Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 1,5 yıllık evliyim 8 aydır bebiş düşünüyoruz.Ama o bizi henüz düşünmüyor (((

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 1,5 yıllık evliyim 8 aydır bebiş düşünüyoruz.Ama o bizi henüz düşünmüyor (((

hoşgeldn inş yakın zamnda düşünr senide bebişin çok bekletmez...

Ben her cumartesi çalışıyorum hemde akşama kadar konuşmayın bakayım hımmm

haticem kıyamam sana yaa... tamam sustuk konuşmuyoruz.:)

kızlar bu arada babamız bi süpriz yaptı bize bebeğimizin odasının siparişini netleştirmek için bugün gidiyoruz. büyük bi yükümüz daha azalacak. mobilyacıyla görüşmüş halletmiş herşeyi gidip beğenmek ve istediğimz değişklikleri yapmak için bnde gidip görcem bugün :) çokkk mutluyumm çokk... geriye halısı, perdesi ve lambası kalıyor. inşallah onlarıda haftasonu ayarlamaya niyetliyim. ocak gibi gelir mobilyalar havalndırırım temizlerim güzelce cicileri yerleştirmeye başlarım :) küçük erkekimin varlığınıda evde daha çok hissederim oda artık bi birey olcak evde odası bile hazır olcak. yüce rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inş.
tez zamanda sizlerde yaşayın bu duyguları canlrım.
son 10 dk çıkmak için hazırlanıyoum.... öpüldünüz...
serpilcim buraya koyamasam bile facye eklicem resmi :)

oldumu olmıycakmı diye aylarca düşün bi sürü tedavi gör üzüldüğünde cabası sonra birden karnında bi canlı sonrada dediğin gib yeni birey hayatında senin bi parçan canın ayrı oda eşyalar ne kadar güzel şeyler ne kadar güzel duygular bunlar rabbim hepimize bunları tez zamanda yaşatmayı nasip etsin.

Hayırlısıyla odasına gelicek paşam mutlu sağlıklı huzurlu günlerde rabbim kullanmayı nasip etsin

günaydın esmacımmmm , ahh teyzemmm kurban olurum yaradana seniiii sen ne tatlısın öyle yavrum yaaa maşallahh benim oğluma maşallah
siyah beyaz olan ne kadar net çıkmış , kime benziyor tosunum annesi :)

günaydınnnn bugün bu sayfayı tosun paşammı açmış yani maşallah

günaydın haticemmmm, gördün mü tosunumuzu ama sen görmüştün dimi çok tatlı paşam yaa maşallah :)

serpilim kime benziyo tosunum bilemiyom valla. benzetemiyom kimseye ama yandan resmi daha çok babaya benziyo gibi:)

sabah sabah biz açtık sayfayı sonrada uyumusuz yine:) siz gec gelince napalım uyuyalım dedik.

kızlar dün herşeylerini aldık oğlumun bi eksiği kalmadı artık çok şükür rabbime sıra onun gelmesinde.

Canların günaydınnnnnnnnnn,
yine bi pzt ben yine sendromdayım
uyumak istiyorum yaaaaaaaaaaaaa

günaydın yokhh , bismillah yaaa güne iyi başlayalım lütfen , iç bi kahve açıl bakayım:)

günaydın canım bende aynı şekildeyim pazartesilerden nefret ediyorum

günaydın melek sende miiiiiiiiii:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…