- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.901
İyyykiii doğğğğğğğğğğdunnnnnnnnnnnnnn Selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, doğum günün kutlu olsun
Canım iyiki doğmuşsun yaaa iyiki de doğuracaksın hayırlısıyla :)
Kusmuklara gelince onlar kaderimiz artık yapacak bişi yok böyle de geçer doğum günü..
kızlar ben size yanlış söyledim galiba bu ay sonu çıkıyorumm :) daha çıkmadım ama bizde enerji katalım topiğe o zaman bz artık hiç durmuyoruz yermizde durmadan oynuyorum dönmelerini hep hissediyorum
hoşbulduk tatlım serpilede söyledim bu ay sonu çıkıyorum inş ondan sonra hep izinliyizzzzzz
Bugün benim doğum günüm
hem kusmuklu hem mutluyum
bir koltuk tepesi üstünde bebeğimin doğmasını bekliyorum
bugün benim doğum günüm
hem kusmuklu hem mutluyum
bir koltuk tepesi üstünde bebeğimin doğmasını bekliyorum
iyiki doğdunnnn tanselll iyiki doğdun tansellll iyiki doğdun iyiki iyiki iyiki doğdunnn tanselll nice mutlu sağlıklı uzun yıllara canım
iyiki doğmuşsun selmaa.. bebeğinle eşinle sağlıklı nice mutlu doğumgünü kutlarsın inş.
kusmuklarla doğumgününü kutluyo bebeğin. maşallahh az kaldı biraz daha sabır gececek bunlarda ama ne güzel bak bebeğin sağlıklı ve senin alt üst ediyo
ama bu harıka olmus yaaa
aglarım bak sımdı tsk ederım ılk goz agrım benım bayıldm cok tatlı hedıyen
ama bu harıka olmus yaaa
aglarım bak sımdı tsk ederım ılk goz agrım benım bayıldm cok tatlı hedıyen
tsk ederım esmacım dunden berı bebısle kavga edıyorum bak uslu dur daha sımdıden uzme anneyı dıyorum booogg cıkarıyorum
benımkı hıc soz dınlemıyor sımdıden napcaz bılmem bu velet ıle bız
teşekkür ederm kızlar.. son halimiz işte Eki Görüntüle 283014
bak bak bak bak maşallah sana zuzum bide pantlon bulamıyordum diye ağlıyordun ilk başlarda ühühühühüh:):):)
teşekkür ederim tatlım darısı başınıza inş. Kıyafet bulamıyorum ne demek şimdide aldıkça alasım gelıo :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?