- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.821
bence de canım asla ve asla konuşmayacağım , herşeyde bir hayır var tabi ki Rabbim kuluna neden eziyet çektirsin O bizi bizden daha çok seviyor , kulunun üzülmesini istemez bir dert verirse de sınar ama peşinden hediyesini gönderir...Yokh valla susalım benim içim acıdı çok fena
günaydın kızlar
rose ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim sana sabr versin sadece biran önce toparlanıp yine gel aramıza kendinle yalnız kalma
mahfettin beni kızım
Off Offfff daral geldi bana,
öğlen arasını bekliyorum deli gibi sigara içmem lazım acilen.
Tansellim naber hoşgeldin
saol cnm gecmısı okuyordum rosede takıldım kaldım bılıyorum nne desem ona bos bende ılk bebegımı gelısmedıgı ıcın kaybettım zor
artık fenalardayım su ıcsem cıkarıyorum hulyanın dedıgı gıbı yatagımla banyoyu bırlestırmeye karar verdım sukur halıme ne dıyımkı
sende dr gtmıssın tatlım sorun olmamasına sevındım
tanselim hoşgeldin canım, bugün üzgünüz rose bizi çok üzdü
bebiş sağlıklı olsunda boşver canım çıkar dur ne yapacaksın Rabbim acılarıı yaşatmasın
sımdı roseye ozelden msj attım dedıgım suydu
bende kurtajımı bebegım gelısmedıgı ıcın oldum unutmuyosun ama yaran soguyor kızlar soyle soylıyeyım
saglıksız bebegım bu ayın 20 sınde dogumum olucaktı eee ozaman suan karnımdakı saglıklı bebege ne olucaktı
selamlar naber hanımlar akşam rose çok üzüldüm
ama atlatılıyor bende bebeğimi kaybettiğimde gelenleri konuşturtmuyordum, ben kendimi suçluyordum kızıyordum bebeğime sahip çıkamadım diye
ama insan zamanla böylesinin hayırlı olacağını anlıyor ve rahatlıyorr
allahım hepimize bebeklerimizin acısını sağlıklı bebeklerle unuttursun inşallah
Selam cnm hoşgeldin,
Amin inş rabbim yaşatmasın böyle acılar kimseye..
Çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?