- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.101
canım benm çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün.
slm kızlar bende o topic senin bu topic benim gezerken greenmoonun tavsiyesi üzerine buraya da takılıcam ..bagrınıza basın beni
slm kızlar bende o topic senin bu topic benim gezerken greenmoonun tavsiyesi üzerine buraya da takılıcam ..bagrınıza basın beni
Ayyy ağzından bal damlıyor, inşallah bizim kızlar bizi bekletmez de bu ay gelirler canım :))
Senin Bat ne zaman?
Korkarım ben dayanamayıp kan testi yapacağım bu gidişle, 9-10 gün var daha bata ofz..
kızlar merhabaa.....
bi süre girmedim evet kafam çok karışıktı anlatmıştım size bugün yine idrar testi yaptım ve anında iki belirgin çift çizgi çıktııııbatımda zaten 10 gün geçti yarın doktora gidicem bakalım herşeyi öğrenicem o zaman..
sizlerle paylaşmak istedim hemen inşallah Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar verir....
ovulasyon geç olmuş demek, çok sevindimmhadi kan testine bakalım ne kadarlıkmış gözünaydın canım
kızlar merhabaa.....
bi süre girmedim evet kafam çok karışıktı anlatmıştım size bugün yine idrar testi yaptım ve anında iki belirgin çift çizgi çıktııııbatımda zaten 10 gün geçti yarın doktora gidicem bakalım herşeyi öğrenicem o zaman..
sizlerle paylaşmak istedim hemen inşallah Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar verir....
hoşbulduk cnm benim ..benim bat 18 diye bekliyorum..internetteki hesaplayıcadada 16sı cıkıyoinşallah olmam tabi.. senin ne zaman bat
ipekçim nbr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?