- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.741
hoşgeldiiiiiiiiiiin haticecm nasılsın pazartesi sendromu var demi bugün bana farketmyr gerçi ama
günaydın kızlar pazartesiyi bende sevmimmm
serpilcim allah kabul etsin
kızlar
batım 6 aralık,
tablom my ovulation chart
c.tesi pazar idrar testi yaptım
sonuç tek çizgi
artık ümitlenecek birşey kalmamış di mi benim için
dur bakalım hemen üzülme isdrar testinde hemen çıkmıyor değerin iyi düşmemiş ki yarın ola hayır ola
sıkıntı yapma tamam yarın olmazsan kan testi verirsin
ne biliyim serfik yaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
yarın da olmazsam idrar testini yinelesem mi acaba
kızlar
batım 6 aralık,
tablom My Ovulation Chart
c.tesi pazar idrar testi yaptım
sonuç tek çizgi
artık ümitlenecek birşey kalmamış di mi benim için
kızlar toplantıdaydım sonunda gelebildim ayy öff afacanlar bastı
nasıl ya canım ben sabah seni tebrik ettim ya kızz,
çift çizgi çıkmıştı testinde hani eklemiştin ben anlamadım şimdi bu işi
ateşin gayet iyi niye umutsuzsun dur bakalım sakin ol
selam kızlar.yarım saat önce kan verdim geldim şimdi de uzandım öyle düşünüyorum.doktor gebelik yok bence dedi canım çok sıkıldı umudumu tamamen kaybettim.asure günü mübarek gün bugün hürmetine insaallah hamileyimdir yarın öğrenecembirde orucum bugün ben.
alllah sana ve babasına bağışlasın bu tatlı meleğiii:))
anca bu kadar şirin olabilr yaaaaaaaaaaaaaa ama tam pozisyon vermş yani açmış bakın irkek geliyr diyr yani maşallah kuzuma yaaaaaaaaaaa inş kucagına almayıda nasip etsn rabbim canım bizede böyle görmek nasip olur inş
Canlarım Günaydın,
Yine bi pazartesiiiiiiiiiiiiiii ve ben yine sendromdayımmmm
Uyumak istiyorum uyumakkkkkkkk
Ahh ben bu tosunu yerim yaaaaaaaaa
maşşallah yavrum benim bune güzellik
bende bugün oruçluyum yarın da tutacağım , gece 12 de yedim inşallah dayanırım
evet canım ve bugünlerdede oruç tutmak çok önemli ama ben tutamıyrm benmki izin vermyr o tutyr
canlarımmm tünaydın...
pzartesi sendromu basmış herkesi. bnde bu saate nasıl geldim anlamadım bugün. yoğun hızlı bi şekilde başladım güne.:)
herkes bana acımaya başladı bu halinle koşturup duruyosun diyolar
bnm tosunum çok güzell kızlar maşallahh allah sağlıklı ömürler nasip etsin ona inş.
tez zamnda sizlerinde meleklerini görürüz burda inanıyorum buna.
serpil allah kabul etsin tatlım...
melekcim sen tutma bencede oruç. sık sık yemek yemen lazım. mazeretin var. duanı et bol bol.
sağol canım benim, iki ay daha geçsede izne çıksan artık dimi ohhh tosunun gelmesini beklesen, normla doğum mu yapacaksın canım hiç bunları konuşmuyoruz:):)
cnm allah nasip ederse bi aksilik olmazsa normal olsun istiyorum bn. Sonrasıda rahat oluyo normalin. Inşallah öyle olur.
Mart başında izne çıkmayı planlıyorum cnm doğum sonrasıda izin işim zor gibi müdür sen gidersen bn yanarım napcaz diyo:) bi asistan alacaklar. Banada araba ayrlıcaklarmış gelip gitcekmişim arada. Haftada 2 gün falan.işleri evdende takip etcem. Bakalım artık kısmet nasıl olcak bnde meraklrdayım:)
zaman geçtikce daha büyük bi özlem duyuyosun ya hiç geçmiyo vakit. Odasını aldık tosunumun halısı kaldı bi bu haftasonuda boya yaptırcaz odasına. Eksik bişeyi kalmadı çok şükür. Bakıp bakıp iç geçiriyorum şimdi. :)
normal en güzeli canım biraz sancılı ama bebek için en uygun doğum yöntemi:) desene rahat bırakmayacaklar seni tosunu da alır gider gelirsin artık işe , allah yardımcın olsun o zaman sana bi kreş tahsis etsinler işyerinde :):)
odasını tamamla da fotosunu koy biz de görelim canım:)
selam kızlar.yarım saat önce kan verdim geldim şimdi de uzandım öyle düşünüyorum.doktor gebelik yok bence dedi canım çok sıkıldı umudumu tamamen kaybettim.asure günü mübarek gün bugün hürmetine insaallah hamileyimdir yarın öğrenecembirde orucum bugün ben.
şükür iyyim canım sadece uykum var annemlerde dün gitti kaldım yine tek başıma(((
asıl sen nasılsın çokmu sevgiye ihtiyacın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?