Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm senın ne kadarlık bebısın dr gıtmııssındır hersey yolunda dımı bıde ılk kan testını adetın gecınce kac gun sonra yaptırmısın beta degerın ılk kac cıkmıstı merak ettmde

teyzesi biz 7 hafta 3 günlüğüz doktora gittim çok şükür bir problem yok 27 ağustosda tekrar gidicess valla tatlım benım adetim geçikti 20 haziran test yaptım çıkmadı kan testi yaptım cıkmadı hatta 1-2 hafta bekledim kan testinde yina bişi çıkmadı idrar testleri felan da yaptım tabı bu sıralarda yok en sonunda 20 temmuz benim adet tarihimddi 2 hafta önceden gögüslerim fena şişti ani hareketler kasıklarıma ağrı giriyordu ve 1 hafta kalası gögüslerimde mavi damarlar belirdi adetime 2 gün kala test yaptım ölesine çıktı yani ben geç öğrenenlerdenim darısı başına inş

Of kızlar bana afakanlar bastı iyice, düşünmiycem takip etmiycem diyorum güya,
Gece sahurda akıntı aradım ve buldumda şeffaf uzayan cinsinden sabah 4 te gördüm bunu bugün yumurtluyor muyum yani, bu geceki çalışma sonuç verir mi? Uyuz kocam akşam küstü bana bişey de yapamadık, eğer bu ay bebeğim olmazsa onu öldürücem
Dayanamadım, doktordan randevu aldım, gidicem hem folic molic yazar belki,
İlk kontrollerimi yaptıktan sonra gebelik düşünmeden 3 ay önce gel demişti gitmedim ben bu ay denemeye başladık işte
Eskiden folic asitmi varmış dedim durdum ama, baktım herkes içiyor,
Acaba doktor ne diyecek
Yumurtluyorsam görür mü o şimdi, yada önceki çalışmalarda tuttuysa falan gözükür mü ya biri birşey söylesin çok bunaldım of iyi değilim ben

keşke uyuyabilsem ama ben çalışıyorummm tuzlu yiyorum yanımda çubuk kraker varr ama biraz geçio yine gelio başşka bi çaresi yok mu

canım bi bileklik varmış bulantıyı kese biaraştır istersen ama doktoruna da sor...

ne güzel anlatmışsın canım yaa , şu yumurtlama günü stresi iki aydır kocamla aramı açtı resmen tabir-i caizse odun gibi oluyor insan mecburen yapıldığı için geçen dedim sıkıldım ben bu durumdan yok artık öyle diye , kocam bile özlemez oldu beni dediklerine katılıyorum bu ay bizde öyle yapacağız artık kafaya takmak yok

canım yumurtan çatlamışsa yada çatlamaya yakınsa görebilir ama eğer önceki çalışmalar tutmuşsa hiç birşey göremez regle yakınsın der gönderir
bu arada bende bu sabah yımırtladım bat aynı galiba

hahaha öldürme kocanı sonra bebiş nasıl yapacaksın sakin ol stresten olmaz bak çocuğun doktor folic yazsa da hamile olmadığın için kurumlar karşılamıyor zaten kendin alsanda bi zararı yok vücuda ben üç aydır içiyorum canım, eğer yumurtlama varsa doktor görüyor canım benim bu ay görmüşttü ama grip olduğum için o gün bişey yapamadık, senin son adtin ne zamandı canım

ılk goz agrım serfıkcım kocanı kocan oldugu ıcın arzula olurmu spermlerı ıcın dıyıl :) cıddıyım bu konuda 3 aydır folık asıt ıcıyorum bıde dr bana bebek ıstedıgın zaman gel kan testlerı yapalım gerekırse destekler ıgne olursun dedı demır kalsıyum kan bunlar gebe kalmak ıcın cok onemlı gıttım dr yaptırdım dr turp gıbısın dedı bence ısteyenler bı kan tahlılı yaptırın kadın dogumcuya gerekırde kalsıyum ugnesı falam yapıyomuslar ılk bebekte ben cok hazırlıksızdım folık asıt bıle ıcmemıstım hıc dr vucut gebelıge hazır deılmıs aglama ıkıcıde gelırsın hazırlarız demıstı . sızde kızlar bı gıdın dr bakalım vucudunuz gebelıge hazırmı

Canım benim bat tahmini 17-18 senin de öyle mi?
Ya nolur bişey görsün bişey söylesin çatlayacağım yani, ya bide şunu anlayamıyorum ben hala biz 1 haftadır gün aşırı çalışıyoruz ve ben bugün yumurtladımsa bu önceki çalışmalar işe yaramadı mı yani en son 1'inde çalıştık, dün de uyuz kocamın tripleri yüzünden çalışamadık, öf!

Ayy inş dediğin gibi görür de bişey söyler canım ya, yumurtlamamı ayın 2-3'ü gibi bekliyorken bugüne kadar çok kuruydum bugün işte hissettim o akıntıyı, bilemiyorum
Bana daha önce bir sürü testler yaptı simir hormon tiroid o zman herşey normal demişti karar verince gel yine demişti işte,
Bugün gitmeye karar verdim, biraz da meraktan :)

Umarım hazırdır canım, yoksa o vücudumu var ya ............. :)
Bu folic asit kilo yapıyor falan diye duydum ama doğru mu?
bide zaten olmasını kolaylaştıran bişey değil sanırım, gıda takviyesi vitamin gibi bişey mi?

kızlar ben sımdılık cıkıyorum ıyce afakanlar bastı bana 1 saat kaldı cok cok dua edın opuyorum sızlerı hakkımızda neyse hayırlısı o olsun oıns:18::18::18::18::18::18::18:

evet cnm folık asıtın bebek olması ıle bı bagı yok bebek karnına dustugu zaman gelısmesı ıcın faydası var o bı vıtamın d vıtamını ne kadar ıyı beslenırse okdar ıyı tutunur drlar 3 ay onceden baslayın dıyor

ahh tanselcimmm canım benim , iki ay öncesine kadar herşey o kadar güzel gidiyor ki , bebek fikri bozdu bizi yani bebeğime bişey demiyorum alınmasın bana yumurtlama zamanları bi aksilik çıkınca kavga ettim hep özellikle geçen ayy çok stresliydim o nedenle de olmamış olabilir, bu ay gayet sakinim canımm Rabbim inş bayram hediyesi gönderecek bana, folik asit 3 aydır kullanıyorum canım bebeğin omurga gelişimi için gerekliymiş, kullanıyorum bakalım canım

bana neden yazmadı o zaman :26: ama ben baktım testlerde folik asit değeri de vardı
ayrıca bi doktor arkadaşım biz ette yiyoruz yeşillikte gerek yok filan dedi hatta o da çocuk düşünüyordu ve kullanmıyor

ben de anlamadım canım genelde veriyorlar , neyse takma kafanı senin doktorunda bir bildiği vardır...

bu arada ofisteki arkadaşın gelinleri hamileymiş 7 haftalık hem de ikiz farkında olmadan olmuş Rabbim bizim de olsun ne olurrr

tel elımde beklıyorum kızlar kalbım yerımden cıkıcak dakkalar gecmıyor bacaklarım kesıldı sankı aramadılar daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…