- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.601
Sabah uyandığın gibi dil altından ölçüyorsun dimi, diğr bölgeler pek doğru sonuç vermiyormuş.
İnşş düşmez canım inş bebişimiz vardır,
Günü beklemekten başka çaremiz yok ömrümüz beklemekle geçiyor valla çok stresli..
İnş bizi o kdr bekletmez bebişlerimiz canım bu süreç çok zor,
Vakti zamanı gelsinde artık geliversinler biran önce..
evet hayatım dil altından ölçüyorum, ahh ahhh bilseydim bu kadar bekleyeceğimi hiç korunur muyduk kociş böyle diyor
gelirler bitanem gelirler merak etme biz görevimizi yapalım da gerisi Allah a kalmış:)
Serfikcan kız yoksa sen hamilemisin böyle alınganlık falan bilemiyorum yanii
günaydın kızlar maşallah herkesin keyfi yerinde rose iyi olmana sevindim zaman herşeyin ilacı canım
günaydın sevgili hatice hanım nerelerdesiniz efendim
Yaaaa evden çıkmaya çok üşeniyorummmmmmm
çok soğuk hava kızlarrr
ooo günaydın serfik hanım nasılsnız pıt pıt yumurtanızda elinize gelmiş çok sevindim inşallah haftaya yüzümüzü güldürürsünüz efenim ben bugün işe 10 da geldim uyumuşum
Yaaaa evden çıkmaya çok üşeniyorummmmmmm
çok soğuk hava kızlarrr
ooo günaydın serfik hanım nasılsnız pıt pıt yumurtanızda elinize gelmiş çok sevindim inşallah haftaya yüzümüzü güldürürsünüz efenim ben bugün işe 10 da geldim uyumuşum
ne işin varya dışarda boşver yat uyu en güzeli
oooo tünaydın harice hanımmmmmmlar da burdaymış
Yavrummm sabahlar olmasın geceler uzun size bu ara galibaaaa uyanamıyosun falan
oh ohhhh allah artırsın gelsin bebişlerrrrrrrrr
evet çok soğuk , sıkı giyin gerçi bu havada da pek çıkılmaz ama çık gez azcık:)
vayyy uykucu seni işe geç geldin demek sana yemek yok çalış bakalım
Yumurta dimi haticem o içi doldu da o yüzden mi elime geliyor acaba:):) yoksa normalde de gelir mi böyle inşallah yüzümüz gülecek:)
bırak dalgayı kızım nerdeyse 1 aydır kafamı kaldıramıyorum sabahları çoğu zaman alrmı bile duymuyorum bugün duydum ama kapatmışım normalde 7 de kalkmak lazım bi uyandım saat 95 dk nasıl çıktım evden bilmiyorum sorma uyuyakaldım denilmez patronada sabah sabah yalan söyledim
yavrum malum kış geldi kış uykuculuğu da başladı bende öyleyim valla bıraksan 7/24 uyucam
neyse olur öyle şeyler arada ne salladın he itiraf et yalancı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın canımmm, gitmişsin ama tek kaldım burada
tosun paşa iyiymiş maşallah oğluma benim , göz kırptı demek çapkın olacak bizim ki desene
esmaa ben bu sabah kasık yoklaması yaptım:) sırt üstü yaptım ayağımı bağdaş kurdum ve iki elimle kasıklarımı yokladım vee sağ kasığımda mercimek gibi bişey geldi parmağıma sol tarafta yok nedir ki o yumurtam mı benim kocama bak dedim yok korkarım dedi adet ol öyle değerim dedi
günaydın canımmm.. maşallah size ana oğul evde miskinlik yapın bakalım bizde yarın gidicez detaylı ultrasona girices ve biliyorsun bu ultrason daha uzun sürüyor yarım saat falan herşeyine bakıcaklar benim paşamın inş. bi sorun çıkmaz
aman canım o anam giller gibi olmam inş. ya o kadar o çucuklar nasıl baş ederim biz 4 kardeşiz ben o kadar nasıl doğururum nasıl bakarım kafayı yerim heralde
serpilimmm var kız bişiler ayy inş. Bnde mercimek hissetmiştim valla. U umutlandırmak istemiyomda ama nedense çok umutluyum bnnn bu ayy:)
zuhalcimm bnde ayarlamaya çalışıom randevumu yarın gidicem inş. Yada haftaya cmtesi. Izin almak istemiom işten o yzden geriliom :) çıkmaz tosunda bişicik merak etme gönlünü ferah tut. Hiç düşünme bile bn öle yapıyorum....
Evleri toparladım arkadaş kahvaltıya geldi sohbet şu bu derken bu saat olmuş. Sigortaya gitcem hala kızlık soyadımla dolanıyom sskda onu düzeltirim diom. Bide bugn pazar var pazara gştcem ben. Ayy çok mutluyum çok seviyom pazar gezmesini:)
bırak dalgayı kızım nerdeyse 1 aydır kafamı kaldıramıyorum sabahları çoğu zaman alrmı bile duymuyorum bugün duydum ama kapatmışım normalde 7 de kalkmak lazım bi uyandım saat 95 dk nasıl çıktım evden bilmiyorum sorma uyuyakaldım denilmez patronada sabah sabah yalan söyledim
yumurtayı senin anlaman biraz zor canım.hayrlısı ne ise o olsun serfik.
Yemeğe 1 de gidicem canım uyududuğumu kimse bilmiyorki
serpilimmm var kız bişiler ayy inş. bnde mercimek hissetmiştim valla. u umutlandırmak istemiyomda ama nedense çok umutluyum bnnn bu ayy:)
zuhalcimm bnde ayarlamaya çalışıom randevumu yarın gidicem inş. yada haftaya cmtesi. izin almak istemiom işten o yzden geriliom :) çıkmaz tosunda bişicik merak etme gönlünü ferah tut. hiç düşünme bile bn öle yapıyorum....
evleri toparladım arkadaş kahvaltıya geldi sohbet şu bu derken bu saat olmuş. sigortaya gitcem hala kızlık soyadımla dolanıyom sskda onu düzeltirim diom. bide bugn pazar var pazara gştcem ben. ayy çok mutluyum çok seviyom pazar gezmesini:)
inş esmam yaaa, hiç sallamıyorum kızlar cidden benim göğüslerim çok acıyor dokunmadığım halde bile hiç böyle olmazdı eğerhamile değilsem bu ay çok ilginç şeyler yaşıyorum:)
bende umutlandırmak istemem ama benimde ilk belirtim gögüslerimdi hatta hamile olduğumu bilmiyordum diyordum ki kendi kendi bende bu ay adet patlaması olacak heralde diyordum meğersem 3 haftalık hamileymişim 4. haftada damar çıktı 5. haftada hamle olduğumu öğrendimmeğersem benim minik piçim geliyormuşda onda öyle gögüslerim hortlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?