- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.161
kızlar namaz kılayım burdayım hemen duam sizinle
88 ocagada bakarmısın serpilcim ya89 ocak ekimde hamiş kaldıysan kıza denk geliyor tatlım hakkında hayırlısı inş , bakalım denk gelecek mi
88 ocagada bakarmısın serpilcim ya
erkek şekerim:)
bu topic bugün dağıldı , yokh seni geberteceğim resmen gittin kızım yaaa ,
esma da yoğun ,
haticem de kaçtı
üfff ama neden böyle oldu yaaa
kızlar tekrar ben geldim.. işleri devrediyorum ya biraz yogundum şimdi iyim yani kız devam ediyor şimdi boştayım sizinleyimmm.. buarada benim tosunum çok büyüdü teyzelerigeliyor kaburgamın altına giri veriyor bende oturamıyorum remen hissediyorum kafasını orda hep sag tarafımda artık erkek oldu iyice tekmeleride iyice arttı sert vuruyor sıpa melecim bana da yazmışsın ama cvp yazamadım yogunluktan biz iyiz ssen nasılsın?
kızlar tekrar ben geldim.. işleri devrediyorum ya biraz yogundum şimdi iyim yani kız devam ediyor şimdi boştayım sizinleyimmm.. buarada benim tosunum çok büyüdü teyzelerigeliyor kaburgamın altına giri veriyor bende oturamıyorum remen hissediyorum kafasını orda hep sag tarafımda artık erkek oldu iyice tekmeleride iyice arttı sert vuruyor sıpa melecim bana da yazmışsın ama cvp yazamadım yogunluktan biz iyiz ssen nasılsın?
mfalcon neden kaçtın bakıyım yazmadan gitmek olur mu
en çokta yokha kızmalıyız fundada kaçtı bugün tık yok kimsede
evet resmen dediğini yaptı ara verecekmiş topice ben bu kıza nasıl ulaşacağım kızmam lazım ona
en çokta yokha kızmalıyız fundada kaçtı bugün tık yok kimsede
Eki Görüntüle 297132
bundan 5 çift ördüm zuzuya, esma ya , mcalfon, hülya ya bide hilal e sankim erkek olacak:)
Eki Görüntüle 297131
bundan da iki çift ördüm tansel e ve melek e kızları olabilir çünkü
hadi güle güle giyin yeğenlerim
Ayy ellerine sağlık çok güzel olmuşlar....Yaaaa ben bi türlü yapamıyorum bu patik işini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?