Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

iyidr inş canım hissetmyrm sadece hafif bulantı bende bakındm kimse girmyr pek canım sen nasılsın

maaşallah diyeyim arkadaşıma
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasib etsin özgecim..
bende hamilelik belirtilerini araştırıyordum derinlemesine
doktor yaklaşık 4 ay önce progestan vermişti,ilacımın bitmesine 2 tane varken regl oluyordum hep..dün ilacım bitti ama henüz bişi yok..bi kaç tanede belirti var gibi sankim..annem oruç tutuyosun ondanda değişiklik olur dedi..bekliyorum şimdilik öyle yanii

idrarla olanı bende geçen ay almıştım çok net gösteriyo predictorunki, gerçi ben yine hamile kalmadım ama kaliteli bişey. tükürükle olan kullanışlı mı daha anlamadım, kolay kullanılıyo gibi, yemek yediysen çay kahve içtiysen diş fırçaladıysan 2 saat beklemen gerekiyo. avantajı şu sınızrsız kullanabiliyosun, mesela gün içinde görmem gereken deseni görememişken tekrar öğleden sonra baktığımda görüyorum, ama ben tam olarak ne görmem gerektiğini başta çok çözemedim, heh tamam eğrelti otu deseni iyi yumurtluyorum dedim, 2 gün sonra baktım daha da belirgin ilk kullanımda acemilik yaşıyorum yani biraz, ama alışıyorum. canım diğer topicten psci nin malesef dış gebelik şüphesi varmış ,iğne vurmuşlar bebek düşsün diye, boşuna demiyoruz hayırlısı olsun diye, yazık çok morali bozuktu

mrb bende bgun ilk kez girdim bu topige belki okumussundur yazdiklarimi ikimizinde ozellikleri tipatip ayni yasimiz korunmama suremiz ve hersey normal olmasina ragmen hamile kalamiyor olmamiz... belki ayni donemlerde hamile kaliriz belli mi olur ben de aynen senin psikolojindeym canim inan sabrim her ay tukeniyo ama umudumu yitirmek istemiyorum herseye ragmen hayirlisi diye duaya devam edelim allah bizimde duamizi kabul eder insallah

senin adina cok sevindim arkadasim allah hayirli evlat olarak buyutmeyi nasip etsin insallah senden istegim ne olursun unutma bizim icinde dua et olur mu sen icinde bi melek tasiyan sansli kesimdensin su anda eminim dualarin geri cevrilmeyecektir...

bu saatte burda kimsecikler yok sanirim ben forumda yeni oldugumdan bazi terimler var kizlar sizin kullandgnz ve benm anlamini bilmedgim sat, bat.......hemen netten arastrmaya baslayayim isim cok malum sabah buralarda olursunuz insallah

bu saatte burda kimsecikler yok sanirim ben forumda yeni oldugumdan bazi terimler var kizlar sizin kullandgnz ve benm anlamini bilmedgim sat, bat.......hemen netten arastrmaya baslayayim isim cok malum sabah buralarda olursunuz insallah

hoşgeldinn,
sat: son adet tarihi, adetin 1. günü yani
bat: beklenen adet tarihi
ovulasyon zamanı: yumurtlama dönemi vs vs

sorabilirsin bize de, sabahları daha hareketli oluyor burası evet.

tatlım canım bebem çok sevindim kıs hadi hayırlısııııı inşallahhhh kandada çıkar :)) hadi bakalımm ikinci canavara hazırlık başlar artık :)))

neler yapıosunuz söyleyin bakemm siz nie akşamları girmiosunuz yaw (( çok üzülüorum valla böle çok ayrı gayrı kaldık özlüorum sizleri akşamları giriorum ama tek başına sap gibide bişi yazmak olmuo :)) öpüorum hepinizi tek tek canların benimm

günaydın kızlarrrrrrr ve yeni gelen arkadaşlar
kendimi tanıtıyım ben topicin telaşlısıyım
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

Canımmmmmmmmmm çok çok çok sevindim, hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

slm kızlar bende o topic senin bu topic benim gezerken greenmoonun tavsiyesi üzerine buraya da takılıcam ..bagrınıza basın beni

Hoşgeldin aramıza canım, umarım kısa zamanda güzel haberlerini duyarız burda seninde..

Kristalim naber yaa yoksun ortada, gerçi bende artık eskisi gibi takılamıyorum.
Akşamları evde zaten giremiyorum fırsat olmuyor..
Özledim bende canım eski sohbeti valla

Günaydın Serfik'cim naber?
Gittimi senin kırmızılar, yeni dönem başlıyor desene :))

günaydın canımmm , gitti kırmızılar bu sefer erken bıraktı beni, çalışmalar başladı erken de olsa ama düşünmüyorum artık bu ay pek rahatım
sen nasılsın , kk bayansu hamiş ne güzel Rabbim bize de nasip etsin

hoşgeldinn,
sat: son adet tarihi, adetin 1. günü yani
bat: beklenen adet tarihi
ovulasyon zamanı: yumurtlama dönemi vs vs

sorabilirsin bize de, sabahları daha hareketli oluyor burası evet.

bilgilendirmen icin saol greenmoon cuum aksam kimseler olmayinca netten de ogrendim bu durumda benim de adetim de gecikme var son adet tarihim 6 temmuz her ay bi onceki aydan bi kac gun one atar hep benim periyodum ama bu kez nie bole anlamadim onca husrandan sonra heycanlanmali miyim acaba onuda bilemiyorum ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…