Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ilahii çok güldüm buna 60:

alemdir kociş napalım haklı da aslında bu zamanda güvenecek ne kaldı ki dimi zuzum:)

kocişlerle gelelim hep beraber kaynaşırız

onların yanında da ne muhabbet edilir ama, kırmızılar geldi yine, batım şu, satım şu

Benim kociş bilmiyo foruma fln takıldıığımı anlatsam salak der bunlarla mı vakit geçirioosun
O ne anlar kiiiiiiiiiiiiiiiii
söylemem ona ben bi yalan bulurum :))

amann boşver bilmesin yaa ben senin adını bilmiyorum yokhh valla dua ederken yokh a ver Allah ım diyorum ama yokh kim bilmiyorum

maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş.

Ahh canım çok sevindim inşşşşş daha da büyücek annesi

Anlıyodur inşallaaaah yoksa boşa gitti o kadar dua,töbe tövbeee
Deryaaaaaaaaa de artık kuzum

Son düzenleme:
Yaa ben 12 sinde de istanbulda olcam haftaya gene gelebilir miyim bilmiyorum
nerde buluşuyoruz bu arada onu da netleştirelim istanbulmu kesin

hımm 12 sinde pendikteysen kartal civarındaki kızlar zozdemir lugesma ve ben uygunsanız buluşup pendiğe kız kaçırmaya gidebiliriz

alemdir kociş napalım haklı da aslında bu zamanda güvenecek ne kaldı ki dimi zuzum:)

aslında evet haklı adam ben gülüyorum ama bakalım benim koçişde ne dicek büyük bir ihtimal o bırakır beni elimden tutat velim gibi sandalyeme kadar oturtur.. :):):):)

ben uyarım kadıköyde tam uygun bu iş için ortada :)

ya kartal daki alışverş merkezlerinden birinde olsa bari :):)

Ahh canım çok sevindim inşşşşş daha da büyücek annesi

Anlıyodur inşallaaaah yoksa boşa gitti o kadar dua,töbe tövbeee
Deryaaaaaaaaa de artık kuzum

tövbe estağfurullahh Allah ım bundan önce yokh olarak ettiğim dualrı derya olarak değiştiriyorum sen kabul eyle aminnn::):):)

maşallah canım benim allah nazarlardan saklasın

tövbe estağfurullahh Allah ım bundan önce yokh olarak ettiğim dualrı derya olarak değiştiriyorum sen kabul eyle aminnn::):):)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

hayırrr ayrı gayrı olmazzzz ben o gün gelemem yaaaa

Yaaa
Ozaman aralığa kalır ya aralıkta gelcem koçişte olmıcak hem daha rahat olur aslında cumartesi toplantımız oluyo
Pazar günü serbestizz.....
ama o zmna kdr da çatlarım ben merakımdan :44:

sevgili minik kuşlarım bu sohbeti bırakıp sizden ayrılmak istemezdim ama çıkma vakti geldi, lütfen çok konuşupta beni yarın uzun uzun okumakla uğraştırmayın sizi çok seviyorummmm, bişeylere karar verin ben uyarım

facebook yokmu hemen hemen çoğumuz tanıyoruz birbirimizi. ben uyarım kızlar sadece saat ve yer söyleyin yeter.cidden en kısa zamanda ayrlayında buluşalım bi pazar günü. hamişlerimizin karnı çok şişmeden olursa iyi olur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…