Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

spermler 48-72 saate kadar canlı kalabiliyorlar. yumurtlama tarihinden 1-2 gün önce ilişkiye girdiysen gebe kalma ihtimali var, hatta bu şekilde kız olma ihtimali fazla, yumurtlamadan önce hiç iilişkiye girmeyip tam o günü tutturursan erkek olma olasılığını arttırıyorsun bilimsel bir gerçek. kromozomlarla ilgili. tabi hepsi olasılık sonuçta Allah ın istediği oluyor. mesela benim en son dün çalışma oldu döndüm şimdi , başka olamayacak. o yüzden bugün yarın yumurtlarsam umudum olacak yoksa artık başka bahara diyeceğim.

Ayyy ağzından bal damlıyor, inşallah bizim kızlar bizi bekletmez de bu ay gelirler canım :))

Senin Bat ne zaman?

Korkarım ben dayanamayıp kan testi yapacağım bu gidişle, 9-10 gün var daha bata ofz..

KIZLAR umutsuz vakalar gibi konuşmayın lütfen sizinde bebişleriniz olucak ben inanıyorum ve de dua ediyorum rabbim istediği zaman sizinde bebişiniz olucak hemde öle bir zamanda olucak ki şasıracaksınız nasıl ollur diceksiniz o tarihler yumurtlama tarihim falan değildi (hani siz diyorsunuz ya yok su gün su tarıhım yok bu tarihim diye) bak görüceksiniz çünkü ben en son 20 mayısda hasta oldum ve şaşmazdı hiç de aksi bi durumum olmazdı hiç ama dedim ya 20 mayıs da hasta oldum 25 mayısda bitti ve benım adetlerim çok sancılı geçerdi ve on gün sonra çok ilginç ben tekrar hastalandım ama yani çok sancılı olmadı ve öyle her zaman ki kanamam olmadı hep kahverengi geldi normal adet sürem gibi 5-6 gün sürdü bitti ben bunu adetten saymadım doktor sorduğunda en son 20 mayısda oldum dedi imkansız dedi 13-14 haziiran görünüyor dedi bakın rabbim isteyince neler yapıo siz yeterki sabırlı olun dua edin

ya kızlar bişey sorcam
benim bu ay nerdeyse son 10 gün ara ara akıntılı geçiyo bildiğin uzayan cinsten ben 10 gündür yımırta mı çatlatıyorum bileniniz var mı

Son düzenleme:

Doğru diyorsun canım yaa Rabbim istesin yeter ki ne zaman uygun görürse o zaman olacak , umutları yitirmemek lazım, senin ki nasıl olmuş baksana ne güzel bir heyecandır

ya kızlar bişey sorcam
benim bu ay nerdeyse son 10 gün ara ara akıntılı geçiyo bildiğin uzayan cinsten ben 10 gündür yımırta mı çatlatıyorum bileniniz var mı

kaç tane çatlatıyorsun canım yaaaa

serfikim ben de bilmiyorum ki :26: sorun filan olmasında
hayır önemli değilde tamam diyorum çatladı bizimki haydi...
sonra yeniden akıntı geliyo aklım karışıyor :26: diyorum herhalde önceki yanlıştı bi daha
bu 3. olacak yaa yeter ben de beklemeye geçmek istiyorum hoş muhtemelen dahaa çooook beklicem de neyse

Vallahi allah öyle büyük bir sabır versin ki bize, çatlamamak elde değil

kızlar merhabaa.....

bi süre girmedim evet kafam çok karışıktı anlatmıştım size bugün yine idrar testi yaptım ve anında iki belirgin çift çizgi çıktıııı batımda zaten 10 gün geçti yarın doktora gidicem bakalım herşeyi öğrenicem o zaman..
sizlerle paylaşmak istedim hemen inşallah Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar verir....

tatlımmmmmmm tebrik ederim seni çok çok sevindim rabbim hayırlısını versin sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inş. ayy yarın hemen git doktora bizzede haber verrrr

hayırlı olsun canımm çok sevindimmm bebiş geliyorrr ne güzel

ay inşallah canım yaaa

tatlımmmmmmm tebrik ederim seni çok çok sevindim rabbim hayırlısını versin sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inş. ayy yarın hemen git doktora bizzede haber verrrr

sağol canım Allah sanada banada ve bütün arkadaşlarımızada hayırlı evlatlar nasip etsin inş..gidicem yarın haber veririm canım

hayırlı olsun canımm çok sevindimmm bebiş geliyorrr ne güzel

ay inşallah canım yaaa

sağolun kızlar darısı başınıza bakalım yarın doktora gidince neler olcak çok heyecanlandım şu anda inanın elimi ayağımı nereye koyucağımı bilemiyorum..oruçluyumda dilim damağıma yapıştı eşim gelsede onunla paylaşsam heyecenımı

canım benim hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

canım benim hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

inşallah canım sizin böyle dualarda bulunmanız beni çok mutlu ediyor çoooooook teşekkür ederim hepinize
bu arada hamile olduğumu ilk size söyledim değerinizi bilin

canım benm çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…