Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kader ortağımmmm benimmm biricikkk arkadaşımmm söyle bizden başka çalışan kim var burda dım tııssss dım tıss lülülkülülülü

Tanrı bakmış her gelen cennete giriyor, kapasite dolmak üzere, meleklerini yanına çağırıp, "Cennete girmeye hak kazananların ölüm hikayelerini dinleyin, mantıklı ve haklı bulduklarınızı içeri alın, gerisini gönderin," demiş.

Bu konuşmadan sonra ilk ziyaretçi cennetin kapısına gelmiş:
-Anlat bakalım hikayen nedir?
- Bir apartmanın 25. katında oturuyordum. Bbir gün eve geldiğimde karımı çırılçığlak yatakta gördüm ve beni
aldattığını düşünerek sevgilisini aramaya başladım. En sonunda gözüm balkon demirine takıldı. Bir adamın demirlere tutunmuş aşağı sarktığını gördüm, hemen koşup parmaklarını açtım, adam aşağı düştü ama ağaçlar düşüşünü yavaşlattığı için ölmedi. Ben de buzdolabını adamın üstüne attım. Adam ölünce de sevincimden kalp krizi geçirip öldüm.

Melekler bunun üzerine adamı içeri alıp ikinci kişiyi çağırmışlar ve sormuşlar:
- Anlat bakalım hikayen nedir?
- Bir apartmanın 26. katında oturuyordum. Balkona hava almaya çıkmıştım fakat dengemi kaybedip aşağı düştüm. Düşerken, 25. katın parmaklıklarını yakalayabildim fakat manyağın biri önce parmaklarımı çözdü, sonra da üzerime buzdolabı fırlattı.

Melekler, bu adamın da masum olduğuna karar verip cennete almışlar ve gelen üçüncü kişiye sormuşlar:
- Anlat bakalım hikayen nedir?
- Şimdi... ben çırılçıplak bir buzdolabının içindeydim...

Genç adam, İstanbul'dan Ankara'ya otobüsle giderken, verilen molada hemen tuvalete koşturdu. Boş bir kabin bulup kendini oraya attı. Tam kabine girmişti ki, yan kabinden bir ses, "Merhaba" dedi. Adam saskin saskin, "Merhaba" diye cevap verdi.
Ses devam etti:
"Nasilsin?"
İlk defa başına böyle bir sey geliyordu... yine de şaşkın şaşkın cevap verdi:
"Sağ ol, iyiyim. Sen nasılsın?"
Ses sordu:
"Ne yapıyorsun?"
Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Başka bir şey söylemesi gerektiğini düşündü ve:
"Ben," dedi, "İstanbul'dan gelip, Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?"
Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi.
"Hayatim, telefonu kapatıyorum. Yandaki tuvalette bir geri zekali var. Sana sorduğum sorulara cevap verip duruyor. Ben seni daha sonra ararım."

Bir çift, göl kıyısına tatile gider. Gölün bazı bölümlerinde balık avlamak yasaktır. Adam yasak olmayan bölümlerde avlanarak, kadın da kitap okuyarak günlerini gecirmektedirler. Adam bir öğleden sonra kestirmek üzere odasına çekilince kadın, botla açılmaya karar verir. Botla açılır ve kitabını okumaya başlar. Derken devriyeye çıkmış bir görevli kadını görür ve yanına yanaşır.
"Hanımfendi burada ne yapıyorsunuz?"
"Görmüyor musunuz kitap okuyorum."
"Bu bolgede balık avlamak yasaktır."
"Zaten ben de balık avlamıyorum."
"Ama gerekli bütün ekipmana sahipsiniz. Size ceza kesmem gerekiyor."
"Eğer böyle bir sey yaparsanız ben de bana tecavuz ettiğinizi soylerim."
"Ama size dokunmadım bile!"
"Ama gerekli tüm ekipmana sahipsiniz, değil mi?"

kıyamam hatice yaa. valla millet tatil yaparken çalışmak zor ama olsun üzülme bi gün sen tatil yaparsın biz çalışırız. bu arada fıkralar süperdi...
zuhal hoşgeldin tatlım. bıraktınmı işi ?
yokh halay başı ben olammı kız? ee malum göbek var kocaman önde siz olursanız hızlı gdersinz yetişemem size ben baş olımki bana göre gelin arkadan

evet tatlımm halay başı sen ol kiiiii sen başı çekkk ardından bizde göbeklenelimmmmmmm inş

selam kızlar benim de içimden dün birşey yazmak gelmemişti

rose canım ne desek boş rabbim sabrını versin inş. çok bekletmeden kardeşi de gelir inşallah

mutluyum mutlusun mutlu...

