- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.181
google sağolsun şekerim yoksa bende yapamıyorum
Nayse kızlarr sizlere doyum olmaz...Ben bi dışarı çıkıp geleyim.....Görüşmek üzere öpüldünüz......
serfikkk çok beğendim patiği adresimi yazıyım mı kargoyla yollarsın
sırtım ağrıyor bugün çok kötüyüm bi an evvel bitse de gitsem 3lü sonucum da temiz çıkmış kızlar darısı selmaya hülyaya ve meleğe inş.
Gözün aydın canım çok sevindim, sağlıkla gelsin tosun paşamız inş..
zuzucum nasılsın kuzum nasıl esmacım sen nasılsın yaaaaaaa
89 luyum tatlım gerçi kimlikte 88 diye geçiyr ama 89 luyum
bu topic bugün dağıldı , yokh seni geberteceğim resmen gittin kızım yaaa ,
esma da yoğun ,
haticem de kaçtı
üfff ama neden böyle oldu yaaa
kızlar tekrar ben geldim.. işleri devrediyorum ya biraz yogundum şimdi iyim yani kız devam ediyor şimdi boştayım sizinleyimmm.. buarada benim tosunum çok büyüdü teyzelerigeliyor kaburgamın altına giri veriyor bende oturamıyorum remen hissediyorum kafasını orda hep sag tarafımda artık erkek oldu iyice tekmeleride iyice arttı sert vuruyor sıpa melecim bana da yazmışsın ama cvp yazamadım yogunluktan biz iyiz ssen nasılsın?
Eki Görüntüle 297132
bundan 5 çift ördüm zuzuya, esma ya , mcalfon, hülya ya bide hilal e sankim erkek olacak:)
Eki Görüntüle 297131
bundan da iki çift ördüm tansel e ve melek e kızları olabilir çünkü
hadi güle güle giyin yeğenlerim
Offf kızlar
bayılıcam nasıl bigündü ya
deli gibi hala işim var nefret ediyorum yaaaaa
evime gitmek ve bi daha gelmemek istiyorum artık !
serfikkk çok beğendim patiği adresimi yazıyım mı kargoyla yollarsın
sırtım ağrıyor bugün çok kötüyüm bi an evvel bitse de gitsem 3lü sonucum da temiz çıkmış kızlar darısı selmaya hülyaya ve meleğe inş.
merhabaa kizlarr.....
uzuunnn bi aradan sonra nihayet size ses verebiliyorum gecmisi okudum da geldim gozlerim sasi bes oldu walla:))
tam tahmin ettgin gibi serpilcigim evimi tasidim yeni evimize gectik hayrlisyla ama hala isler bitmedi kafami nereye cevirsem orda bi is bana goz kirpiyor bittim resmen tasinmak cok zormus yaa nyseki kizkardesim geldi yardima saolsun yoksa hepten kafayi yerdim:)internet baglantimiz problemli hala bide cok fazla yapilacak is oldugundan giremiyorum hic ama aklim hep sizde..
hergcen gun biraz daha oturtmaya calisiyorum duzenimi simdiki evimiz bir oncekinin yarisi kadar sigmak baya zor oluyo o yuzden azicik daha yoluna koyayim eskisi gibi gun asiri girecegim insallah ozledim hepinizi:))
bu arada haticecim aldim haberini inan cok uzuldum ama uzulmekten cok sinirlendim gece vakti walla ya nasil anlamaz o doktorlar nasil bir saglik anlayisi var bunlarin benzer seyi bende yasadim biliyosun ve aynen bende de kendi doktorum embesil herif anlamamisti ve bana bir seferde tam 4 ampul tutunma ignesi yapmisti dusunsene kalp atimi olmayan bebegi tutundurmaya calisti zehirlenmekten kilpayi kurtuldum resmen tesadufen baska bi doktara gidince anlasildi isin esas boyutu tabi...yaziklar olsun bole doktorlara Allah denk getirmesin kimseyi iyice inancim sarsildi walla biseyleri ogrenmeyelim stres etmyelim diyoruz ama boyle seyler olunca da nasil engellicez kendimizi anlamiyorum..sen hic uzulme bitanem bak bende varim seninle ayni kaderi paylasan saglikla hamile kalabildgmizi ogrenmek te buyuk bir nimet bunu hatrlat kendine..Rabbim vakti gelince bizimde yuzumuzu guldurecek inan bana..
