Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

adetin ilk günü üzüldüm de kaç gündür rahatım ben allah allah neyse bi takip ediyim de kendimi olmadı doktora giderim artık , helak oldum bi çocuk yüzünden aman beee:):)

inş allah o günleri göstercek canım sıkma canını ama eger devam ederse bi görün canım belki iyi gelr

Vallaaa tam tarif olmuş ağzına sağlık
ay ne işe yarıyo bu adamlar yaa o çalışmaları da kendi zevklerine sanki bebeği düşündkleri var hiç sanmıyorum

TANSELL canım hala geçmedimi ya bulantılar benm 12 haftada tamamen bitmişti kişiden kişiye değişiyo demekki
inş en kısa zamanda geçer tatlım

LUGESMA canım dikkat et benmde geceleri burnum kanıyo genelde başucumda peçeteyle uyuyorum sırtüstü yatmamaya dikkat et
bebeğe giden kan akışı azalıyo

YOKH inş gelmez şu kırmızılarda güzel haber alırız

BENDE SABAH AKŞAM PİZZA YEMEK İSTİYORUM bi pizza takıntısı başladı bende

cicilerin çok tatlıydı inş saglıkla giysn kuzum ama bayıldım valla

inş allah o günleri göstercek canım sıkma canını ama eger devam ederse bi görün canım belki iyi gelr

inşallah bitanem yaa ama ben biliyorum sıkıntı ve üzüntüden oluyor böyle...
ilk iş deneyimim bir bankaydı gıcık bir yetkilim vardı beni hiç sevmemişti ,
ilk ay bütün işleri önüme yığdı hiç bişey bilmiyrum kasamda milyarlar oynuyordu,
dayanamadım o kadar baskıya stresten bir haftada 3 kilo verdim birgün baktım resmen etraf
dönüyor tansiyonuma baktırdılar 16 eve kendimi zor attım yolda düştüm , yani beni stres fena etkiliyor,
gıcık karı yine aklıma geldi bak onun yüzünden işten ayrıldım

hadi ya böylelerine ne sinir olurlar ya ama işte bak bunlar gibiler yüzünden bu durumdayız yani hiç degmicek insanlar yüzünden o yüzden biraz silkelen canım bak bebişte gelck inş allahın iznyle herşey daha güzel olck

Vallaaa tam tarif olmuş ağzına sağlık
ay ne işe yarıyo bu adamlar yaa o çalışmaları da kendi zevklerine sanki bebeği düşündkleri var hiç sanmıyorum

bu ay için kocamın hakkını yiyemeyeceğim yokhcuğum, adamcağız helak oldu valla ama bu ay rahatız ohhh hiç umrum değil hiç yapmasakta olur no problem yani:):)

yokh canım nerelerdesin gözükmüyosun hiççç:26:

Canım naber buralardayım, stres bastı beni bu ara kabıma sığamıyorum :)

bu ay için kocamın hakkını yiyemeyeceğim yokhcuğum, adamcağız helak oldu valla ama bu ay rahatız ohhh hiç umrum değil hiç yapmasakta olur no problem yani:):)

uyy kocasına da laf söyletmezmişşşşşşşşş :)
Valla bu ay bzmde hep öyle oldu bayram tatiliydi yaa hep keyfe keder oldu rahat rahat iş güç yok ohh
gündüzleri flnda değerlendirbildik sabahları daha verimli oluyomuş ya güya
görcez şimdi bakalım o verimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

desene halvetten çıkmadın ha seni gidi yaramaz seni hadi bakalım hayırlısı olsun inş degsin bari

evet canım kendi egolarını tatmin edemedikleri için böyle davranıyorlar uyuz kadın ne olacak......
gelir inşallah kuzum yaaa ocaktan sonra yumurta takibi isteyeceğim doktordan:)

yok söyletmem kocacığıma
maşşallah maşallah her anı değerlendirmişsiniz inş gelir de velet bu kadar çalışma boşa gitmez ,
biz verim alamadık siz verim alırsınız inşallah

bencede en dogrusu canım iyi yaparsın inş iyi olur valla öyle yokh baya çalışmş bu aya boş durmamış cadı inş sonucu güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…