- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.881
vayyyy 9 gün demek ahh ahhh perşembe cuma gel çalış adalet mi bu yaaa
dım tıs dım tıss demek hee biz 3 gün tatil yapalım sen 9 gün diye halay çek
günaydın hatçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
günaydın zuzum iyidir sen nasılsın enerji katıyoruz bugün topice canlanalım biraz, işi bıraktın mı zuzu
kader ortağımmmm benimmm biricikkk arkadaşımmm söyle bizden başka çalışan kim var burda dım tııssss dım tıss lülülkülülülü
9 günmüüüüüüüüüü waayyy çokk kötüsünüzzzz çokkkkkk yazık banaaaaaaaaaa cumartesi çalışıyorumperşembe günü iş başı yapçamm pazarı saymazisek 3 gün tatilim var
kıyamam hatice yaa. valla millet tatil yaparken çalışmak zor ama olsun üzülme bi gün sen tatil yaparsın biz çalışırız. bu arada fıkralar süperdi...
zuhal hoşgeldin tatlım. bıraktınmı işi ?
yokh halay başı ben olammı kız? ee malum göbek var kocaman önde siz olursanız hızlı gdersinz yetişemem size ben baş olımki bana göre gelin arkadan
mutluyum mutlusun mutlu...
bnm koçiş grip olmuş kızlargülüom valla okdr panik ki bana gececek die. dün ayrı yatalım dedim yok olmaz ben arkamı döncem sana dedi. gecede sürkli kalkıp beni kontrol ediyo yanındamıyım die çok eğlenceli bi geceydi...
ayyy yazık adama beee nasıl da korkuyor sende bırakma adamcağızı yalnız belli ki ayrı uyumak istemiyor oğluşuyla karısından:)
günaydın zuzum iyidir sen nasılsın enerji katıyoruz bugün topice canlanalım biraz, işi bıraktın mı zuzu
kıyamam hatice yaa. valla millet tatil yaparken çalışmak zor ama olsun üzülme bi gün sen tatil yaparsın biz çalışırız. bu arada fıkralar süperdi...
zuhal hoşgeldin tatlım. bıraktınmı işi ?
yokh halay başı ben olammı kız? ee malum göbek var kocaman önde siz olursanız hızlı gdersinz yetişemem size ben baş olımki bana göre gelin arkadan
kızlar ben size yanlış söyledim galiba bu ay sonu çıkıyorumm :) daha çıkmadım ama bizde enerji katalım topiğe o zaman bz artık hiç durmuyoruz yermizde durmadan oynuyorum dönmelerini hep hissediyorum
hoşbulduk tatlım serpilede söyledim bu ay sonu çıkıyorum inş ondan sonra hep izinliyizzzzzz
Selam canım hoşgeldin,
Tamamen mi ayrılıyosun işten tatlım yoksa izne mi çıkıyosun,
Ay bende istiyorum şunu yaaaa hamile olsamda bahanem olsa çıksam işten evde oturasımmm var :)
hoşbulduk tatlım tamamen işten çıkıyorum hayatım ya benim işyerm mecidiyeköy de evim uğurmumcu-kartal da sabah kayınpederim getiriyor 6:00 kalkıyorum 6:30 evden çıkıyoruz 7:00 da şirketteyim ki benm mesaim 8:00 başlıo akşam18:00 çıkış kocamla eve gidiyoruz onun da işi 20:00 21:00 gibi bitio benim yüzümden erken çıkmak zorunda kalıo herkez şkayetçi benden o yüzden çıkıyorum yoksa ocak sonunda çıkıcaktım inş sende en kısa zamanda hamile kalırsında ilk haftadan bırakırsın işi ama tahmin edebiliyorum ben 1 aydan sonra cıkılıcam evde ve işimi arkadaslarımı çok özlücem
Bugün benim doğum günüm
hem kusmuklu hem mutluyum
bir koltuk tepesi üstünde bebeğimin doğmasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?