Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yemeğimizide yedik ve geldik biz...:)
nerdesiniz kızlar?

serpilcim tamamlayım hayırlısıyla odasını koyarım tabi resimlerini.

yarasın tosunumaaaaaaaaaaaaa bende merak edyrm odasını kimbilir ne cici şeyler aldınız bende sabırsızlanıyrm almk için ama cinsiyeti ögrenelm öyle alıcam allah izizn verrse

inşallah canım
Allah razı olsun. güzel dileklerin için teşekkürler

yarın tekrar idrar testi yapsam mı (tabi yarına kadar gelmezse kırmızılar)

sakın kaybolmayın serpilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll namaza durup gelyrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özleyin beni azıcık tamammı

yemeğimizide yedik ve geldik biz...:)
nerdesiniz kızlar?

Serpilcim tamamlayım hayırlısıyla odasını koyarım tabi resimlerini.

afiyet olsun tatlım yarasınn...
Tamam canım bekliyoruz resmini:) bende dün yiğenimin ultrason resmini gördüm daha küçücük ama köfte dudakları var erkek olma ihtimali varmış hayılrısı bakalım:)

sakın kaybolmayın serpilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll namaza durup gelyrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özleyin beni azıcık tamammı

burdayım canım kıl da gel hadi allah kabul etsin

geldiiiiiiiiiiiiiiiiim allah razı olsun tatlım nasıl geçiyr vakit canım baksana yemek yapıyrmmmmmmmmmmmmmmmm hemde nefis yemek

teşekkür ederim. Eh işte iyi olmaya çalışıyoruz. Ya birşey sorucam aranızda hiç aşılama olan varmı .??? Ben aşılama oldumda acaba en erken nezaman testlerde çıkar diye merak içerisindeyim(((

o konuda bi bilgim yok benim ateş topiğinde belki yardımcı olurlar sana , buradaki arkadaşlarımdan aşılama olan yok sanırım hatırlamıyorum..

geldiiiiiiiiiiiiiiiiim allah razı olsun tatlım nasıl geçiyr vakit canım baksana yemek yapıyrmmmmmmmmmmmmmmmm hemde nefis yemek

saatleri deviriyoruz az kaldı akşama :) iş olunca da daha çabuk geçiyor zaman , ne yemek yapıyorsun bakalım bizde arkadaşlarla kendimize yemek yapacağız bugün hepimiz oruçluyuz:):)

anladım canım. bu arada özel olmaz ise sen kaç senedir uğraşıyorsun bebek için?

karnı yarık ve mısırlı ve bezelyeli pilav canım aaaaaaaaaa bana gemicekmisin kıııı senn için bunlar

2 senelik evliyim bu ay 6. Ayım gelen giden yok daha:):) SENİN NE KADAR OLDU?

dört yıllık evliyim 3 senedir uğraşıyorum. bugüne kadar yapılan hiçbir testimden birşey çıkmadı herşey normal görünüyor ama bir türlü olmuyor bir çok kür denedim ve bir çok doktor değiştirdim. hayırlısı elden birşey gelmiyor.2: bu ay aşılama yaptırdım. şimdiki doktorumdan çok memnunum ve aşılamamdanda çok ümitli umarım bu sefer olur bebişim

hayırlısı olur inş, bu mübarek günde rabbim gönlüne göre versin , ne zaman belli olacak doktorun bişey demedi mi aşılama da da adet günü mü bekleniyor hiç bilmiyorum bu konuları ben

hayırlısı olur inş, bu mübarek günde rabbim gönlüne göre versin , ne zaman belli olacak doktorun bişey demedi mi aşılama da da adet günü mü bekleniyor hiç bilmiyorum bu konuları ben
amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbim. aşılamadan 2 hafta sonra kan testi yaptır dedi doktorum ama ben acaba daha erken öğremezmiyim diye heyacanla bekliyorum. yani sabırsızım anlayacağın:)) Bu arada senin daha çok erkenmiş ama bence doktora gitmekte geç kalma ben 6 beklemiştim doktora gitmek için keşke beklemeseydim. sadece zaman kaybıydı

gelirim gelirim canım ama ben karnı yarık yemem ki kıymalı oo ama tavuklu olursa yerim hımmmm pilavda enfes olur eminim canım çekti

aaaaaaaaaaaaa ama olmazki serpilcim bebiş istyrsn yemelisin yavaş yavaş çok önemli et biliysndr ama sen iste tabi yaparım tavuklu canım sana yapmak büyük zevk

yarasın tosunumaaaaaaaaaaaaa bende merak edyrm odasını kimbilir ne cici şeyler aldınız bende sabırsızlanıyrm almk için ama cinsiyeti ögrenelm öyle alıcam allah izizn verrse

melekcim aldıkca sabrın azalıyor sanki:) öyle hissediyorum bu aralar. ama çok keyifli inş senn meleğinde göstersin kendini sende başla alışverişe. ozaman beni sevin demye vaktin olmaz

Teşekkür ederim. Eh işte iyi olmaya çalışıyoruz. ya birşey sorucam aranızda hiç aşılama olan varmı .??? ben aşılama oldumda acaba en erken nezaman testlerde çıkar diye merak içerisindeyim(((
hoşgeldin kano. bnm bildiğim kadarıyla aşılamadan sonra en erken 12 günde sonuç belli oluyo. ama net bi bilgim yok. inşallah dilediğin gibi olur herşey.

haticeeeeeeeeee
deryaaaaaa nerdesinizz....
kızlar zuhal işten ayrıldı ama nerelerdeki uğramadı buraya....

Teşekkür ederim canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

doktoruma gittim 1 sene bekletiyor klasik olarak :) ama ben ocaktan sonra gideceim takip isteyeceğim 7.ay bitmiş olacak 4 ay daha beklemeye gerek yok yumurta takibi yapsın olmazsa gereken işlemlere geçeriz artık, inşallah ihtiyac olmaz da meleğim gelir ne diyim Rabbim işini biliyor senin kaç gün oldu peki yaptıralı heyecanla bekleyelim bizde:)

aaaaaaaaaaaaa ama olmazki serpilcim bebiş istyrsn yemelisin yavaş yavaş çok önemli et biliysndr ama sen iste tabi yaparım tavuklu canım sana yapmak büyük zevk

yok canım yaa ben köfte ve döner dışında kırmızı et yiyemiyorum malesef kurbandan berş onları da yemiyorum tavuğa talmmm yani sen yaparsın bana ama:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…