- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 34
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.161
:)) inş. tatlım dua ediyorum rabbim sağlıklı evlatlar versin herkese ama işte düşünmek istemiyorum aklıma bi girio bi daha cıkmıyor
günaydın millet nasılsınız dua noldu kızlar bu hafta çok yavaş nerdesinizzz huuuuuuuuuuuu
:)) inş. tatlım dua ediyorum rabbim sağlıklı evlatlar versin herkese ama işte düşünmek istemiyorum aklıma bi girio bi daha cıkmıyor
günaydın millet nasılsınız dua noldu kızlar bu hafta çok yavaş nerdesinizzz huuuuuuuuuuuu
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
slm kızlar günaydınn..
ben dün test yaptım ve sonuç negatiff
normalde her ay 28 gün oluyodum 2-3gün beri geldiğini düşünürsek normalde bugün adet olmam gerekiyo ama geçen ay dzensiz olduğu için 30 günden hesapladım ve batım 11 aĞUSTOS sizce ümidimi yitirmelimiyim yoksa daha erken beklemelimym çok canm sıkıldı
çünkü ayıptr sölemesi beyaz akıntım var ve göğüslerim acıyo masmavi damarlarım var 3 gündür devam ediyo ve hala geçmedi hiç böle olmazdı
ay ben okuyorum hep ağzım şişti okumaktan2800 son durum haticecim
gunaydin haticemavi,,hb dun geldim ben araniza daha yeni yeni tanimaya calisiyorum arkadaslari ama tahmin ettgmden kalabalik sanirim surekli yeni yorum yazanlari goruyorum ogrenme surecim biraz uzun surcek sanirim bu arada dogrumu anladim bilmiyorum ama cocuk icin mi dua okuyorsunuz siz ??eger oyleyse bnde dahil olmak isterim aklinda bulunsun olur mu
aslında belki geç döllenmedir diye ümiştsizliğe düşmek istemiyorum canm yada daha idrarda belli olmamıştır diye düşünüyorm inş... hayırlı bi haber alırız hepimz ve bayram şekerlerimz gelir:)
canım her hafta birimize 4444 tefriciye okumaya çalışıyoruz okudukça burada yazıyoruz birisi de topluyor
bu hafta bana okuyoruz ama tembel bir hafta oldu birazama olsun çalıştık çabaladık 2800 oldu en son
hmmmm anladim.. yolun yarisi gecilmis ama 2800 aslinda performas nasil ilerliyo normal olan bu hiz degildr belki size gore ama haftanin bitmesine dhaa cook var bnde bu aksam senin icin okuyayim oleyse sizinkilerin yaninda devede kulak kalicak ama olsun bi dua bi duadr dmi
olumlu düşün annesi kendini de bebeğini de üzme inşallah herşey çok iyi bebeğin de sağlıklıdır sen üzülürsen bebişinde üzülür
amin canım , tedirgin olman normal ama çok tama kafaya bebişi üzme etkilenir biliyorsun annesi
Günaydın Rose, test yapsana cidden günün de geçmiş, yahu nasıl duruyorsunuz ben anlayamıyorum
ya korkuyorum kizlar gercekten cunku kendimi biliyorum ben olumsuz olursa saatlerc aglama hayata kusme kimseyle konusmak istememe seansim baslicak yne aslinda ben bu sonu yasamayi erteliyorum su an sanirim biraz daha beklim bakalim bgunde gelen gden olmazsa yarin teste yaparim diyorum korkunun ecele faydasi yok malum.......
Canım korkacak birşey yok çıkmazsa da ne olurki bu kadar hırpalama kendini daha önümüzde yeni aylar yeni maçlar var:))
Sağlık olsun gerisi boş, biz iyi oldukça bebişlerde elbet gelecek birgün,
Kendini olumsuza kilitleme rahat ol ve bence en azından evde bir test yap,
Ya pozitif çıkarsa! Düşünsene kendini ve bizi mahrum bırakıyorsun 3 gündür bu güzel haberden
Günaydın canım hoşgeldin, iyilik senden naber bakalım
kızlar gunaydınn nasılsınız? kızlar ben bu ikili testten çok korkuorum bişi çıkacak die hiç aklımdan çıkmıyorrr gebeliğin ilk gününden berii
zozdemir canım ne oldu sana böyle, sen bizi motive ediyorsun çoğu zaman, olumlu düşünmemiz konusunda,
Hiç yakışmadı sana şimdi böyle düşünceler,
Rahat ol tatlım hiçbir sorun olmayacak elbette
slm kızlar günaydınn..
ben dün test yaptım ve sonuç negatiff
normalde her ay 28 gün oluyodum 2-3gün beri geldiğini düşünürsek normalde bugün adet olmam gerekiyo ama geçen ay dzensiz olduğu için 30 günden hesapladım ve batım 11 aĞUSTOS sizce ümidimi yitirmelimiyim yoksa daha erken beklemelimym çok canm sıkıldı
çünkü ayıptr sölemesi beyaz akıntım var ve göğüslerim acıyo masmavi damarlarım var 3 gündür devam ediyo ve hala geçmedi hiç böle olmazdı
Herkesin erken çıkmıyor canım günün geçince yenilersin testi, yada emin olmak için kan testi yaptır bence
böyle muallakta kalmak daha sıkıcı
Belirtin de varmış bak inş olumlu haber olur
elbette canım 10-20 100 ne okursan ekleyebiliriz
Ay herkes izinde çıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeeee kıııı biri şu telefonları susutursun[/QUOTE
nedir bu telefonlardan çektiğimiz , yettim hemen söyle napalım
Canım korkacak birşey yok çıkmazsa da ne olurki bu kadar hırpalama kendini daha önümüzde yeni aylar yeni maçlar var:))
sağlık olsun gerisi boş, biz iyi oldukça bebişlerde elbet gelecek birgün,
Kendini olumsuza kilitleme rahat ol ve bence en azından evde bir test yap,
Ya pozitif çıkarsa! Düşünsene kendini ve bizi mahrum bırakıyorsun 3 gündür bu güzel haberden
aslinda haklisin nefes almaya devam ettikca her yeni gun her yeni umut demek aslinda ama iste ben balik burcuyum dogamda var karamsarlik ama siyrilcam insallah bu negetif dusuncelerden sizin de destegnzle..inanir misin yazdgin son satirlarini okurken bile kalp atislarim hizlandi "ya pozitifse" o zaman bunun kesinlikle sizin ugurunuz olduguna inanirm iste ama bu gun de izin vermis olun siz bana soz yarin yapicam testi cunku bgunu de atlatrsam daha cok moral bulmus olucam olumsuz sonuca karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?