- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.141
ayyyyyyyyyyy ne güzel ya bende öyle duydum hadi bakalım bu ay hayırlı olsun senn için tatlım ya inan çok istyrm sizin için ya duamda sizinleaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
melek ben rüyamda yumurta gördüm biliyor musun ayyy sabahtan beri anlatıyorum ama hoşuma gitti napıyımm:):)
yumurta erkek çocuk sahibi olmak demekmiş , bi erkek de ben patlatırım inş
hemen bi çin takivimine bakalım meleğim yaş kaç.
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın ohhhhhhhhhh sefam olsun allahım korusun yokhta olsaydı halay çekseydk hadi kızlar başlayalım oda katılsın hepberaber hoppaaaaaaaaaaaaaaaaavalla yokholdu o hunili kal geldi diye diye gitti bizim ki yokhhhhhhhhh kuzum gel artık....
iyisin güzelim iyisin ben senin yerinde olsam ortalığı yıkmıştım maşallah sana bitanem bu olay senin gebelik yolunu açtı bence peşi de gelecek eminim bundan
çok geçmiş olsun funda üfff nasıl dayandınantibiyotikte yapabilir öyle ağız acılığı ama tabiki bebk olsun ilk temennimiz o:)
sağol canım benim hepinizi çok seviyorum hepiniz o kadar iyisiniz ki biz bir topic ailesiyiz kıskananlar çatlasın
valla yokholdu o hunili kal geldi diye diye gitti bizim ki yokhhhhhhhhh kuzum gel artık....
Iyisin güzelim iyisin ben senin yerinde olsam ortalığı yıkmıştım maşallah sana bitanem bu olay senin gebelik yolunu açtı bence peşi de gelecek eminim bundan
çok geçmiş olsun funda üfff nasıl dayandınAntibiyotikte yapabilir öyle ağız acılığı ama tabiki bebk olsun ilk temennimiz o:)
sağol canım benim hepinizi çok seviyorum hepiniz o kadar iyisiniz ki biz bir topic ailesiyiz kıskananlar çatlasın
ayyyyyyyyyyy ne güzel ya bende öyle duydum hadi bakalım bu ay hayırlı olsun senn için tatlım ya inan çok istyrm sizin için ya duamda sizinle
89 luyum tatlım gerçi kimlikte 88 diye geçiyr ama 89 luyum
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın ohhhhhhhhhh sefam olsun allahım korusun yokhta olsaydı halay çekseydk hadi kızlar başlayalım oda katılsın hepberaber hoppaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bitek ben yazıyrm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah canım yaaa gelecek inanıyorum ama vaktini bekliyor sıpa:)
geçen ay mı hamiş kalmıştın canım
iş var canım anca yazıyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
melek ben rüyamda yumurta gördüm biliyor musun ayyy sabahtan beri anlatıyorum ama hoşuma gitti napıyımm:):)
yumurta erkek çocuk sahibi olmak demekmiş , bi erkek de ben patlatırım inş
benim yerimde olsan ortalığımı yıkmıştın.aman olma rabbim düşmanıma bile vermesin kadın hastalığını.hiç bişey benzemiyor.ahh be serpil kafamı görsen varya dipleri bembeyaz boyatmasam pamuk nine gibi gezerim ortalıkta
1 ekim canım yaaaaaaaaa
aminnnnnnnnn fundam inş gönlündeki olur hep hayırlıysa tabi ama sevyrm sendeki bu sabrı allahım o yüzden inş sabrının meyvesini versn
yok be tatlım temmuzda olcak hayırlısıysa bu takvim çıkıyomuki ben pek bilmyrm ama bakmak dogrumu serpilcmminik kuzum benim daha küçükmüşsün yawww eğer marttan önce doğduysan kız marttan sonra doğduysan erkek gözükmekte tatlım, hayırlısı bakalım:)
Amin bitanem inşallah gelir benimde meleğimmm...Valla hayat insana çok şey öğretiyor sabır da bunlardan biri...Rabbim herkesi bişeyle sınarmış..Benimki de bu galiba...Napalım benim istediğim ona göre şuan uygun değilse bana susmak düşer
fundammm işi naptın çalışıyonmu tekrar
Hadi hayırlısı bakalım...İnşllah rabbim gönlündekini versin....Valla cnm dayandım ama bana sor...Allah kimseye vermesin ne fena bişeymiş...En kötü ağrı böbrek derler bu onu bile solluyor kesinlikle...
yok be tatlım temmuzda olcak hayırlısıysa bu takvim çıkıyomuki ben pek bilmyrm ama bakmak dogrumu serpilcm
ocakta dogdum ben kızımmı gelcek yani cadı olcak desene kısmet ya rabbim hayırlı salih amelli saglıklı evlatlar nasip etsn hepimizeyok canım senin doğduğun ay dedim marttan sonraysa erkek gözüküyor, tabi ki Rabbim bilir herşeyi biz sadece eğlenmek amaçlı bakıyoruz ama genelde çıkıyor detayına inmiyoruz eğleniyoruz yani:):)
ocakta dogdum ben kızımmı gelcek yani cadı olcak desene kısmet ya rabbim hayırlı salih amelli saglıklı evlatlar nasip etsn hepimize
kızlar namaz kılayım burdayım hemen duam sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?