Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

slm kızlar bende o topic senin bu topic benim gezerken greenmoonun tavsiyesi üzerine buraya da takılıcam ..bagrınıza basın beni

hoşbulduk kızlar kendimden bahsedeyim biraz 25 yasındayım ist. yasıyorum..2 senelik evliyim 1.5 senedir korunmuyoruz ama sebepsiz yere olmuyo cocuk.belki de kafama taktıgım içindir..doktor olur dio ama işte nasip ALLAH ol deyince olacak tabiki ama benim sabrımın sonlarındayım artık

slm canlarım nasılsınz ben eh ıste alıstım o gerızekalı kırmızıya nasıp ben bu pskolojının agzına ...... kesın hamıleyım dedım goya butun belırtıler vardı bas donmesı mıgde bulanması bel agrısı vs vs sacma salak ıste kendıme kızıyorum 1 yıldır bebek ara 1 yıldır aynı saf sata yalan ıste ne ınanıyosun yalancı pskolojıne puuffff esıme yemın ettırdım bıdaha bebek lafı cıkarsa agzımdan agzıma patlat dıe bıda ayy oram buram galıba gebeyım dersem adıyım kendıme kızıyorum salaklıgıma

Ayyy ağzından bal damlıyor, inşallah bizim kızlar bizi bekletmez de bu ay gelirler canım :))

Senin Bat ne zaman?

Korkarım ben dayanamayıp kan testi yapacağım bu gidişle, 9-10 gün var daha bata ofz..

benim 20 ağustos, az önce tükürük testini bi daha yaptım bugünü de tam üreme zamanı gösterdi hem de 2 gün önce gördüğümden çok daha net, sanırım yeni yumurtlayacağım dünden kalan spermler işe yararsa ne ala bat 22 si de olabilir bu durumda ovulasyon gecikince. hayırlısı..

ovulasyon geç olmuş demek, çok sevindimm hadi kan testine bakalım ne kadarlıkmış gözünaydın canım

hoşbulduk cnm benim ..benim bat 18 diye bekliyorum..internetteki hesaplayıcadada 16sı cıkıyo inşallah olmam tabi.. senin ne zaman bat

aaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmm....hayırlı olsunnnnnnn....

hoşbulduk cnm benim ..benim bat 18 diye bekliyorum..internetteki hesaplayıcadada 16sı cıkıyo inşallah olmam tabi.. senin ne zaman bat

yakınmış yine tabi , 20 si benim de, ama ovulasyon testin dediği gibi bugünse 22 si gibi de olabilir bat. eşim de yok zaten ovulasyonu kaçırmış oluyoruz, tek umudum ovulasyon öncesi 3 gün çalışabilmiş olmak ...

inşallahh işe yarar.3 gün de olsa spermler uzun süre hyatta kalabiliyo..inşalllah döllenmiştir yumurtan greenmoom..benimde 2 gün önce kasıgım cok agrıdı bugünde biraz agrı var daha yeni yumurtluyor olabilirmiyim sence ben bu ay o yapışkan sıvıyı farkedemedim de greenmoon

şeffaf uzayan akıntı bende de daha yok ateşim de aynı gidiyor, sanki ben bekledikçe yumurta çatlamıyor, takip etmesem mi acaba ... kasık ağrısı bende de dünden beri ara ara batma şeklinde oluyor sağda, ama ona takılmıyorum çünkü bazen alakasız zamanlarda da oluyor.. sen günaşırı devam et canım..daha yumurtlamamış olabilirsin.. fertility friend e de üye ol istersen ateş takibi yapıp bi yandan da belirtilerini yaptığın testleri herşeyi giriyorsun siteye, o da sana grafik çiziyor, öenmli günleri söylüyor vs bir bak ben beğendim. herkes hamilelik belirtisi arar ben bu ay ovulasyon belirtisi arıyorum habire geçen ay gayet netti akıntım da, idrar testim de.. ama işe yaramadı.

kızlarrr mide bulantım geçti drken sol kasığıma ağrı girdi... herhangi bişeyde yok. korktum biraz ara ara krapm şeklinde ama şiddetli.
acaba bebeğim yerinimi ayarlıyo. doktorumda kasılmalar ağrılar olur demişti tek taraflı rahim büyüdüğü için heriki tarafında ağrı olursa mutlaka gel demişti öle değil çok şükür ama yinede içim hop hop atıyo

sagol bende bir bakayım o siteye..belki bi faydası olur..diger topicte herkes hamile kalınca depresyona girmiştim.psikolojik olarak cok etkileniyrum yaa bir an önce olsaada kurtulsam.aynı sekilde sende. bu takipler ovülasyon testleri fln filan bayagı ugrasıyoruz inşallah faydalarını görürüz. sen tükürükle olan ovülasyon testini mi kullanıyorsun kullanışlı mı klaymı yani..ben idrarla olanlar dan kullandım bi kac ay bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…