Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın canım inşallah iyi sonuçlara dönersin hepimizin yüzünü güldürsün rabbim gönlündekini versin sana

Canım inşallah olumlu sonuçla dönersin, merakla bekliyoruz biz de..

Bu arada Güüüünaaayyydınnnnnnnnnnnnn herkeslere !

günaydın kızlar,
dün pek giremedim. özledim sizi:):)

tanselcim inş hamilesindir sen boz artık şu döngüyü sıra bize de gelsin:) ben inanıyorum ki hamilesin

haticemm nasılsın sinirler sakinleşti mi ben iyiyim ve aklıma getirmemeye çalışıyorum ki stres yapmıyım, eşimde yumurtlama günün ne zman diyor
yok yumurtlama günü dedim unut akışına bırak, kocam da takip etmeye başladı yaaa bide diyor ki tüp bebk mi yapsak bilmiyor ki nasıl oluyor garibim zannediyor ki hemen çocuk olur bide diyor ki olanın nasıl oluyor hemen ayy bi alem yaaa:)

günaydın canım hoşgeldin sağol eh işte iyiyim çocuk doktor faslını kapattım ben olursa olur olmazsada yapacak bişi yok

günaydın canım hoşgeldin sağol eh işte iyiyim çocuk doktor faslını kapattım ben olursa olur olmazsada yapacak bişi yok

stres çocuk olmamasına çok engelmiş canım sen de bilirsin bence artık gün hesaplama sürekli belirti arama modlarından çıkalım inanıyorum ki bu ay herşey çok farklı olacak bizde bebiş sahibi olacağız

stresmi hayatımın tamamı stres be canım iş-ev o kadar sıkıldımki anlatamam artık hiç bir moda girmiyorum artık ne belirti ne başkabişey

bu ay bende çocuk fikrini düşünmüyorum kilo vermeye odakladım kendimi 57 kiloydum şimdi 55-54,5 filan hedefim 52 tüm yoğunluğumu ona veriyorum ne yiycem ne yemiycem ne kadar gram vermişim bugün filan

kızlar ya bişey sorcam 4 gün önce filan benim uzayan akıntım oldu ama şeffaf değildi beyaz bir akıntıydı
bugünde şeffaf ve uzayan akıntım vardı bunlardan hangisi yumurtlama şeyisi ona göre hangisini yememiz gerektiğini bilelim de

stresmi hayatımın tamamı stres be canım iş-ev o kadar sıkıldımki anlatamam artık hiç bir moda girmiyorum artık ne belirti ne başkabişey

doğru diyorsun canım çalışanlar için stressiz bir hayat çok zor , aynı durumdayım seninle ve ben o kadar stresli bir insanım ki yapımda var bide sinir var damar tuttu mu tutuyor hakkımızda hayırlısı olsun canım beklemekten başka çare yok

güldürdün beni yaaa , bu ne zayıflık halen zayıflayacağım diyorsun bende mişişkoyum acaba 60 kiloyu ama hadi diyete yoğunlaşalım o zaman hep birlikte kafamız dağılsın:)

bu arada düşünmüyorum diyorsun akıntıları takip ediyorsun şeffaf olan yumurtlama şeysi canım ona göre beslen

o kadarcık olur hem o takip etmek değil rasladım sadece çünkü ben ilk seferinde yımırtladım sanmıştım ikinci öylesine oldu sabah gördüm şaşırdım

öyle işte akşam dışarıya yemeğe gitcez fix menu ama çorba tatlı ara sıcak ne ararsan var ben de hepsini istiyorum şimdi kara kara düşünüyorum bi haftanın kilosu bi gecede geri gelebilir

bu sıcakta kilo alınmaz canım boşver yee ben çöktüm iyice gerçi iki gün tutabildim ama o bile yetti bana ramazan sonuna doğru afrikalı gibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…