Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım allahım sevincini kat kat artırsın ,bebeğinle mutlu hayatlar yaşamayı nasip etsin inşallah

merhaba kizlar..
size gec kalmis bir merhaba verdigimin farkindayim..
sitem etmissiniz endiselenmissiniz benim icin hepinizden ALLAH razi olsun yazdiklarimi okuyunca ne kadar gecerli bir mazeretim olduguna inanacaginizdan eminim kusmeyin bana kizmayin nolur cok zor gunler gecirdim ve hala geciriyorum... nerden baslayip ne yazmaliyim bilmiyorum sadece 1 hafta benimle kalan melegim beni cok fena bozguna ugratti..
acinin en dibinden sesleniyorum simdi size..girip ciktigim oldu bunu fark etmissinz ve msj yazmissiniz inanin yazicak cesaretim yoktu kendime bile itiraf edemedim kendim bile kabullenemedim yasadiklarimi kimseleri gormek istemedim aynalara bakamadim hayata kustum..ustelik girip ciktigim sayfalar hep dusuk,kurtaj,ilk bebegi olenler...ve bunun gibi insanin icini okudukca kiyim kiyim parcalayan sayfalardi nerden bilebilirdim bi gun onlari okumak zorunda kalicagimi..iste boyle..SU AN SIZE BUNLARI IKI GOZUM IKI CESME YAZIYORUM HALA KENDIME GELMIS DEGILIM BEBEGIMI ANIDEN ALDILAR KOPARDILAR BENDEN O KADAR ANI OLDU KI KONTROLE GITTIM VE KENDIMI KURTAJ MASASINDA BULDUM..COK FENAYDI COOOKK YAZDIKCA TEKRAR YASIYORUM SANKI BEBEGIM GELISIMINI TAMAMLAYAMAMIS GELISMEMIS CANSIZ BI VAZIYETTE TASIYIP DURMUSUM ONU GUNLERCE.. NASIL BI SINAV NASIL BIR IMTIHAN VERDIGIMI ANLATAMAM SIZLERE DAHA FAZLA SEY YAZMAK ISTERDIM AMA INANIN GUCUM CEKILDI SANKI KENDIMI COK GUCSUZ HISSEDIYORUM DEPRESYONA GIRMEMEK ICIN DUYGULARIMA DIRENIYORUM SIZDEN SADECE DUALARINIZI ISTIYORUM BANA DUANIZI YOLLAYIN YETER NE ZAMAN NORMALE DONER YASADIKLARIMI SINDIRIRIM BILMIYORUM O ZAMANA KADAR KENDINIZE COK IYI BAKIN VE HER NE OLURSA OLSUN ISTEDIGINIZ SEYI KORU KORUNE TUTTURMAK YERINE HER ZAMAN HAYRLISINI ISTEYIN SIZI COK SEVIYORUM KESKE IMKAN OLSAYDI DA OMZUNUZA SARILIP BAGIRA BAGIRA AGLAYABILSEYDIM...............
HOSCAKALIN BENI UNUTMAYIN OLUR MU

ah canım ya çok geçmiş olsun seni anlıyorum aama kendini bırakma beterin beteri var o sayfalrı okudukça anlıcaksın allah sabır versin allah yeni bebeklerinle unuttursun acını

ben yaşadıgımda bile böyle aglamadım çünkü rabbime çok yalvardım nolur sabrımı ver diye ve öyle bi duygu yaşadımki rabbimde öyle büyükmüşki bana sabrımı verdi ve ayakta durdum sakın kendini bırakma ve hayır gerçekten herşerde bi hayır var inan buna bak nasipse eger bende tekrar bu sevinci yaşayacagım tabi buda kısmetse o yüzden inancını sakın kaybetme seni herşeyden çok iyi anlıyrm ama inan bana bu yaşadıgın bile bigün bakacaksınki hiç aklına gelmemiş lütfen inan buna allahım seninle olsun bitanem

canım allahım sevincini kat kat artırsın ,bebeğinle mutlu hayatlar yaşamayı nasip etsin inşallah
allah razı olsun tatlım inan varya herşekilde korkar oldum ve eşimle benden başka kimse bilmeyecek allah izin verrse tekrarı yıkar beni allahım korusun onu rabbim inş sizede nasip etsn tek istegm bu artık

allah razı olsun tatlım inan varya herşekilde korkar oldum ve eşimle benden başka kimse bilmeyecek allah izin verrse tekrarı yıkar beni allahım korusun onu rabbim inş sizede nasip etsn tek istegm bu artık

sağol canım benim artık bol bol dua et bize kabul olurmuş hamilelerin duası

ah canım ya çok geçmiş olsun seni anlıyorum aama kendini bırakma beterin beteri var o sayfalrı okudukça anlıcaksın allah sabır versin allah yeni bebeklerinle unuttursun acını

