Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Anladım canım, ister istemez geriliyor insan, inş olmazsın ya.
Testler herkesde erkenden göstermiyor canım ya bugün yarın olmazsan bakalım birkaç gün bekle inş bebiş vardır

anladım canım, ister istemez geriliyor insan, inş olmazsın ya.
Testler herkesde erkenden göstermiyor canım ya bugün yarın olmazsan bakalım birkaç gün bekle inş bebiş vardır

evet testler geç gösteriyor kızlar bazı kişilerde ben iki defa kan testi o kadar idrar testi yapma rağmen ancak 5. Haftada öğrene bildildimm

Kızlar birşey sorucam, benim Sat'a göre yumurtlama günlerim dün yada bugündü,
Ama dikkat ediyorum bu beyaz akışkan akıntı falan gelmiyor hiç,
Geç mi yumurtlayacam ben yada illaki bu akıntı olmuyormudur nedir, var mı bir bilen
:44:

merhaba kızlar kimsecikler varmıı biraz keyifsizim morelsizim derteşecek birilerini arıyorum arkidişler, bende sizler gibibebiş istiyorum ama olmuyor, beklemekten yoruldum usandım, 8.denemedeyim, artık ne gün takibi yapıyorum ne yumurtlama bıraktım, dr gittim daha 1 yl dolmadığı için bekleyelim dedi, eşime kızıyorum, kızıyorum kendime kızıyorum herkese kızıyorum ofssssssss

evet genelde o akıntı olur yumurtlama zamanlarında spermlerin de geçişini kolaylaştırır o şeffaf akıntı, belki daha sonra yumurtlayacaksındır.

muhtemelen 1 yıl dolmadan hamile kalırsın ama adetinin 3. günü yapılan hormon testlerini ve eşinin spermiogramını yaptır zaman kaybetmemiş olursun bir sorun varsa..

inş. inş. ama umutsuzluk bütün yüreğime hakimm, spermiogram testi için gittik dr bekletiyorrr sanki beklemek çok kolaydaaa

merhaba kızlarrrr
anca gelebildim çok yoğun bugün yaaaaa....
nasılsınız bakalım... herkes iyidir inşallah.
ewimdeki inşaat dün akşam bitti çok şükür ama evn halini görmelisiniz sanki senelerdir girilmio berbat haldeydi. sinirlerim bozuldu hem ağladım hemde temizlik yaptım gece 2kadr sonrada sahur ve yatak
yatıncada uyuyamadım ki belim çokkk ağrıdı öle bi ağrı yaşamamıştım hiç. bide zorladım sanırım biraz kendimi kasıklarımda ağrıdı biraz ama iyiyiz çok şükür şuanda bir sorun yok inş. olmaz.
bide uykusuzluğun ve o ağrının üstüne iş gerginliği berbat durumdayımm

kristalim cnm benm okudum ve ahanda cvp yazıom sana
hamişlik çok iyi gidiyo şuanda sadece baş dönmelerim arttı inşallah hep böle geçiririm.
sanada çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu havalarda senn için çok kötü ya. ihmal etme kendini. pekmez falan iç.

kızlarrr bu ne sessızlık yahu cnm sıkılıyo vakıt gecmıyo 8 aydır bebek bekleyen arkadasım bende 9 ayda hamıle kaldım kafana takma sakın tabı bana oda kısmet olmadı 9 haftalıkken kurtaj oldum oyuzden nezaman gelecegı onemlı degıl geldıgınde sonunu getırmek onemlı hayırlısı de uzulme cok

ya başım ağrıyo bi de sabahtan beri toplantıdaydım bi de 830 oldu tefriciye:126:
öyle işte parmağımı kaldıracak halim yok siz anlatın biraz

ah kıyamam ben sana bitanem yaa neden hepsini dün geceden yaptın haftasonuna ne kaldı şurda toparlasaydın temizliğide c.tesi pzr yapardın hem eşinde yardım ederdi yada temizlikçi alsaydın hiç yorulmana değmiyor.. bizim için bu dönemler çok tehlikeli ama

ahh canım evn halini bi görseydn ne haldeydi heryer toz o evde kalınmazdı yani o derece. eşimde yardım etmezmi aklı çıktı adamın bişi olcak sen yapma bana söle yapım diye
temizlikci gelcek hafta sonu üstten bi temizlik yaptım ama düşün okadr uğraştırdı beni

ayyy çokk başım dönüyorrrrr:83:

fazla yorma kendini dikkat et ben çıkıyorum öptüm seni iyi akşamlar

kızlarrr kımse yok gercı ama daha o kırmızıyı gormedım ama tuvaletle kanka oldum neyse tırsıyorum hala tabı bugunu bı atlatayım buarada yarına kadar olmazsam bıze yakın ozel bı hastane var hemen oraya gıdıp kan tahlılı ıstıycem inş yarın hayırlı haberler verırım bu arada bu ıyı habere ben esım ve aılemın cok ıhtıyacı var.korkuyoooooooooorrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm kırmızı gelmesııınnnnnnn allahım ne olur

arkadaşlar benm sat 11 temmuz normalde 28. günde bir oluyorum ama ben bilerek bat 11 ağustos dedm...
yumurtlama dönemmde o beyaz akıntı geldiği günlerde birlikte olduk batıma tam 1 hafta var ve ben bu gün o beyaz akıntıyı çok yoğun bi şekilde yine hissediyorum
bu neyin nesidir bilen varmı???
hani derler ya bazen bayanlar ayda 2 kez de yumurtlayabilir diye işte öyle bi,şey olabilirmi acaba dicem ama bata 1 hafta var lütfen yardımcı olurmusunz bi de bişey daha merak ediyorum ben gebelik testimi ne zaman yapsam sonuç verir??? lütfen yardmcı olun şimdiden teşekkr edrm
herkese hayırlı ramazanlar....

kızllaaarrr eşim işten gelmeden hemen gırıp yazayım dedım hala o kırmızı gelmedı allahıma bınlerce sukur demıstımya benım hayatta sekmez gnu gunune saatı saatıne olan bırıyım suan da umutlarım tavan yaptı sabaha kadar bı aksılık olmazsa 8de kan vermeye gıtcem benım ıcın cok dua edın hayırlısı olsun bu duyguları daha 5 ay once yasadım ıns hamıleysemde bunu kucagıma almak nasıp olur. ınanın her namazımda sızın ıcınde dua edıyorum cunkı hersey duadan gecer hayırlı geceler kızlar suanda belımde acayıp bı agrı var ılkkındede boyle olmustum belkı cok erken ama galıba hamıleyım ama eder degılsemdfde cok umutlandıgım ıcın cok uzulecegım bılıyorum hayırlısı sızlerı sevıyorum

insallah tahmin ettigin gibi hamilesindir canim

kızlar ben nezman gırıyım kımsecıkler yok daha kırmızıyı gormedım sımdı kan vermekten gelıyorum 1 gıbı arar sonucu verırız dedıler dua edın ne olur hersey yolunda gıtsın beta degerım eger gebeysemde degerınde cıksın ılk gebelıgımde 96 cıkmıstı ozaman az demıslerde ayyy uyumak ıstıyorum hemen saat 1 olsun ama uyuyamammmmmmmm gorusuruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…