Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyyyyyyyyyy ne güzel ya bende öyle duydum hadi bakalım bu ay hayırlı olsun senn için tatlım ya inan çok istyrm sizin için ya duamda sizinle

kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın ohhhhhhhhhh sefam olsun allahım korusun yokhta olsaydı halay çekseydk hadi kızlar başlayalım oda katılsın hepberaber hoppaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim yerimde olsan ortalığımı yıkmıştın.aman olma rabbim düşmanıma bile vermesin kadın hastalığını.hiç bişey benzemiyor.ahh be serpil kafamı görsen varya dipleri bembeyaz boyatmasam pamuk nine gibi gezerim ortalıkta

ayyyyyyyyyyy ne güzel ya bende öyle duydum hadi bakalım bu ay hayırlı olsun senn için tatlım ya inan çok istyrm sizin için ya duamda sizinle

inşallah canım yaaa gelecek inanıyorum ama vaktini bekliyor sıpa:)

89 luyum tatlım gerçi kimlikte 88 diye geçiyr ama 89 luyum

geçen ay mı hamiş kalmıştın canım

kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın ohhhhhhhhhh sefam olsun allahım korusun yokhta olsaydı halay çekseydk hadi kızlar başlayalım oda katılsın hepberaber hoppaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bitek ben yazıyrm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iş var canım anca yazıyorum

Hadi hayırlısı bakalım...İnşllah rabbim gönlündekini versin....Valla cnm dayandım ama bana sor...Allah kimseye vermesin ne fena bişeymiş...En kötü ağrı böbrek derler bu onu bile solluyor kesinlikle...

ben daha dayanıksızım haticem ondan dedim sen dayanıklısın kuzum Rabbim yaşatmasın dediğin gibi,
beyaz mı sen gel beni gör 2 aydır boyamıyorum bembeyaz git kuaföre boyat güzelim kafan da dağılır ,
doktor korun dedi mi sana canım

aminnnnnnnnn fundam inş gönlündeki olur hep hayırlıysa tabi ama sevyrm sendeki bu sabrı allahım o yüzden inş sabrının meyvesini versn

Amin bitanem inşallah gelir benimde meleğimmm...Valla hayat insana çok şey öğretiyor sabır da bunlardan biri...Rabbim herkesi bişeyle sınarmış..Benimki de bu galiba...Napalım benim istediğim ona göre şuan uygun değilse bana susmak düşer

dogru olanda bu tatlım şöyle dua etmek gerek allahım gönlümdeki benm için hayırlıysa nasip et deglse benm için hayırlı olanı gönlüme razı eyle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hadi hayırlısı bakalım...İnşllah rabbim gönlündekini versin....Valla cnm dayandım ama bana sor...Allah kimseye vermesin ne fena bişeymiş...En kötü ağrı böbrek derler bu onu bile solluyor kesinlikle...

yok be tatlım temmuzda olcak hayırlısıysa bu takvim çıkıyomuki ben pek bilmyrm ama bakmak dogrumu serpilcm

yok canım senin doğduğun ay dedim marttan sonraysa erkek gözüküyor, tabi ki Rabbim bilir herşeyi biz sadece eğlenmek amaçlı bakıyoruz ama genelde çıkıyor detayına inmiyoruz eğleniyoruz yani:):)

yok canım senin doğduğun ay dedim marttan sonraysa erkek gözüküyor, tabi ki Rabbim bilir herşeyi biz sadece eğlenmek amaçlı bakıyoruz ama genelde çıkıyor detayına inmiyoruz eğleniyoruz yani:):)
ocakta dogdum ben kızımmı gelcek yani cadı olcak desene kısmet ya rabbim hayırlı salih amelli saglıklı evlatlar nasip etsn hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…