Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet belirtileri çok erken beklemey başlıyoruz, olabilecek tek şey mns tarihine yakın yada o günlerde lekelenme şeklinde yerleşme kanaması o da herkeste olacak diye bir kaide yok, ben bir kez hamileydim, ne akıntım vardı ne göğüsler şişme ne bulantı hiçbişey bhcg 290 a kadar çıktı hala bişey yoktu ama ara ara kanama vardı zaten de düştü sonra. o yüzden belirtilere takılmayın.

ama geçen ayda böyle oldu canım yaa , bekleyelim bakalım son 6 gün

evden arabaya biniyom işe geldimi 8.30 bi oturorum pc başına saat 19.00 kalkıyom hareket zerre kadar yok

ben şimdiden hamilelikte kilo alırım die diete başladım halbuki 50 kiloyum=)))))
benim ekilme tarihim dündü canım demek ki ekilmemiş belirti hiç yok
kızımm ne acelecisin sen yafff kızcam bakk bekle biraz
ay burdan girdim hesapla dedim bana evlilik yıldönümümüzde tahmini doğum tarihi verdi :97: inş. hemen hamile olurum :97:

aaa nee güzell canım keşkkeee inşallah

bende bende, bari aynı hastaneye gidelim canım odalarımızda aynı olsun kapıda da kk yazsın kızlar ziyarete gelince anlar

ay evettt yaww birimizin kız diğeri erkek olsun kerteriz kız ay çok güzelll bülent kars gidiyom kozyatağı medipol doğum yaptıyor odamı bile seçtim

bu hesaplayıcı kardeşe göre 4 haftalık hamileyim ekilmiş biçilmiş kız 10 nisandada doğruyorum
wayy arkadaş ne zamandı kıss senin adt günün:26:çünkü benim bugün yazınca doğu 6 nisan çıkıo
niye bağırıyon yaaa zaten üzülüyorum bi yandn da gülüyorum
üzülmeee
bende bende, bari aynı hastaneye gidelim canım odalarımızda aynı olsun kapıda da kk yazsın kızlar ziyarete gelince anlar

çatlak yımırtaa

ay evettt yaww birimizin kız diğeri erkek olsun kerteriz kız ay çok güzelll bülent kars gidiyom kozyatağı medipol doğum yaptıyor odamı bile seçtim

aay olmadı tatlım yaaa bende medical park a gidiyorum fatih te nasıl olcek şimdi 3g ile bağlantı kurarız bizde yaş kaçtı bu arada canım

wayy arkadaş ne zamandı kıss senin adt günün:26:çünkü benim bugün yazınca doğu 6 nisan çıkıo

üzülmeee

çatlak yımırtaa

4 ü canım ama inşallah gelmez ben klomen-ovirella kullandım geçen hafta mide bulantım baş dönmem falan vardı ama dostinex kulanıyorum ben bide ona bağlıyorum 3 tanede yumoşum var olursa üçüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…