allah razı olsun kızlar.. Bebek haberı verdıgım tum sevdıklerıme her karsılık vermek zorunda kaldıgımda tekrardan yasıyorum sankı acımı..en cok bu zor gelıyo sımdılerde bılıyorum gecıcek gecıcek gecıcek
acısa da oldurmeyecek.....
Ama omurboyu unutamam kı ben onu kendımı bılıyorum cunku..o benım ılk bebegım olarak kalıcak bı kac gun bıle yasamıs olsa o benım ılkım kalıcak ole cok merak edıyorum kı sımdı cennette mı dıye onu gorebılcekmıyım bı gun dıye acaba kıme benzeyecektı yasasaydı kızım mı dıcektım ona oglum mu bıtanem benım bızdendın sen ama bıze aıt degıldın emanettın bıze ıkıgozum sadece emanet odunc verılmıstın sadece odunc sadece yanımızdaydın sımdılık beraberdık o kadar ama unuttuk her seyı unuttugmuz gıbı senın de geldıgını ve gıdebılecegını unuttuk:"((((((((((evladım senı cok sevdım cok sevdırıldın bana kalbını kalbıme ısındırana emanet olasın senı bana veren benı bana verendır benı de senı de bırbırımıze bagıslar elbet ben senı bu kadar sevdıysem sevgılıler sevgılısı daha cok sevmıstır senı hep boyle tesellı edıyorum kendımı melegım yavrucugum meleklere karıssın duyamadıgım kokun....

acını anlıyrm canım aynı saglık sorunu oldu benmde kimseye bişey anlatmak zorunda deglsn kendini toparla bi canım bak beraber atlatalım bunu böyle tek başına olmaz inan destek çok önemli tek başına insana agır geliyr gerçi eşinde en büyük destekçin ama bırak bizde yanında olalım inan yaranı daha çabuk sararsın unutmaz insan sadece alışıysn acıya bu bende böyle oldu ki güzel allahım iyiki bize bu nimeti vermş alışmak nimetini yoksa nasıl yapardk bilmyrm allahım hep sennle ve sabrıyla yanında olsun canım seni çok sevyrz unutma

günaydın canlarım....

rose ne diceğimi bilemedim tatlım. allah sabrını versin inş. lütfen salma kendini biran önce toparla seni teselli edecek meleğin çok bekletmeden seninle olsun. biz hep burdayız unutmakmı asla herzaman gel birlikte atlatalım bu günleri.

Günaydın...

Çok sinirlerim bozuldu sabah sabah böyle bir haber almamalıydım...
Rose bitanem ne olur toparlan, rabbim hayırlısıyla tekrar nasip edicek inşallah en kısa zamanda,
Biliyorum çok zor teselli etmek boş ama hayat devam ediyor, acılara da alışmak zorundayız.
Ne olur salma kendini...
Daha da ne denir bilmiyorum, çok üzgünüm....

Rose aldın götürdün beni bu yazdıklarınla, gözlerim doldu acını hissettim birden, ne diyim ki sana şimdi çok üzgünüm ama Rabbim böyle uygun görmüş bir sınavda değil miyiz , sabret güzelim salma sakın kendini , her zaman iyi düşün belki sağlıklı bir bebek olmayacaktı belki acı çekecekti o zaman için yanmayacak mıydı, bak şimdi cennetin en güzel yerinde lütfen çabuk atlat bu sınavı....

biliyorum hassassın seni çok çok iyi anlıyorum benimde başıma gelse seninle aynı şeyleri yaşar kendimi parçalardım ama bugünlerde geçicek bitanem , tek başına hiçbirşey atlatamazsın biliyorsun dimi biz hep yanındayız bağır cağır ağla içini dök rahatla ama kendini eve kapatıp eziyet çektirme ruhuna , ben senin güçlü biri olduğuna inanıyorum atlatacaksın ve minik bir melek yine gelip konacak sana, bak melek e onu da bebeği bıraktı gitti ve güzel haberlerini dün aldık senin de güzel haberlerini alacağız ne olursun çok yıpratma kendini ve bizi bırakma her zaman yanındayız rose bunu bil....

cnm hiçbişey konuşmak istemiyor yaaa....
sabah sabah geçtm kendimden.

sanki onun acısını yaşadım birden , Rabbim hayırlısını versin , burda yırtıyoruz bi yerlerimizi kırmızıları görünce , demek ki uygun zamanı değil ki Rabbim vermiyor, bundan sonra sesimi çıkarmayacağım canım rose um çok yıpratmasa kendini , keşke topice gelse de dertleşsek

Evet bir daha ağzımı açarsam, herşeyde bir hayır var demişler,
Biz ancak isyan edelim. sinir oldum kendime bitti buraya kadar...

Evet bir daha ağzımı açarsam, herşeyde bir hayır var demişler,
Biz ancak isyan edelim. sinir oldum kendime bitti buraya kadar...

bence de canım asla ve asla konuşmayacağım , herşeyde bir hayır var tabi ki Rabbim kuluna neden eziyet çektirsin O bizi bizden daha çok seviyor , kulunun üzülmesini istemez bir dert verirse de sınar ama peşinden hediyesini gönderir...Yokh valla susalım benim içim acıdı çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…