hepnizi opuyorum canlarim kendize iyi bakin bi sure daha giremem ben bu arada unutmadan dua icin cok fazla yogunlasamiyorum kizlar malum tepemden isler akiyo en son 20 tane okumustum onu ekleyin olur mu hadi ben kactim guzellikler baybayyyyy
slm kızlar gelınce yazamadım fırsat bulup anca yazıyorum
bebegım ılk ekrana cıktgında ellerıyle oynuyordu ve dr suan ellerıyle oynuyor dedı
okadar kıpır kıpır dıkı dr tam boyuna bakıcak hooppp kayboluyor neyse sonunda yakaladım dedı ıste basını kollarını ayaklarını gosterdı de tabı ne kadar anlarsak ayaklarını poposunun altına almıs cok hareketlı bu dedı Nazar
ınanılmaz bı duyguydu kızlar bı ara elını kaldırdı dr bak elını kaldırdı dedı seslı bı sekılde senı yerım ben dedım dr um bıle guldu
herseyımız yolunda cok sukur kızlar boyumuz ense kalınlıgımız
ama cınsıyetını gostermedı pozısyonumuz uygun deılmıs dedımya zaten okdar hareketlıydıkı zor yakaladık 1 ay sonra dedı bende yalvardım 15 gun sonra geleyım dedım olmaz 1 ay dedı guldu tmm dedım 1 ay daha meraklardayım neyse ıyıya cok sukur
cok uzun oldu ama ınsan paylasmak ıstıyor kızlar darısı hepınızın basına ıns
buarada bebek bıraz asagıdaymıs yorulmak yok dedı 1 ay ılıskı yasak bıraz tedırgın oldum ama :18:
bızden haberler bukadar teyzelerı
merhabaa kizlarr.....
uzuunnn bi aradan sonra nihayet size ses verebiliyorum gecmisi okudum da geldim gozlerim sasi bes oldu walla:))
tam tahmin ettgin gibi serpilcigim evimi tasidim yeni evimize gectik hayrlisyla ama hala isler bitmedi kafami nereye cevirsem orda bi is bana goz kirpiyor bittim resmen tasinmak cok zormus yaa nyseki kizkardesim geldi yardima saolsun yoksa hepten kafayi yerdim:)internet baglantimiz problemli hala bide cok fazla yapilacak is oldugundan giremiyorum hic ama aklim hep sizde..
hergcen gun biraz daha oturtmaya calisiyorum duzenimi simdiki evimiz bir oncekinin yarisi kadar sigmak baya zor oluyo o yuzden azicik daha yoluna koyayim eskisi gibi gun asiri girecegim insallah ozledim hepinizi:))
bu arada haticecim aldim haberini inan cok uzuldum ama uzulmekten cok sinirlendim gece vakti walla ya nasil anlamaz o doktorlar nasil bir saglik anlayisi var bunlarin benzer seyi bende yasadim biliyosun ve aynen bende de kendi doktorum embesil herif anlamamisti ve bana bir seferde tam 4 ampul tutunma ignesi yapmisti dusunsene kalp atimi olmayan bebegi tutundurmaya calisti zehirlenmekten kilpayi kurtuldum resmen tesadufen baska bi doktara gidince anlasildi isin esas boyutu tabi...yaziklar olsun bole doktorlara Allah denk getirmesin kimseyi iyice inancim sarsildi walla biseyleri ogrenmeyelim stres etmyelim diyoruz ama boyle seyler olunca da nasil engellicez kendimizi anlamiyorum..sen hic uzulme bitanem bak bende varim seninle ayni kaderi paylasan saglikla hamile kalabildgmizi ogrenmek te buyuk bir nimet bunu hatrlat kendine..Rabbim vakti gelince bizimde yuzumuzu guldurecek inan bana..
hepnizi opuyorum canlarim kendize iyi bakin bi sure daha giremem ben bu arada unutmadan dua icin cok fazla yogunlasamiyorum kizlar malum tepemden isler akiyo en son 20 tane okumustum onu ekleyin olur mu hadi ben kactim guzellikler baybayyyyy
Serpilcim,
fertility friend de sağda yukarıda Share var, onun içinde Setup var ona tıkla,
ekrana gelen sayfada yukarıda bi kutu olcak onun içinde bi lik var
o linki yapıştır mesaja, tablonu koymuş oluyosun
öyle koy böyle yazılı olunca kimse bişey anlamıyo canım
dene bakalım?
günaydın yokh, hemen deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?