Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm yokh teskkekur ederım dogum gunum gelmıs neyıme bayram gelcek neyıme
hep beraber guzel gunlere ıns cnm benım

MAŞALLAHH OĞLUŞUNADA SANADA. en güzeli erkeknden çıkmak valla artık iyice yorulduğumu hissediyorum bende ama pes etmicem çalışcam bi sorun çıkmazsa burdan doğuma giderim artık

Bugün benim doğum günüm
hem kusmuklu hem mutluyum
bir koltuk tepesi üstünde bebeğimin doğmasını bekliyorum

iyiki doğmuşsun selmaa.. bebeğinle eşinle sağlıklı nice mutlu doğumgünü kutlarsın inş.
kusmuklarla doğumgününü kutluyo bebeğin. maşallahh az kaldı biraz daha sabır gececek bunlarda ama ne güzel bak bebeğin sağlıklı ve senin alt üst ediyo

iyiki doğmuşsun selmaa.. bebeğinle eşinle sağlıklı nice mutlu doğumgünü kutlarsın inş.
kusmuklarla doğumgününü kutluyo bebeğin. maşallahh az kaldı biraz daha sabır gececek bunlarda ama ne güzel bak bebeğin sağlıklı ve senin alt üst ediyo[/QUOTE]

tsk ederım esmacım dunden berı bebısle kavga edıyorum bak uslu dur daha sımdıden uzme anneyı dıyorum booogg cıkarıyorum
benımkı hıc soz dınlemıyor sımdıden napcaz bılmem bu velet ıle bız

tsk ederım esmacım dunden berı bebısle kavga edıyorum bak uslu dur daha sımdıden uzme anneyı dıyorum booogg cıkarıyorum
benımkı hıc soz dınlemıyor sımdıden napcaz bılmem bu velet ıle bız [/QUOTE]

söz dinlemesin şimdilerde boşverrr ilerde anasının kuzusu olur. hayırlı evlat olur inş. böğlemeler olmasa dhaa kötü hissediyosun kendini hep acaba diyosun. şükür bebeğim benmle beni böğürtüyo diodum ama bisüre sonra tak ediyoda yinede insanı mutlu ediyo.
bnmde geri gelecekler die korkuyom akşam ve sabah biraz böğürdüm ama çok deil

bu arada zuhall resmini gördüm bayıldım maşallah sana ve bebeğine kocaman olmuşsunuz çokk tatlı görünüyordunuz. burayada ekle bi resim görsün kızlar güzel annenin güzl göbeeni ..

ama bu harıka olmus yaaa
aglarım bak sımdı tsk ederım ılk goz agrım benım bayıldm cok tatlı hedıyen

söz dinlemesin şimdilerde boşverrr ilerde anasının kuzusu olur. hayırlı evlat olur inş. böğlemeler olmasa dhaa kötü hissediyosun kendini hep acaba diyosun. şükür bebeğim benmle beni böğürtüyo diodum ama bisüre sonra tak ediyoda yinede insanı mutlu ediyo.
bnmde geri gelecekler die korkuyom akşam ve sabah biraz böğürdüm ama çok deil

bu arada zuhall resmini gördüm bayıldım maşallah sana ve bebeğine kocaman olmuşsunuz çokk tatlı görünüyordunuz. burayada ekle bi resim görsün kızlar güzel annenin güzl göbeeni ..[/QUOTE]

zuzuuuu kocaman olmuş yaa göbiş maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…