım ederdi yada temizlikçi alsaydın hiç yorulmana değmiyor.. bizim için bu dönemler çok tehlikeli ama
ahh canım evn halini bi görseydn ne haldeydi heryer toz o evde kalınmazdı yani o derece. eşimde yardım etmezmi aklı çıktı adamın bişi olcak sen yapma bana söle yapım diye
temizlikci gelcek hafta sonu üstten bi temizlik yaptım ama düşün okadr uğraştırdı beni
ayyy çokk başım dönüyorrrrr:83:
kızllaaarrr eşim işten gelmeden hemen gırıp yazayım dedım hala o kırmızı gelmedı allahıma bınlerce sukur demıstımya benım hayatta sekmez gnu gunune saatı saatıne olan bırıyım suan da umutlarım tavan yaptı sabaha kadar bı aksılık olmazsa 8de kan vermeye gıtcem benım ıcın cok dua edın hayırlısı olsun bu duyguları daha 5 ay once yasadım ıns hamıleysemde bunu kucagıma almak nasıp olur. ınanın her namazımda sızın ıcınde dua edıyorum cunkı hersey duadan gecer hayırlı geceler kızlar suanda belımde acayıp bı agrı var ılkkındede boyle olmustum belkı cok erken ama galıba hamıleyım ama eder degılsemdfde cok umutlandıgım ıcın cok uzulecegım bılıyorum hayırlısı sızlerı sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?