- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.841
off mahvoldum okuyunca rose canım allah sabır versin
keşke girmeseydim korku kapladı içimi yine
Bende bu ruh halinin üstüne gittim polip araştırması yaptım,
İçine ettim iyice ya, ne karıştırıyorum sanki yaaaaaa
Bazıları hamile kalmaya engel olabiliyomuş bazıları olmazmış
Adetle atılmazsa kürtajla temizlenmesi daha iyimiş, alınınca hamile kalınması kolaylaşırmış
yada hamile kalınca onlardan kurtulabilinirmiş
tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan hadi bakalım
ya bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ağlıycam şimdi
selamlar naber hanımlar akşam rose çok üzüldüm
ama atlatılıyor bende bebeğimi kaybettiğimde gelenleri konuşturtmuyordum, ben kendimi suçluyordum kızıyordum bebeğime sahip çıkamadım diye
ama insan zamanla böylesinin hayırlı olacağını anlıyor ve rahatlıyorr
allahım hepimize bebeklerimizin acısını sağlıklı bebeklerle unuttursun inşallah
,bende bu ruh halinin üstüne gittim polip araştırması yaptım,
içine ettim iyice ya, ne karıştırıyorum sanki yaaaaaa
bazıları hamile kalmaya engel olabiliyomuş bazıları olmazmış
adetle atılmazsa kürtajla temizlenmesi daha iyimiş, alınınca hamile kalınması kolaylaşırmış
yada hamile kalınca onlardan kurtulabilinirmiş
tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan hadi bakalım
ya bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ağlıycam şimdi
allahım sen büyüksün sen ne dilersen onu verirsin kime istersen ona veririsin,
allahım ol de olsun bebeklerimiz ya rabbim aratma ,başkalarının mutluluğuna baktırtma ya rabbimmmm
afern sana... bukadr araştırıyoruz ya kesn tıp diploması alırdık he. gönlünü ferah tut bişicik olmıcak inş. kavuşacaksn bebeğine.
,
yokh seni dövebilir miyim ? Valla dayak istiyorsun hee, kızım sen anlamıyor musun senin gibiydim bende iki ay önce sonra ne oldu yok bağırsağım yok karnım acillerde süründüm , bakma şu internete olacağına varsın hayatı zindan etmeyin kendinize yaa üfff ağlyacağım bak zaten sinirim bozuk
İnşallah canım
Serpil döv beni lütfeeeeennnnnnnnnnnn, şuan çok ihtiyacım var sağlam bi sopayaaaa
Hiç stres yapmıyodum vallaa ya aklımda bile değildi, bakmaz olaydım nefret ediyorum ya
Ne güzel eskiden net met yoktu herşeyden bi haber yaşayıp gidiyoduk
Yaşasın cehalet ya valla nedir bu çektiğimiz
İnşallah canım
Serpil döv beni lütfeeeeennnnnnnnnnnn, şuan çok ihtiyacım var sağlam bi sopayaaaa
Hiç stres yapmıyodum vallaa ya aklımda bile değildi, bakmaz olaydım nefret ediyorum ya
Ne güzel eskiden net met yoktu herşeyden bi haber yaşayıp gidiyoduk
Yaşasın cehalet ya valla nedir bu çektiğimiz
kızlar bu arada duyı çok başladık okunmayan kim kaldı başlayalım yine ne dersiniz
kızlar bu arada duyı çok başladık okunmayan kim kaldı başlayalım yine ne dersiniz
rose a okuduk mu biz yaaa
hangi dua ? merak ettim başlayalım duadan zarar gelmez
tefriciye canım her hafta birimize okuyorduk
kıyamam sana noldu canım
yaaa bebeğim aklıma geldi bugün rose dan etkilendim galiba
bebeğimin eşyalarına ultrason resimlerine falan baktım oooffffffffffff
hayal ettim yaşasaydı anasınıfına gidecekti 6 yaşında olacaktı
allah yattığı yeri nur etsin
bide kayınpederimle o zamanki konuşmam aklıma geldi ağlamak üzereyim anlatayım rahatlayayım
bebeğimi eşimin dedesinin mezarının üzerine gömmüşler.
kayınpederim eve geldi kızım oğlunu emin elllere emanet ettim dedi
(dedesi eşime çok düşkünmüş)babamın kollarına verdim en sevdiği torununun çocuğu onun kısmetiymiş artık onun kollarında rahat ol dedi
uzun oldu ama bugün canım sıkkın üzgünüm çok
bende slow parça takılıydm duygular gökte beraber atlatıcaz inş canım sıkmayın canınızı herkes bişekilde imtihan oluyo önemli olan sabretmek güçlü olup rabbime inanmak bak ben hiç beklemyrdm bu ay daha öteki ay çalışırız ondan sonra ne zaman gelirse dedm kısmet allahım korusun bebişimi rabbim sizlerde nasip etsn birbirimize dua edelim en büyük ihtiyacımız duamdasınız hep ve herşeyi paylaşın kızlar paylaşmak çok güzel bi nimet paylaştıkça azaltıcaz acılarımızı oldumu hadi bakayım benm kardeşlerm güçlüdr
inşallah ama bebeğim 20haftalıktı ve onu hissediyordum hatırladıkça zorlanıyorum acısı soğusada yeri dolmuyor allahım daha büyük dertlerle sınav etmesin inanıyorum bende anne olacağım,allahım bebeğini sana bağışlasın hertürlü kötülükten korusun inşallah hep dua ediyorum zaten ama arada aklıma düşüyor işte burada benim gibi olup beni anlayanlar olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor bide oruçluyum bugün açlıkta var sinirler gevşedi iyiceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?