- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.661
selmacım sen çikolata yiyipmi gidiysn ne canım ya bu yaramaz hiç durmuyo böyle
ayyy ben onu kibarcık ellerini yerim zarif oğlum benim kıyamam hiç yaaa:)
evet canım bu tpic erkek bu sene kurtuluş yok 2012 de de haticem yokh , funda sayamadığım hamiş olmayan arkadaşlar kız doğuracağız:):)
a.s canım unuttuk gitti ne olmuştu ki
cnm ogun yıcektım goya unuttum hatta tuh bıle dedım ama ıykı yememısım
ama sunu soylıyım ben cıkolata manyagı bırıyım ınan yatıya gıderım mıllet yemek yerken ben cıkolata yıyen bırıyım sanırım onların deposu bebegıme yaradı
allah hepinizin yardımcısı olsun inş
o zaman gelsin beşizler altızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelsin gelsin
yemeden böyleymş yeseydn hiç bu kadarıda çekemezdi dr sen 2li test yapmıştın demi
serpillllllllllllllllllllllllllllllllllllll magdurumda magdurum magdurumda magdurum
yaptırmadım cnm drumla konustum ense olcumu boyu posu normal cıkarsa yaptırmıycam dedım cok sukur herseyımız normal cıktı
soyle soylıyım sadece dowm sendromu cocuklar ıcın yapılıyor bılıysunuzdur dr dedım eger boyle bısı olurda cıkarsa bunun ılac yada baska tedavısı varmı dedım dr hayır dedı sadece ıste amnıyosentez yapılıp oyle cıkarsa anne baba razı gelırse gebelık sollandırılıyor dedı
bende dr benım bu bebek hersekılde kabulum dedım oylede olsa aldıramam zaten oyuzden yapmasak olurmu dedım dr esın ve sen boyle bır karar verdıysen yapmayız dedı
bende evet mıgdemı bulandırmak ıstemıyorum hersey allahtan bız esımle karar verdık yaptırmıycaz dedım ve yaptırmadık
bazılarına ters gele bılır ama hersey rabbımden bılsemde bılmesemde o benım yavrum ve onu dunyaya kısmetse getırıcem ıns
bende çok mağdurum , gözlerim şaşı beş oldu yaww dosya incelemkten hem buraya yazıyorum hem dosya inceliyorum ama sizden de kopamıyorum
işte bu canım biz inanan insanlarız olması gerkende bu zaten bende yaptırmayacagm düşünmyrm rabbim vermşse bunu zaten bizim için en hayırlısını vermştr ne olursa olsun bilerek kürtaj oluyo zaten buda günahtr ama tabi herkesin bilecegi bişi allahım korusun kuzularımızı
comfort plus diye bir test aldım 4.5 tl.ye ama kıpkırmızı tek çizgi çıktı..
kan tahlili yaptırmasam mı ki yaa ?
hamile değilsem neyim var niye gelmiyor
esmam bılmemmı cnm ya bende hem demır eksıklıgı hem kan eksıklıgı var aylarca tedavı gormus inanın hatta soyle soylıyım demırım sınırın yarısında
gelde anlat acık ıcıyorum cnm zevk almıyorum ımamın abdest suyu gıbı zevk almak ıstıyorum ınan elımde deıl demlı cay gorunce agzımın suyu akıyor bı bardak kesmıyor anlatamamyaaaaa
zararını bılıyorum ve ıcerken hıc pısman olmuyorummm ohhhhh dıe dıe caynar kaynar goturuyorum anlatılmaz yasanır
napcam ben yaaaaaaa
esma nı oğluşunu mu gördünnnnn
esma hanım esma hanım yiğenimizi görmek bizim de hakkımız değili mi hıhhhh küstüm size efendim
vayyy beeeee hemide renkli heeee nerde bu esma çok kızgınım çookkkkk
sımdı bı sıtede okudum o tstlerın okdar yanılan ve sıtres altında bebek doguran kadın varkı kımsede yazmamıs kı testler kotu cıktı bebegım rahatsız dıe ır dunya yorum okudum hepsıde testlerın sonuclarının cok kotu oldugunu ama bebegının saglıklı oldugunu anlatan yazan bır dunya kadın var ve dedıklerı tek sey para tuzagı cunkı cogu ınsan ozel hastanede yaptırıyor ve gereksız korkunc paralar gıdıyor yaptırmadım cok sukur pısman deılım allahta pısman etmesın ben bebesıme dua edıyorum
nıce saglıklı bebekler atesten yada yanlıs ılac yada ıgne yuzunden saglıklarından oluyor rabbım kımseyıde bızıde sınamasın tek yapa bılcegımız dua gerısı boooossss
Eki Görüntüle 300144
deneme deneme deneme
kızlar buda benım sıpam ıste becerdım ve koydum anca dr bu kadar yakaladı cok hareketlı dedı
hadı cınsıyet tahmınlerınızı alalım teyzelerı
kimse benmle ilgilenmyoooooooooooooooooooooooooooooo
kızlar yaaaaaa ama şımartılmak istyrm yaaaaaaaaa küçügünz olarak bunu yapmalısınız olmazki böyle bak aglarım amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok doğru düşünüyosun selmacım. okadr yanıltılan insan varki... bn yaptırdım 2li testi ama kötülük düşünerek değil. doktorumda öle söledi ayrıntılı olduğu için bakılsın dedi. herhangi bir durum varsa bebeğin organ gelişimi ve doğum kanalıyla ilgili önlemler alabiliriz dedi. çok şükür herhangi bir sorunumda çıkmadı 3lü 4 lü hiç gerek duymadık. rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin bizlere.sımdı bı sıtede okudum o tstlerın okdar yanılan ve sıtres altında bebek doguran kadın varkı kımsede yazmamıs kı testler kotu cıktı bebegım rahatsız dıe ır dunya yorum okudum hepsıde testlerın sonuclarının cok kotu oldugunu ama bebegının saglıklı oldugunu anlatan yazan bır dunya kadın var ve dedıklerı tek sey para tuzagı cunkı cogu ınsan ozel hastanede yaptırıyor ve gereksız korkunc paralar gıdıyor yaptırmadım cok sukur pısman deılım allahta pısman etmesın ben bebesıme dua edıyorum
nıce saglıklı bebekler atesten yada yanlıs ılac yada ıgne yuzunden saglıklarından oluyor rabbım kımseyıde bızıde sınamasın tek yapa bılcegımız dua gerısı boooossss
yarın gelcekler bugün demedmkiAhh teyzesi yesin onuuuu maşallah hiperaktiffff olcakkız bu
ne yalan söliyim banada bakınca erkeği çağrıştırdı
ama bence kesin kız :)
Kızzz ne çabuk gitti senin misafirlerin kovaladın mı naptın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?