- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.141
bilgilendirmen icin saol greenmoon cuum aksam kimseler olmayinca netten de ogrendim bu durumda benim de adetim de gecikme var son adet tarihim 6 temmuz her ay bi onceki aydan bi kac gun one atar hep benim periyodum ama bu kez nie bole anlamadim onca husrandan sonra heycanlanmali miyim acaba onuda bilemiyorum ki:44:
günaydın kızlarrrrrrr ve yeni gelen arkadaşlar
kendimi tanıtıyım ben topicin telaşlısıyım
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
günaydın canımmm , gitti kırmızılar bu sefer erken bıraktı beni, çalışmalar başladı erken de olsa ama düşünmüyorum artık bu ay pek rahatım
sen nasılsın , kk bayansu hamiş ne güzel Rabbim bize de nasip etsin
gunaydin herkese....... serfik, mfalcon burda birilerini onine gormek ne gusel aksam kimseler yoktu
günaydın melek annesi aday adaylarınasılsınız
gunaydin herkese....... serfik, mfalcon burda birilerini onine gormek ne gusel aksam kimseler yoktu
günaydın melek annesi aday adaylarınasılsınız
ben de iyiyim yokh benimde 8-9 gün varmış ben daha 13-14 var sanıyordum şaşırdım sabah
bu arada tefriciye 2800 oldu
Cuma günü doktor benden idrar tahlili istemişti o günden beri sonucu alıp gidemedim bi,
folik asit yazıcaktı hem.
Ya eğer bişey olsaydı ultrasonda görünür müydü hiçbişey demedi bu kadın bana, yada erkendi belkide bilemedim..
Yine başladım kendi kendime sayıklamaya..
Günaydın Rose, test yapsana cidden günün de geçmiş, yahu nasıl duruyorsunuz ben anlayamıyorum
ya korkuyorum kizlar gercekten cunku kendimi biliyorum ben olumsuz olursa saatlerc aglama hayata kusme kimseyle konusmak istememe seansim baslicak yne aslinda ben bu sonu yasamayi erteliyorum su an sanirim biraz daha beklim bakalim bgunde gelen gden olmazsa yarin teste yaparim diyorum korkunun ecele faydasi yok malum.......
bayraöda karnımızda bir şeker taşısak olmaz mı yaa :97: inşallah bayramda müjdemiz bizimle olur
canım daha ultrasonda gözükmesi için erken bebek için söylüyorsan
bu arada ben de folicasit başlıcamsize özendim
Günaydın Rose, test yapsana cidden günün de geçmiş, yahu nasıl duruyorsunuz ben anlayamıyorum
ya korkuyorum kizlar gercekten cunku kendimi biliyorum ben olumsuz olursa saatlerc aglama hayata kusme kimseyle konusmak istememe seansim baslicak yne aslinda ben bu sonu yasamayi erteliyorum su an sanirim biraz daha beklim bakalim bgunde gelen gden olmazsa yarin teste yaparim diyorum korkunun ecele faydasi yok malum.......
amann rose biz varız burada bunalım olmazsın merak etme biz arkandayız olumsuz olsa da ki inşallah olmaz hemen buraya geliyorsun biz seni sarıp sarmalıyoruz
günaydın millet nasılsınız dua noldu kızlar bu hafta çok yavaş nerdesinizzz huuuuuuuuuuuu
kızlar gunaydınn nasılsınız? kızlar ben bu ikili testten çok korkuorum bişi çıkacak die hiç aklımdan çıkmıyorrr gebeliğin ilk gününden berii
amann rose biz varız burada bunalım olmazsın merak etme biz arkandayız olumsuz olsa da ki inşallah olmaz hemen buraya geliyorsun biz seni sarıp sarmalıyoruz
canm benim saolasin bu simsicak yoldasligi benimle paylastgn (ve aslinda paylastgniz icin) bu kadari bile kendimi iyi hissetmeme yetiyo dunden beri zaten iyiki yazmisin diyorum evde bos bos oturuken hayatima bi heycan girdi iyi de oldu walla hepiniz o kadar kipir kipirsiniz ki en depresif takilan benimyakinda kendimde size uyum saglayabilcek gucu toplayabilcegimi hissediyorum simdiden
günaydın canım , korkma korktuğun başa gelirmiş rahat ol dua et bişeycikler çıkmaz merak etme, gerçi ben de hamiş olsam tedirgin olurdum ama sen yine de sakin ol tamam
canm benim saolasin bu simsicak yoldasligi benimle paylastgn (ve aslinda paylastgniz icin) bu kadari bile kendimi iyi hissetmeme yetiyo dunden beri zaten iyiki yazmisin diyorum evde bos bos oturuken hayatima bi heycan girdi iyi de oldu walla hepiniz o kadar kipir kipirsiniz ki en depresif takilan benimyakinda kendimde size uyum saglayabilcek gucu toplayabilcegimi hissediyorum simdiden
hepimizin depresif olduğu vakitler var canım kafaya takma , bazen ağlıyoruz bazen gülüyoruz bazen kocalarımıza sinir olup bebekten vazgeçiyoruz , hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz yani biz hep birbirimize destkciyiz ve mutlaka bir gün hamiş kalacağız er ya da geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?