Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın rose neden test yapmıyorsun bence vakti gelmiş:)

günaydın kızlarrrrrrr ve yeni gelen arkadaşlar
kendimi tanıtıyım ben topicin telaşlısıyım
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

Hadi bakalım canım hayırlısı, düşünme bencede ne varsa rahatlıkta var vallahi böyle ahh vahh etmekle olmuyor bebek falan,
Bak bana hiç düşünüyor muyum şurda bata var 8-9 gün, banane ki peeh :))
kk_bayansu adına çok sevindim, günüm güzel haberle başladı çok şükür,
İnşallah rabbim bizede nasip etsin en kısa zamandaa, aminnnnnnnn

gunaydin herkese....... serfik, mfalcon burda birilerini onine gormek ne gusel aksam kimseler yoktu

Günaydın Rose, test yapsana cidden günün de geçmiş, yahu nasıl duruyorsunuz ben anlayamıyorum

günaydın melek annesi aday adayları nasılsınız

Tatlım günaydın o ne tatlı sesleniş allahımmmmmm
Hepimize nasip olsun inş,
İyiyiz sen nasılsın canım?

ben de iyiyim yokh benimde 8-9 gün varmış ben daha 13-14 var sanıyordum şaşırdım sabah

bu arada tefriciye 2800 oldu

gunaydin herkese....... serfik, mfalcon burda birilerini onine gormek ne gusel aksam kimseler yoktu

tekrar günaydın rose akşamları giremiyorum malesef malum işten eve koşturmaca klasik rutin hayat::::)

günaydın melek annesi aday adayları nasılsınız

günaydın sana da melek annesi aday adayı aday da oluruz inş:)

Cuma günü doktor benden idrar tahlili istemişti o günden beri sonucu alıp gidemedim bi,
folik asit yazıcaktı hem.
Ya eğer bişey olsaydı ultrasonda görünür müydü hiçbişey demedi bu kadın bana, yada erkendi belkide bilemedim..
Yine başladım kendi kendime sayıklamaya
..

canım daha ultrasonda gözükmesi için erken bebek için söylüyorsan
bu arada ben de folicasit başlıcam size özendim

canım daha ultrasonda gözükmesi için erken bebek için söylüyorsan
bu arada ben de folicasit başlıcam size özendim

Doğru diyosun bende işte boş boş konuşuyorum

Yok hani en azından yumurtlamışsın dölleniyosun yada çatlıyosun gibi bişey söylese yeterdi şimdilik

günaydın millet nasılsınız dua noldu kızlar bu hafta çok yavaş nerdesinizzz huuuuuuuuuuuu

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

Son düzenleme:
kızlar gunaydınn nasılsınız? kızlar ben bu ikili testten çok korkuorum bişi çıkacak die hiç aklımdan çıkmıyorrr gebeliğin ilk gününden berii

günaydın millet nasılsınız dua noldu kızlar bu hafta çok yavaş nerdesinizzz huuuuuuuuuuuu

günaydın haticemm iyiyim sen nasılsın , evet dua yavaş gidiyor ben de başlayacağım kısmetse bugün inş unutmam biraz unutkanım da ama hızlanmak lazım.....

kızlar gunaydınn nasılsınız? kızlar ben bu ikili testten çok korkuorum bişi çıkacak die hiç aklımdan çıkmıyorrr gebeliğin ilk gününden berii

günaydın canım , korkma korktuğun başa gelirmiş rahat ol dua et bişeycikler çıkmaz merak etme, gerçi ben de hamiş olsam tedirgin olurdum ama sen yine de sakin ol tamam

günaydın canım , korkma korktuğun başa gelirmiş rahat ol dua et bişeycikler çıkmaz merak etme, gerçi ben de hamiş olsam tedirgin olurdum ama sen yine de sakin ol tamam

:)) inş. tatlım dua ediyorum rabbim sağlıklı evlatlar versin herkese ama işte düşünmek istemiyorum aklıma bi girio bi daha cıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…