Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar

batım 6 aralık,
tablom my ovulation chart

c.tesi pazar idrar testi yaptım
sonuç tek çizgi

artık ümitlenecek birşey kalmamış di mi benim için

dur bakalım hemen üzülme isdrar testinde hemen çıkmıyor değerin iyi düşmemiş ki yarın ola hayır ola
sıkıntı yapma tamam yarın olmazsan kan testi verirsin

dur bakalım hemen üzülme isdrar testinde hemen çıkmıyor değerin iyi düşmemiş ki yarın ola hayır ola
sıkıntı yapma tamam yarın olmazsan kan testi verirsin

ne biliyim serfik yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
yarın da olmazsam idrar testini yinelesem mi acaba

Kızlar toplantıdaydım sonunda gelebildim ayy öff afacanlar bastı

kızlar

batım 6 aralık,
tablom My Ovulation Chart

c.tesi pazar idrar testi yaptım
sonuç tek çizgi

artık ümitlenecek birşey kalmamış di mi benim için

Nasıl ya canım ben sabah seni tebrik ettim ya kızz,
Çift çizgi çıkmıştı testinde hani eklemiştin ben anlamadım şimdi bu işi
ateşin gayet iyi niye umutsuzsun dur bakalım sakin ol

senin o afacanlar karnını bassın inşallah:):)

selam kızlar.yarım saat önce kan verdim geldim şimdi de uzandım öyle düşünüyorum.doktor gebelik yok bence dedi canım çok sıkıldı umudumu tamamen kaybettim.asure günü mübarek gün bugün hürmetine insaallah hamileyimdir yarın öğrenecem birde orucum bugün ben.

hoşgeldin dilek, doktor neye istinaden gebe değilsin dedi anlamadım kan alırken mi anlıyor tövbe tövbe , hayırlısı canım şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin meleklerimiz bizi bekletmesin..bende oruçluyum allah kabul etsin canım

canlarımmm tünaydın...
pzartesi sendromu basmış herkesi. bnde bu saate nasıl geldim anlamadım bugün. yoğun hızlı bi şekilde başladım güne.:)
herkes bana acımaya başladı bu halinle koşturup duruyosun diyolar

alllah sana ve babasına bağışlasın bu tatlı meleğiii:))

Canlarım Günaydın,
Yine bi pazartesiiiiiiiiiiiiiii ve ben yine sendromdayımmmm
Uyumak istiyorum uyumakkkkkkkk

Ahh ben bu tosunu yerim yaaaaaaaaa
maşşallah yavrum benim bune güzellik

bnm tosunum çok güzell kızlar maşallahh allah sağlıklı ömürler nasip etsin ona inş.
tez zamnda sizlerinde meleklerini görürüz burda inanıyorum buna.

bende bugün oruçluyum yarın da tutacağım , gece 12 de yedim inşallah dayanırım

evet canım ve bugünlerdede oruç tutmak çok önemli ama ben tutamıyrm benmki izin vermyr o tutyr

serpil allah kabul etsin tatlım...
melekcim sen tutma bencede oruç. sık sık yemek yemen lazım. mazeretin var. duanı et bol bol.

dilekk hemen umutsuzluğa kapılma bi sonuc çıksın ondan sonra. ama neden yarın ya bn hep 1 saat sonra aldım testlerimi. ayrıca sana bnce değilsin dien doktor nerden anladıda öle dedi hayret bişi ya.

mulberry gelmemiş kırmızıdan umut kesilmez. idrar testleri hemen sonucu vermeye biliyır bnce kan testi yaptır.umutsuz olmayın ya kızlar....

sağol canım benim, iki ay daha geçsede izne çıksan artık dimi ohhh tosunun gelmesini beklesen, normla doğum mu yapacaksın canım hiç bunları konuşmuyoruz:):)

sağol canım benim, iki ay daha geçsede izne çıksan artık dimi ohhh tosunun gelmesini beklesen, normla doğum mu yapacaksın canım hiç bunları konuşmuyoruz:):)

cnm allah nasip ederse bi aksilik olmazsa normal olsun istiyorum bn. sonrasıda rahat oluyo normalin. inşallah öyle olur.
mart başında izne çıkmayı planlıyorum cnm doğum sonrasıda izin işim zor gibi müdür sen gidersen bn yanarım napcaz diyo:) bi asistan alacaklar. banada araba ayrlıcaklarmış gelip gitcekmişim arada. haftada 2 gün falan.işleri evdende takip etcem. bakalım artık kısmet nasıl olcak bnde meraklrdayım:)

zaman geçtikce daha büyük bi özlem duyuyosun ya hiç geçmiyo vakit. odasını aldık tosunumun halısı kaldı bi bu haftasonuda boya yaptırcaz odasına. eksik bişeyi kalmadı çok şükür. bakıp bakıp iç geçiriyorum şimdi. :)

normal en güzeli canım biraz sancılı ama bebek için en uygun doğum yöntemi:) desene rahat bırakmayacaklar seni tosunu da alır gider gelirsin artık işe , allah yardımcın olsun o zaman sana bi kreş tahsis etsinler işyerinde :):)

odasını tamamla da fotosunu koy biz de görelim canım:)

evettttttttttttttttttt bende görmek istyrmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dilekçim rabbim bu günün ve tuttugun orucun hürmetine hayırlı haberler almanı nasip etsin inş ya inan şu ana içimden ayyyyyyyyyy nolur olsun demek geldi inş gönlündeki olur yaaaaaaaaaaaaaa

ama yine kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aglicam yaaaaaaaaaaaaaaa oysa sevgi istyrdm ben küçügüm beni tek bırakıysnz olmazki yaaaaaaaaaaaaaa

yemeğimizide yedik ve geldik biz...:)
nerdesiniz kızlar?

serpilcim tamamlayım hayırlısıyla odasını koyarım tabi resimlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…