- Konu Sahibi haticemavi
-
kızlarr bebek rahme ekilmeden belirti olmaz bakın burda tahmini ekilme gününü bulabilirsiniz
Otomatik GEBELİK HESAPLAMA YUMURTLAMA TARİHİ HESAPLAMA
benim bugün batım henüz bişi yok ama 2 gündür bazı belirtiler var mesela mantar oldum ama daha erken yanii
senin bugün günündü galiba nasılsın hadi sevindir bizi
kızlarr bebek rahme ekilmeden belirti olmaz bakın burda tahmini ekilme gününü bulabilirsiniz
benim bugün batım henüz bişi yok ama 2 gündür bazı belirtiler var mesela mantar oldum ama daha erken yanii
evet belirtileri çok erken beklemey başlıyoruz, olabilecek tek şey mns tarihine yakın yada o günlerde lekelenme şeklinde yerleşme kanaması o da herkeste olacak diye bir kaide yok, ben bir kez hamileydim, ne akıntım vardı ne göğüsler şişme ne bulantı hiçbişey bhcg 290 a kadar çıktı hala bişey yoktu ama ara ara kanama vardı zaten de düştü sonra. o yüzden belirtilere takılmayın.
yemeden ben de kısmam, hele ki tatlıdan, ama zaten öyle çok iştahlı biri değilim. sadece kendimi sağlıksız hissediyorum hastanem ve evim çook yakın yürümüyorum bile iyice hareketsiz kaldım her yerim ağrıyor
ben şimdiden hamilelikte kilo alırım die diete başladım halbuki 50 kiloyum=)))))ben şu ebru şallının dvd lerinden mi alsam diyorum ama bi de top minder lastik gibi aparatlar gerekli onlar da set halinde satılıyor internette. kadın taş gibi, ben de onun kadar zayıfım ama sarkacak heryerim birkaç yıl sonra gevşek bir yapım var spor olmadığı için, kollar sallnıyor bilebi de pilates topiği açarız artık hamile kalırsak ta hamile pilatesi var
kızımm ne acelecisin sen yafff kızcam bakk bekle birazbenim ekilme tarihim dündü canım demek ki ekilmemiş belirti hiç yok
ay burdan girdim hesapla dedim bana evlilik yıldönümümüzde tahmini doğum tarihi verdi :97: inş. hemen hamile olurum :97:
ben şimdiden hamilelikte kilo alırım die diete başladım halbuki 50 kiloyum=)))))
kızımm ne acelecisin sen yafff kızcam bakk bekle biraz
aaa nee güzell canım keşkkeee inşallah
ben şimdiden hamilelikte kilo alırım die diete başladım halbuki 50 kiloyum=)))))
kızımm ne acelecisin sen yafff kızcam bakk bekle biraz
aaa nee güzell canım keşkkeee inşallah
bu hesaplayıcı kardeşe göre 4 haftalık hamileyim ekilmiş biçilmiş kız 10 nisandada doğruyorum
bende bende, bari aynı hastaneye gidelim canım odalarımızda aynı olsun kapıda da kk yazsın kızlar ziyarete gelince anlar
wayy arkadaş ne zamandı kıss senin adt günün:26:çünkü benim bugün yazınca doğu 6 nisan çıkıobu hesaplayıcı kardeşe göre 4 haftalık hamileyim ekilmiş biçilmiş kız 10 nisandada doğruyorum
niye bağırıyon yaaa zaten üzülüyorumbi yandn da gülüyorum
bende bende, bari aynı hastaneye gidelim canım odalarımızda aynı olsun kapıda da kk yazsın kızlar ziyarete gelince anlar
arkadaşlar vücut ısının yükselmesi hamilelik belirtisi olabilir mi sizce
ay evettt yaww birimizin kız diğeri erkek olsun kerteriz kız ay çok güzelll bülent kars gidiyom kozyatağı medipol doğum yaptıyor odamı bile seçtim
wayy arkadaş ne zamandı kıss senin adt günün:26:çünkü benim bugün yazınca doğu 6 nisan çıkıo
üzülmeee
çatlak yımırtaa
wayy arkadaş ne zamandı kıss senin adt günün:26:çünkü benim bugün yazınca doğu 6 nisan çıkıo
üzülmeee
çatlak yımırtaa
aay olmadı tatlım yaaa bende medical park a gidiyorum fatih te nasıl olcek şimdi 3g ile bağlantı kurarız bizdeyaş kaçtı bu arada canım[/QUO
ÇARELER TÜKENMEZ 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?