- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.201
günaydın kızlar;tansel sağlıklı olduğunuza herşeyin iyi olmasına çok sevindim 1 ay daha sabır canım.
rose yeni evin hayırlı olsun canım.dua içinde allah razı olsun
ama bunlar harika yaaaaaaaaaaa kesin isterm söyliyeym serpilcm bu arada s.aEki Görüntüle 297132
bundan 5 çift ördüm zuzuya, esma ya , mcalfon, hülya ya bide hilal e sankim erkek olacak:)
Eki Görüntüle 297131
bundan da iki çift ördüm tansel e ve melek e kızları olabilir çünkü
hadi güle güle giyin yeğenlerim
selam
bu sabah namazında test yaptım ve kocaman kalın bir tek çizgi..
silik bile yoktu yanda
kendimi çok kötü hissediyorum...
kahvaltıda bile yüzm düştü eşim yazık sordu yorgunum dedim..
demekki 1-2 güne kadar gelecek kırmızılar..
umudum yoktu ama bu bile mahvetti beni..
hamile kalamayacak mıyım acaba hiç ? :2:
a.s canım, yaparım kendi ellerimle bunu google amcalarını yaptı ama bende yaparım ne var yiğenlerime feda olsun:):)ama bunlar harika yaaaaaaaaaaa kesin isterm söyliyeym serpilcm bu arada s.a
esmacım en küçügnz benmşm peki sizin yaş kaçtı bakayım ne kadar küçügüm aaaaaaaaaaa benm bebişimde küçük olcak hepinizinkinden o zaman
selam
bu sabah namazında test yaptım ve kocaman kalın bir tek çizgi..
silik bile yoktu yanda
kendimi çok kötü hissediyorum...
kahvaltıda bile yüzm düştü eşim yazık sordu yorgunum dedim..
demekki 1-2 güne kadar gelecek kırmızılar..
umudum yoktu ama bu bile mahvetti beni..
hamile kalamayacak mıyım acaba hiç ? :2:
niye durgun bugün böyle yaaaaaaaaaaaa serpilllllllllllllllllllllllllllllllllllll
a.s canım, yaparım kendi ellerimle bunu google amcalarını yaptı ama bende yaparım ne var yiğenlerime feda olsun:):)
ben 84 lüyüm kuzucuk sen zuzudan da küçüksün minik kelebek:)
günaydın dilek hemen bozma moralini bu ay olmazsa bi daha ki ay olur herşeyin hayırlısı , ne kadardır istiyorsun canım
serfikkk çok beğendim patiği adresimi yazıyım mı kargoyla yollarsın
sırtım ağrıyor bugün çok kötüyüm bi an evvel bitse de gitsem 3lü sonucum da temiz çıkmış kızlar darısı selmaya hülyaya ve meleğe inş.
hadi ya işte 88 mi 89 mu tam bilmyrm ama herkes dahami büyük aaaaaa o zaman bana kıyamazsınızzzzzzzzzzz küçügüm ben
hadi ya ayyyyyyyyy bak şimdi beni daha çok seveceksnz o zaman küçügüm ben çünküevet en küçük sensin kuzucuk en büyüğümüz haticem sanırım, pıtırcık seni minik anne
hadi ya ayyyyyyyyy bak şimdi beni daha çok seveceksnz o zaman küçügüm ben çünkü
resmin yok mu melek avataına eklesen sonra kaldırsan biz geçen öyle yaptık kızlarla:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?