- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.781
doktoruma gittim 1 sene bekletiyor klasik olarak :) ama ben ocaktan sonra gideceim takip isteyeceğim 7.ay bitmiş olacak 4 ay daha beklemeye gerek yok yumurta takibi yapsın olmazsa gereken işlemlere geçeriz artık, inşallah ihtiyac olmaz da meleğim gelir ne diyim Rabbim işini biliyorsenin kaç gün oldu peki yaptıralı heyecanla bekleyelim bizde:)
yok canım yaa ben köfte ve döner dışında kırmızı et yiyemiyorum malesef kurbandan berş onları da yemiyorum tavuğa talmmm yani sen yaparsın bana ama:):)
melekcim aldıkca sabrın azalıyor sanki:) öyle hissediyorum bu aralar. ama çok keyifli inş senn meleğinde göstersin kendini sende başla alışverişe. ozaman beni sevin demye vaktin olmaz
hoşgeldin kano. bnm bildiğim kadarıyla aşılamadan sonra en erken 12 günde sonuç belli oluyo. ama net bi bilgim yok. inşallah dilediğin gibi olur herşey.
haticeeeeeeeeee
deryaaaaaa nerdesinizz....
kızlar zuhal işten ayrıldı ama nerelerdeki uğramadı buraya....
2 gün olduama ne yapayım 3 sene dile kolay beklemişim ama nedense şimdi günler geçmek bilmiyor
Bu arada kızlar bu konuda inanın bana doktor çok önemli sizi boşu boşuna oyalıyorlar ve işi ticarete döküp gerekli gereksiz bir sürü işlem yapıyorlar doktor seçerken gerçekten çok dikkat etmelisiniz. benden size tavsiye araştırın ve iyi bir doktora gidin
aynen gerkli gereksiz herşeyi yaptırıyrlr sırf para almak için ben bunu çok iyi yaşadım ama doktorum şuanda iyi çok şükür inş gönlündeki olur canım bebişin gelr bu ayBu arada kızlar bu konuda inanın bana doktor çok önemli sizi boşu boşuna oyalıyorlar ve işi ticarete döküp gerekli gereksiz bir sürü işlem yapıyorlar doktor seçerken gerçekten çok dikkat etmelisiniz. benden size tavsiye araştırın ve iyi bir doktora gidin
aynen gerkli gereksiz herşeyi yaptırıyrlr sırf para almak için ben bunu çok iyi yaşadım ama doktorum şuanda iyi çok şükür inş gönlündeki olur canım bebişin gelr bu ay
doktoruma gittim 1 sene bekletiyor klasik olarak :) ama ben ocaktan sonra gideceim takip isteyeceğim 7.ay bitmiş olacak 4 ay daha beklemeye gerek yok yumurta takibi yapsın olmazsa gereken işlemlere geçeriz artık, inşallah ihtiyac olmaz da meleğim gelir ne diyim Rabbim işini biliyorsenin kaç gün oldu peki yaptıralı heyecanla bekleyelim bizde:)
yok canım yaa ben köfte ve döner dışında kırmızı et yiyemiyorum malesef kurbandan berş onları da yemiyorum tavuğa talmmm yani sen yaparsın bana ama:):)
İnşallah canım benim inşallahh rabimm herkese nasip etsin. çok yoruldumm neler yaşadım bir bilseniz.rabbim aratmasın çokk zor
melekcim aldıkca sabrın azalıyor sanki:) öyle hissediyorum bu aralar. ama çok keyifli inş senn meleğinde göstersin kendini sende başla alışverişe. ozaman beni sevin demye vaktin olmaz
hoşgeldin kano. bnm bildiğim kadarıyla aşılamadan sonra en erken 12 günde sonuç belli oluyo. ama net bi bilgim yok. inşallah dilediğin gibi olur herşey.
haticeeeeeeeeee
deryaaaaaa nerdesinizz....
kızlar zuhal işten ayrıldı ama nerelerdeki uğramadı buraya....
ne demek sen iste yeterki yaparım ama yinede böyle olmaz tatlım bebiş istysan yemeye başla azıckta olsa bende eskiden yemezdm hemde hiç nefret ederdm ama sonradan yavaş yavaş alıştım kırmızı etin besini ayrdr bilirsn çok tüketmekszn ama yenmeli arada sen belki idare edysn ama zamanla sıkıntıları çıkıyr bide bebiş için en önemli şeylerden biri
aaaaaaaaaaaaaaaaa canım dikkat et ama biliysn üşütmk iyi degl bizim için bakarsın başka şeye işarettr inş allahımın iznyleeeeeeeesağol canım ben,mama yiyemem ağzıma sokamam kesinlikle
bu arada benim karın ağrım erkenden başladı daha bismillah 9 gün var üşüttüm
sanırım
Canlarım geldim, geçmişe baktım biraz kaynatmışsınız
çok yoğunum ofiste bir kişi eksildik işler bana kaldı, çok mutsuzum başım ağrıyo çok
artık eskisi gibi rahat takılamıycam malesef
çok yoğunum ofiste bir kişi eksildik işler bana kaldı, çok mutsuzum başım ağrıyo çok
aaaaaaaaaaaaaaaaa canım dikkat et ama biliysn üşütmk iyi degl bizim için bakarsın başka şeye işarettr inş allahımın iznyleeeeeeee
sağol canım ben,mama yiyemem ağzıma sokamam kesinlikle
bu arada benim karın ağrım erkenden başladı daha bismillah 9 gün var üşüttüm
sanırım
serpillllllllll burdayım canım benim işim çok sadece yetiştirmeye çalışıyorum
dikkat et kendine cnm üşütme havalarda çok tuaf. 9 gün mü kaldı aayy ne heycanlı
deryacım hoşgeldin cnm. allah kolaylık versin. arada ceee de bize ama gömülme dosyalara fazla:)
özgeee topicin şımarık ufaklığı seni seviyoruz biz. sevmeyede devam etcez...küççük anne
yok be güzelimmm hiç ihtimal vermiyorumbu ayı da boş geçerim ben , doktorun dürtmesini bekliyor velet başka türlü gelmeyecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?