- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.501
yapalım şeer , bitir de işlerini bugün de herkesler yoğun yaaa
benim tansiyon yine çıkıyor sanırım tepem ağrıyor ensem kasılıyor ,
uleynn çocuk sahibi olmadan hastalık sahibi olacağım yawww:)
Ay en deli olduğum şey
Yüzümde yastık iziyle evden çıktım resmen ya
Ayran fln mı içsen tansiyona da ne iyi gelir ki acep ,
aman tövbe de kuzum turp gibi olmamız lazım,
ben az çalışıp geleyim bari
olur öyle şeylerr 7 de kalkar 8 e kadar anca çıkarım evden normalde geçen tam 2 dk çıkmışım biliyormusun
sıkma canını yaww bu stres böyle
ayranı içersem nalları dikerim kızzz
bi dinliyim kendimi yine gider ölçtürürüm yükselince limon suyu içiyorum , ay ağzım sulandı
git çalış da gel bakalım bekletme çok:)
He valla bugün bizimde 8 dk da baktım taksideyiz,
benim mesaim yine 9 da zavallı kocamın 8:30 daydı o hepten geç kaldı :)
Kuzum ben anlamıyorum ya bu tansiyondan sussayım en iyisi :)
Öf bırakıpta gidemiyorum da aklım sizde kaçıp kaçıp gelerim
fazla kaynatmayın ben yokken kıskanırım
serpil tansiyonunu ölçmeden bişey içme canım eğer düşükse tuzlu ayran iç zeytin ye bi kaç tane
ama yüksek ise yoğurdun içine limon sık onu ye en hızlı o düşürür. limonsuyunu içmenden daha etlidir
günaydın canımmmmmmmmmm...
bu yoğun günler yüzünde doğru düzgün konuşamıyoruz yaa
günaydın hayatım hoşgeldin
akşam olsada eve gidip yatsam diye söyleniyorum bende :))))
off kızlar ya işlerde birden bire patlama yaşadık resmenbn gitcem die herşeyi gelmeye başladı rahat rahat izin yapamım tosunumla zaman geçiremeyim die biliyom ben zaten
serpilim hayırdır yaa tansiyon falan noluyo sana. aman dikkat et.
haticem ben biliyom hayaline kavuşacaksın en kısa zamanda dualarımda önce sen sonra diğer kızlar var hayırlısıyla gelcek bebekler.
yokh sakinleş biraz gergnlik yokk. burda bitek ben gergin olabilirim göbeğim gerginlikten tef gibi oldualcaz güzel haberleri gerilme boşuna.
off kızlar ya işlerde birden bire patlama yaşadık resmenbn gitcem die herşeyi gelmeye başladı rahat rahat izin yapamım tosunumla zaman geçiremeyim die biliyom ben zaten
serpilim hayırdır yaa tansiyon falan noluyo sana. aman dikkat et.
haticem ben biliyom hayaline kavuşacaksın en kısa zamanda dualarımda önce sen sonra diğer kızlar var hayırlısıyla gelcek bebekler.
yokh sakinleş biraz gergnlik yokk. burda bitek ben gergin olabilirim göbeğim gerginlikten tef gibi oldualcaz güzel haberleri gerilme boşuna.
günaydın arkadaşlarr çok kötüyüm bugun regl sancıları uyutmadı sabaha kadar mide bulantısıda cabası gecenin köründe açtım kaynar suyu tuttum karnıma saba karşı sızmışımmsizlere bişe sorcam son 3 adetim düzensiz biri 21 günde birisi 22 günde sonuncuda 26 günde oldu bu durumda olupta yumurtlama hesabı yapabileniniz varmı?
günaydın arkadaşlarr çok kötüyüm bugun regl sancıları uyutmadı sabaha kadar mide bulantısıda cabası gecenin köründe açtım kaynar suyu tuttum karnıma saba karşı sızmışımmsizlere bişe sorcam son 3 adetim düzensiz biri 21 günde birisi 22 günde sonuncuda 26 günde oldu bu durumda olupta yumurtlama hesabı yapabileniniz varmı?
günaydın melek, bi ağrı kesici alsaydın keşke çekilmez o ağrılar , benim ağustosta düzensiz olmuştu ama hiç hesaplamadım, ovulasyon testi alsana canım takibin kolay olur ya da sen de yokh ve ben gibi ateş ölç
aralığın 15-16-17 sinde birinde adet olursun ayın 6-7-8-9-11 gibi şanlı günlerindir
kızlar karnım ağrıyor diye şimdi heleya gittimben hala olmamışım çokk karnım ağrıyor
kızlar karnım ağrıyor diye şimdi heleya gittimben hala olmamışım çokk karnım ağrıyor
Ay haticem inş gelmez yaa, bak umutsuzdun bu ay ben bakıyorum hep umutsuzlar gebe kalıyo :)
benimde karnım ağrıyo wc ye yapışık kaldım gidip gelip bakmaktan yoklar hala of
senin işin yok mu bakıyım ne geziniyon buralarda:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?