Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok doyurdum karnımı:)

naber fundacım özge telaşlı inş güzel haberlerle gelir merak ediyorum

Evet valla bende meraklandım inşll güzel haberlerle gelir.Bende halsizlik dışında iyiyim cnm.Onun için dr.a gittim dün.Bugunde kan testi verdim.Sanırım yine kansızlık çıkacak.Devamlı uykum geliyor felaket bi halsizlik var kolum kalkmıyo adeta..

adet olmuş muydun canım sen , benim de kasık ağrılarım çok fazla bekliyorum batımı

Kuzummmmmm napayım ya çok sıkıldımmmm eve gitmek istiyorum
sen yidin mi mamanıııııııııııııı allah kaul etsin

bende gidip yatmak istiyorum mamamı yedim ama karnım ve kasıklarım çok ağrıyor adet olacak gibi göğüslerimde sızlıyor yemin ederm hiç belirit aramıyorum aştım onları artık kızmayın bana

Yok cnm yaa dün olmam lazımdı olmadım.Şu saate kadar da bişicik yok.Ama arada kasık ağrısı ve devamlı bi bel ağrısı var..

halsizliğin gebelikten de olabilir test yapmadın mı fundacım

Yok cnm yaa dün olmam lazımdı olmadım.Şu saate kadar da bişicik yok.Ama arada kasık ağrısı ve devamlı bi bel ağrısı var..

ohhh ohh bi bebek daha gelebilir demekki

Hamile gacılar sizi gidin evinize yatın dinlenin yahuuuuuuuuu

Cnm valla ayın 1de yapmıştım dayanamayıp test tabiki kocaman negatif çıkmıştı.Sonradan yapmadım...Pek sanmıyorum gebelik olduğunu..Sanki heran gelecek gibi

Cnm valla ayın 1de yapmıştım dayanamayıp test tabiki kocaman negatif çıkmıştı.Sonradan yapmadım...Pek sanmıyorum gebelik olduğunu..Sanki heran gelecek gibi

Son düzenleme:
ohhh ohh bi bebek daha gelebilir demekki

Hamile gacılar sizi gidin evinize yatın dinlenin yahuuuuuuuuu

naaaayırrr yokhh niç sanmıyorum bebeğimmm litfen havaya girmeyelim benim kırmızılar erken gelecek sanırsam kesin üşüttüm ben ondan bu ağrılar

günün geçti güzelim sen yarın bi test al da yap bize de güzel haber ver halay çekelim tamam:)

Ay nasıl olayım kuzum ya şirinlerdeki uykucu gibi geziyorum yine
20 si ise gerçekten 19undaki ilişkiyle de olur canım neden olmasın
Sonuçta bir tek sperm döllüyo bu yumurtayı bakma biz böyle sık çalışıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…