- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
ay ben çok kıskancım hemen sevgi yumağı oldunuz beni dışarıda bıraktınız:26:
cnm senın ne kadarlık bebısın dr gıtmııssındır hersey yolunda dımı bıde ılk kan testını adetın gecınce kac gun sonra yaptırmısın beta degerın ılk kac cıkmıstı merak ettmde
keşke uyuyabilsem ama ben çalışıyorummmtuzlu yiyorum yanımda çubuk kraker varr ama biraz geçio yine gelio başşka bi çaresi yok mu
kızlaarrr ıyı dıleklerınız ıcın allah razı olsun beklemdeyım ama gozum hep saatte kocacıkta horul horul uyuyo gececı zaten adam bu hafta neyse soyle bı ıkı taktık dıyım ayıp olmadan hamıleysem eger sunları soyleye bılırım sıze 1 yıldır ılk defa bu ay esımle bırlıkte olurken bebek dusunmeden yattım yataga kocamı ozledıgım ıcın onunla o duyguyu yasamak ıcın 1 yıldır hadı bebek yapalım dıe gıderdım yataga ayyy tutarmı dersın derdın ılıskı bıtınce bu ay sızde taktık degıstırın esınızle onu sevdıgınız ıcın bırlıkte olun bebek dusunmeden oanın zevkını cıkarın yumurtlama gununuze dıkkat edın muhakkak uyun bence ve ozellıklle sabah saatlerınde ılıskıye gırın sabah sıpermlerın gucu daha fazla olurmus bıdeee yastık koymayı ıhmal etmeyın oylece en az 1 saat yatın ben buay boyle denedım fıkrınız olsun ama luften kocanızla onu sevdıgınız ıcın bırlıkte olun anladınız sız benı kızlar fazla ozele dalmıyım allah hepımızın yardımcısı olsun inş nedemek ıstedıgımı sızlere anlata bılmısımdır hepınızden hayırlı haberler
Of kızlar bana afakanlar bastı iyice, düşünmiycem takip etmiycem diyorum güya,
Gece sahurda akıntı aradım ve buldumda şeffaf uzayan cinsinden sabah 4 te gördüm bunu bugün yumurtluyor muyum yani, bu geceki çalışma sonuç verir mi? Uyuz kocam akşam küstü bana bişey de yapamadık, eğer bu ay bebeğim olmazsa onu öldürücem
Dayanamadım, doktordan randevu aldım, gidicem hem folic molic yazar belki,
İlk kontrollerimi yaptıktan sonra gebelik düşünmeden 3 ay önce gel demişti gitmedim ben bu ay denemeye başladık işte
Eskiden folic asitmi varmış dedim durdum ama, baktım herkes içiyor,
Acaba doktor ne diyecek
Yumurtluyorsam görür mü o şimdi, yada önceki çalışmalarda tuttuysa falan gözükür mü ya biri birşey söylesin çok bunaldım of iyi değilim ben
Of kızlar bana afakanlar bastı iyice, düşünmiycem takip etmiycem diyorum güya,
Gece sahurda akıntı aradım ve buldumda şeffaf uzayan cinsinden sabah 4 te gördüm bunu bugün yumurtluyor muyum yani, bu geceki çalışma sonuç verir mi? Uyuz kocam akşam küstü bana bişey de yapamadık, eğer bu ay bebeğim olmazsa onu öldürücem
Dayanamadım, doktordan randevu aldım, gidicem hem folic molic yazar belki,
İlk kontrollerimi yaptıktan sonra gebelik düşünmeden 3 ay önce gel demişti gitmedim ben bu ay denemeye başladık işte
Eskiden folic asitmi varmış dedim durdum ama, baktım herkes içiyor,
Acaba doktor ne diyecek
Yumurtluyorsam görür mü o şimdi, yada önceki çalışmalarda tuttuysa falan gözükür mü ya biri birşey söylesin çok bunaldım of iyi değilim ben
canım yumurtan çatlamışsa yada çatlamaya yakınsa görebilir ama eğer önceki çalışmalar tutmuşsa hiç birşey göremez regle yakınsın der gönderir
bu arada bende bu sabah yımırtladımbat aynı galiba
hahaha öldürme kocanı sonra bebiş nasıl yapacaksın sakin ol stresten olmaz bak çocuğundoktor folic yazsa da hamile olmadığın için kurumlar karşılamıyor zaten kendin alsanda bi zararı yok vücuda ben üç aydır içiyorum canım, eğer yumurtlama varsa doktor görüyor canım benim bu ay görmüşttü ama grip olduğum için o gün bişey yapamadık, senin son adtin ne zamandı canım
ılk goz agrım serfıkcım kocanı kocan oldugu ıcın arzula olurmu spermlerı ıcın dıyıl :) cıddıyım bu konuda 3 aydır folık asıt ıcıyorum bıde dr bana bebek ıstedıgın zaman gel kan testlerı yapalım gerekırse destekler ıgne olursun dedı demır kalsıyum kan bunlar gebe kalmak ıcın cok onemlı gıttım dr yaptırdım dr turp gıbısın dedı bence ısteyenler bı kan tahlılı yaptırın kadın dogumcuya gerekırde kalsıyum ugnesı falam yapıyomuslar ılk bebekte ben cok hazırlıksızdım folık asıt bıle ıcmemıstım hıc dr vucut gebelıge hazır deılmıs aglama ıkıcıde gelırsın hazırlarız demıstı . sızde kızlar bı gıdın dr bakalım vucudunuz gebelıge hazırmı
ılk goz agrım serfıkcım kocanı kocan oldugu ıcın arzula olurmu spermlerı ıcın dıyıl :) cıddıyım bu konuda 3 aydır folık asıt ıcıyorum bıde dr bana bebek ıstedıgın zaman gel kan testlerı yapalım gerekırse destekler ıgne olursun dedı demır kalsıyum kan bunlar gebe kalmak ıcın cok onemlı gıttım dr yaptırdım dr turp gıbısın dedı bence ısteyenler bı kan tahlılı yaptırın kadın dogumcuya gerekırde kalsıyum ugnesı falam yapıyomuslar ılk bebekte ben cok hazırlıksızdım folık asıt bıle ıcmemıstım hıc dr vucut gebelıge hazır deılmıs aglama ıkıcıde gelırsın hazırlarız demıstı . sızde kızlar bı gıdın dr bakalım vucudunuz gebelıge hazırmı
benim doktorum vermedi folik asit benim normal sınırlardaydı ondan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?