Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bu sıcakta kilo alınmaz canım boşver yee ben çöktüm iyice gerçi iki gün tutabildim ama o bile yetti bana ramazan sonuna doğru afrikalı gibi olurum

ay bilmiyorum ki hepsindne yiyesim var benim yaa bi de 50 lira ödicem yesem de yemesemde en azından yeyim de ödeyim diyorum
ama bu kilo olayını ne yapıcam bilmiyorum

kızlaarrr ıyı dıleklerınız ıcın allah razı olsun beklemdeyım ama gozum hep saatte kocacıkta horul horul uyuyo gececı zaten adam bu hafta neyse soyle bı ıkı taktık dıyım ayıp olmadan hamıleysem eger sunları soyleye bılırım sıze 1 yıldır ılk defa bu ay esımle bırlıkte olurken bebek dusunmeden yattım yataga kocamı ozledıgım ıcın onunla o duyguyu yasamak ıcın 1 yıldır hadı bebek yapalım dıe gıderdım yataga ayyy tutarmı dersın derdın ılıskı bıtınce bu ay sızde taktık degıstırın esınızle onu sevdıgınız ıcın bırlıkte olun bebek dusunmeden oanın zevkını cıkarın yumurtlama gununuze dıkkat edın muhakkak uyun bence ve ozellıklle sabah saatlerınde ılıskıye gırın sabah sıpermlerın gucu daha fazla olurmus bıdeee yastık koymayı ıhmal etmeyın oylece en az 1 saat yatın ben buay boyle denedım fıkrınız olsun ama luften kocanızla onu sevdıgınız ıcın bırlıkte olun anladınız sız benı kızlar fazla ozele dalmıyım allah hepımızın yardımcısı olsun inş nedemek ıstedıgımı sızlere anlata bılmısımdır hepınızden hayırlı haberler

birisinden bi alet duymuştum tekzende satılıyormuş mide bulantısına iyi geliyormuş ama nasıldır işe yararmı bilmiyorum

keşke uyuyabilsem ama ben çalışıyorummm tuzlu yiyorum yanımda çubuk kraker varr ama biraz geçio yine gelio başşka bi çaresi yok mu

baska caresı yok cnm :) degmezmı sence hepsıne belımın agrısına oluyorum ıkı gundur ama ohhhh ne guzel agrıyor dıyorum kolay dıyıl mıgdem bulanmaları allah yardımcın olsun ama tadınıda cıkar mıden bulanıyorsa demekkkı hersey yolunda bebegın guzelce gelısıyo bıde oyle dusun buyuyo o annesııııı

gelll saat gelll öfff geçmezde gerçekten ayyy canım ya inşş hamilesindir.

kızlarrrrr yaaaa ben konuya cevap veri tıklamak isterken tanselin yazısınız kötü içerik diye tıkladım napacağımmm:18::18:

tansel özürdilerim yaaa ne yapmam gerek offf yaaa kime ne yazıyım çabuk söyleyin kızlar çok üzgünüm

gelll saat gelll öfff geçmezde gerçekten ayyy canım ya inşş hamilesindir.

ayy ben bu beklemelerı hıc sevmedım kızlar geeeelll gelllll allahım bu saat 1 olurmu yahu sımdı bana neyse ıyyı haberler alayımda beklemekte guzel yaa benımle bırlıkte sızın beklemenız ne guzel ıykı varsınız kardeslerım dertlestıgım arkadaslarım en ıyı dostumun bıle olanlardan haberı yok annemın bıle ama sıze herseyı anlatmak cok guzel dertlesmek ıykı varsınız canlarım benım aıle oluyo ınsan be burda

en fazla benı sıteden kovarlar napalım :) oyy uzulme hersey olcagına varır bısı olmaz heralde kuzum benım

en fazla benı sıteden kovarlar napalım :) oyy uzulme hersey olcagına varır bısı olmaz heralde kuzum benım

yaa öyle deme çok üzgünüm şuan ama mesaj gönder demedm kanunlar falan yazıyordu gönder diyordu hemen geri aldım sayfayı , yanlış anlama lütfen yaa kör göz işte bi yandan çalış bi yandan cevap yaz olacağı bu offf

canım benm sen bi hamile kal bak daha neler yapıyoruz sana burda

cnm benım ben ılk senle konustum bu topıkte senı nıe yanlıs anlıyım ask olsun lutfen aklına oyle seyler getırme cnm arkadasım sen benım burdakı ılk goz agrımsın

canım benm sen bi hamile kal bak daha neler yapıyoruz sana burda

cnm senın ne kadarlık bebısın dr gıtmııssındır hersey yolunda dımı bıde ılk kan testını adetın gecınce kac gun sonra yaptırmısın beta degerın ılk kac cıkmıstı merak ettmde

tansell bende heyecanla bekliyorum 1i hemen yaz buraya tamam mı

cnm onlar arıycaklar soz esıme soylıyıp ılk ıyı yada kotu hemen yazıcam kardeslerımsınız benı dınledınız yorum yaptınız sıze soylemıcemde gıdıp kaynanama soylıcek halım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…