bnm koçiş grip olmuş kızlar gülüom valla okdr panik ki bana gececek die. dün ayrı yatalım dedim yok olmaz ben arkamı döncem sana dedi. gecede sürkli kalkıp beni kontrol ediyo yanındamıyım die çok eğlenceli bi geceydi...

ayyy yazık adama beee nasıl da korkuyor sende bırakma adamcağızı yalnız belli ki ayrı uyumak istemiyor oğluşuyla karısından:)

ayyy yazık adama beee nasıl da korkuyor sende bırakma adamcağızı yalnız belli ki ayrı uyumak istemiyor oğluşuyla karısından:)

hayatta ayrı yatmaz o. okadr masum ki. bazen diyorum bu erkekler göründükleri kadr katı ve akıllı değiller die. yavrum ya hergece farkında olmadan karnımı sevip duruyo. beni öpüyo sabah dediğimde hatırlamıyo ama kız zor kavuştum ben ona bırakırmıyım yaa allah göstermesin kimsenn ağzının tadını bozmasın içindede bzim. aminnnnnnnnn

günaydın zuzum iyidir sen nasılsın enerji katıyoruz bugün topice canlanalım biraz, işi bıraktın mı zuzu

kızlar ben size yanlış söyledim galiba bu ay sonu çıkıyorumm :) daha çıkmadım ama bizde enerji katalım topiğe o zaman bz artık hiç durmuyoruz yermizde durmadan oynuyorum dönmelerini hep hissediyorum

hoşbulduk tatlım serpilede söyledim bu ay sonu çıkıyorum inş ondan sonra hep izinliyizzzzzz

Selam canım hoşgeldin,

Tamamen mi ayrılıyosun işten tatlım yoksa izne mi çıkıyosun,

Ay bende istiyorum şunu yaaaa hamile olsamda bahanem olsa çıksam işten evde oturasımmm var :)

Son düzenleme:

Selam canım hoşgeldin,

Tamamen mi ayrılıyosun işten tatlım yoksa izne mi çıkıyosun,

Ay bende istiyorum şunu yaaaa hamile olsamda bahanem olsa çıksam işten evde oturasımmm var :)

hoşbulduk tatlım tamamen işten çıkıyorum hayatım ya benim işyerm mecidiyeköy de evim uğurmumcu-kartal da sabah kayınpederim getiriyor 6:00 kalkıyorum 6:30 evden çıkıyoruz 7:00 da şirketteyim ki benm mesaim 8:00 başlıo akşam18:00 çıkış kocamla eve gidiyoruz onun da işi 20:00 21:00 gibi bitio benim yüzümden erken çıkmak zorunda kalıo herkez şkayetçi benden o yüzden çıkıyorum yoksa ocak sonunda çıkıcaktım inş sende en kısa zamanda hamile kalırsında ilk haftadan bırakırsın işi ama tahmin edebiliyorum ben 1 aydan sonra cıkılıcam evde ve işimi arkadaslarımı çok özlücem

Baya zormuş canım senin gidiş gelişler son aylarda zaten yorucu olur senin için,
İnşallah bebeğim benide çok bekletmez, çok yoruldu annesi çok...
Ama emin ol benim için de öyle 1 ay sonra başlarız söylenmeye, yoğun bi tempoya alışınca evde durmak gerçekten sıkıcı oluyor,
Bazen uzun bayram tatillerinde bile sıkılıyorum son günlerde...
Sürekli bi aktivite olması lazım bol bol geziceksin sosyal olucaksın vs. ancak öyle tadı çıkar çalışmamanın...
O da nereye kadar olur bilmem tabi..

Bugün benim doğum günüm
hem kusmuklu hem mutluyum
bir koltuk tepesi üstünde bebeğimin doğmasını bekliyorum

Bugün benim doğum günüm
hem kusmuklu hem mutluyum
bir koltuk tepesi üstünde bebeğimin doğmasını bekliyorum

İyyykiii doğğğğğğğğğğdunnnnnnnnnnnnnn Selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, doğum günün kutlu olsun
Canım iyiki doğmuşsun yaaa iyiki de doğuracaksın hayırlısıyla :)
Kusmuklara gelince onlar kaderimiz artık yapacak bişi yok böyle de geçer doğum günü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…