Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

2 gün oldu ama ne yapayım 3 sene dile kolay beklemişim ama nedense şimdi günler geçmek bilmiyor

Bu arada kızlar bu konuda inanın bana doktor çok önemli sizi boşu boşuna oyalıyorlar ve işi ticarete döküp gerekli gereksiz bir sürü işlem yapıyorlar doktor seçerken gerçekten çok dikkat etmelisiniz. benden size tavsiye araştırın ve iyi bir doktora gidin

ayyyyyyyy eminim çok keyifldr şimdiden ben bile sabırsızım başlamk için yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esmacım siz yinede sevin beni

2 gün oldu ama ne yapayım 3 sene dile kolay beklemişim ama nedense şimdi günler geçmek bilmiyor

daha yeniymiş canım biz seninle burada bekleyebiliriz topiğimiz uğurludur hamişlerimiz çok , biraz daha sabır meleğin seninledi inş:)

doğru diyorsun herkese güvenmemek gerek ama ben doktorumdan çok memnunum tavsiye üzerine gittim işi ticarete dökseydi testlerimi devlette yaptırtmazdı ama tabiki dediğin gibi bu işi ticarete döken doktor sıfatlı kişilerde var

aynen gerkli gereksiz herşeyi yaptırıyrlr sırf para almak için ben bunu çok iyi yaşadım ama doktorum şuanda iyi çok şükür inş gönlündeki olur canım bebişin gelr bu ay

aynen gerkli gereksiz herşeyi yaptırıyrlr sırf para almak için ben bunu çok iyi yaşadım ama doktorum şuanda iyi çok şükür inş gönlündeki olur canım bebişin gelr bu ay

İnşallah canım benim inşallahh rabimm herkese nasip etsin. çok yoruldumm neler yaşadım bir bilseniz.rabbim aratmasın çokk zor

ne demek sen iste yeterki yaparım ama yinede böyle olmaz tatlım bebiş istysan yemeye başla azıckta olsa bende eskiden yemezdm hemde hiç nefret ederdm ama sonradan yavaş yavaş alıştım kırmızı etin besini ayrdr bilirsn çok tüketmekszn ama yenmeli arada sen belki idare edysn ama zamanla sıkıntıları çıkıyr bide bebiş için en önemli şeylerden biri

İnşallah canım benim inşallahh rabimm herkese nasip etsin. çok yoruldumm neler yaşadım bir bilseniz.rabbim aratmasın çokk zor

eminim çok zor durumlar geçrdn tatlım rabbim sabrını versn ve inş beraberinde meyvasınıda versn bian önce allah kimseyi evlatsız koymasın olmayanlarada hemenceck nasip etsn aminnnnnnnnnnnn

Canlarım geldim, geçmişe baktım biraz kaynatmışsınız
çok yoğunum ofiste bir kişi eksildik işler bana kaldı, çok mutsuzum başım ağrıyo çok
artık eskisi gibi rahat takılamıycam malesef

sağol canım ben,m ama yiyemem ağzıma sokamam kesinlikle
bu arada benim karın ağrım erkenden başladı daha bismillah 9 gün var üşüttüm
sanırım

sanırım
aaaaaaaaaaaaaaaaa canım dikkat et ama biliysn üşütmk iyi degl bizim için bakarsın başka şeye işarettr inş allahımın iznyleeeeeeee

oyyyyyyyyyyyy kıyamam sana oy oy oy allah kolaylık vere canım yaaaaaaaa ama olsun gel yinede biz alırız yorgunlugunu

hadi yaa neden eleman almıyorlar ama ben sensiz napacağım off yaa hatice de yok baksana herkes dağldı topic azaldı

sanırım

dikkat et kendine cnm üşütme havalarda çok tuaf. 9 gün mü kaldı aayy ne heycanlı

deryacım hoşgeldin cnm. allah kolaylık versin. arada ceee de bize ama gömülme dosyalara fazla:)

özgeee topicin şımarık ufaklığı seni seviyoruz biz. sevmeyede devam etcez...küççük anne

ayyyyyyyyyyy bak şimdi sevdm bunu bende sizi çok seviyoyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…