Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

9 gün var evet canım ateş ölçüyorum ya ben bi grafik var 16. gün yumurtladığımı gösteriyor o sabahta çalışmıştık bi ihtimal belki tutmuştur ama ben umutlu değilim artık bu ay çok daha rahatım:)

öyle deme allahtan ümit kesilmez canım hiç belli olmaz şaşırtabilr hayırlısı diyelm biz çokta konuşup seni şimdiden düşündrmeyelm

ama ben buydayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım

tabi ki allahtan umut kesilmez süpriz apar dediğin gibi ama hiç sanmıorum , yok zaten hergün aklımda kendimi kaptırmıyorum sadece arada bir minik minik gözyaşları döküyorum ama geçiyor hayırlısı ne diyim:)

tabi sende burdasın canım aşkolsun ama topiğimizin demirbaşları eksik olmasın topic o zaman şen oluyor dimi:)

öyle tabiiiiiii ben sadece giremyrlr ya ben buradayım bırakmıyrm seni tek anlamında dedm

hayırlısı olsun cnm. kaptırma kendini gözyaşlarınında üzüldüğün için akması son olsun hep sevinçten aksınlar inş. hep diyom ya beklenmdiği zaman geliyo bu veletler hiç beklemeyin:)
haticem yaa koyver gitsin sen mi kurtarcan kız boşver işleri dön aramıza...:)

inşallah bitanem yaa Rabbim duy sesimizi şu mübarek günde sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eyle en kısa sürede...
dün avm ye gittik allah ım bir sürü bebek o kadar tatlılar ki içim gitti resmen bebk mağazalarına girdim üffleyip çıktım
kocama sürekli anne olmak istiyorum diyorum çok bekletmez inş

hadi yaa neden eleman almıyorlar ama ben sensiz napacağım off yaa hatice de yok baksana herkes dağldı topic azaldı

serpillllllllll burdayım canım benim işim çok sadece yetiştirmeye çalışıyorum

Gızzlarrr bugün 5 te çıkıcam bi işim var,
saatte ztn 4:30 olmuş bu son yarım saati sizlen geçiricem,
ay yeter ya başım çok ağrıdı siz napıyosunuz bakayımm ..

deryacım nasılsın sende bugün yoğundun galiba şimdide sayfada kimse yok şansa bak
hayırdır nereye gidiyosun

Kuzum sorma bugün totomu kaşıyamadım ya
kaldık başbaşa yavvrıııııııııııııııııııııııııııııııı
annemin dr randevusu vardıda yanında arkadaş olcam ona rutin kontrol şekerim

haftasonu şirketten arkadaşlar bursaya gitti arapşükrüye gitmişler rakı şenliği başlamış aman anlata anlata bitiremedi fiyatlarda düşürmüşler.haberin ola :)))

geçmiş olsun canım.annelerimizi allah başımızdan eksik etnesin onlar olmasa harim harap vallahi.ama dün gitti.ne güzel 1 hafatdır alışmıştım eve gidince sofra hazır hiç bişeye 1 haftadr elimi sürmedim şimdi eve gidip ne yemek yapıcam onu düşünüyom

haftasonu şirketten arkadaşlar bursaya gitti arapşükrüye gitmişler rakı şenliği başlamış aman anlata anlata bitiremedi fiyatlarda düşürmüşler.haberin ola :)))

Aaaa ne güzel ay bu ara benimde bi alem yapasım var ki sorma
bi balık partisi yapmak gerekiyo yani baksana
pazar sabahı bizde cumakızıka gittik kahvaltıya seni andım orda
ah dedim hatice olsa ne hoşuna giderdi diye hava da mis gibiydi :)

Sağol canım, aynen öyle yaaa
rabbimyokluklarını göstermesin, tabi nasıl zor gelmiştir sana ayrılmak şimdi alışılmaz mı
kıyamam canım
iş başa düştü yine yemekler sana bakcak aaaah ah

cumalıkızıkmı alahhhhh ah orda bi müşterim var benim bi kahvaltı veriyor yok böyle bişi sedire oturdumu küçük bi derede akıyor ördekler falan bi kuş sütü eksik yaz başında gitmiştik burdan arkadaşlarla bayıldılar

bide orda fideyekızıkta alabalık yapan yer var en tepede son yer.oda müşterimdi bide sonrada helva geliyorya amann ormanın içinde mis gibi doğa ohhb be bugün sabahtan beri amma bursa konuştum haa

bursaya gidende benim patron

cuma günü sormuştu adını öğrenmiş sadece yemeğe gitçekler nasıl bi yer diye kadına gırnatıcılargelir dansöz çıkar dedim.onları görünce eşine demişki bak bunların adı gırnatacı sabah böyle deyince ne güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…