Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aaa ben de balık burcuyum rose taktıkça takarız kafamıza , beynimizi kemirir durur seni anlayabiliyorum şuan

sende balik burcuysan serfik cim beni en iyi sen anlarsin aynen yazdgn gbi taktikca takan cins tipik balik burcu istisnasiz butun karakteristk ozelleklerini barindiriyo bunyem

nafiyeeeee nafiyeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! tatlım seni umutlandırmak istemem ama bende öyle olmustum gögüslerim kocaman oldu ve mavi damarlar çıktı bide bembeyaz akıntım oluodu gerçi hala oluyorda bende bu belirtiler çıktığında yapmıştım negatifti 1 hafta sonra tekrarladım pozitif çıktı ayy hadi hayırlısı inş. hamişsindir. sen yinede dikkatli ol

haklısın hayatım merak etme ben güçlü bir kadınımdır bebişimde öyle olucak inş. şimdi rahatım ya bi ara vuruyor sonra gidiyor :):)

sende balik burcuysan serfik cim beni en iyi sen anlarsin aynen yazdgn gbi taktikca takan cins tipik balik burcu istisnasiz butun karakteristk ozelleklerini barindiriyo bunyem

evet canım çok takıntılıyım her şeyi incesine kadar düşünürüm yerim bitiririm kendimi bu da strese neden olur sonuç bebiş olmaz bu kadar strese

kizlar ya bsi geldi aklima hani ben erteliyorum ya testi bu arada oruca devam ediyorum eger bi ihtimal pozitf cikarsa sonucum bi zarari olur mu yaaa bunu ben hic dusunmemistim

kizlar ya bsi geldi aklima hani ben erteliyorum ya testi bu arada oruca devam ediyorum eger bi ihtimal pozitf cikarsa sonucum bi zarari olur mu yaaa bunu ben hic dusunmemistim

bence bişey olmaz canım sonuçta henüz bilmiyorsun , bebiş varsa daha minnacık zaten hamişsen hemen bırakır güzelcene beslenmeye başlarsın:)

Benimde göğüslerim nası büyüdü 2 haftadır dikkat ediyorum, 2 kilo almışım onun etkisi olabilir mi ki :)))
Bir de şu mavi damarı ben bi bulamadım ya benimkiler yeşil, niyeki
Bir de akıntım çok oluyor 2 gündür dün baya bi ıslaklık hissettim

Biri beni tutsunnnnnnn

haha ben de 3 kilo vermişim canım millet soruyo hamilemisin yoksa diyorum hamileler kilo verir de benim mi haberim yok

deli şey Fark etmez mavi yaşil benimde bazıları yeşildi ayyyyyyy hadi kızlar benide costurdunuzzzz nafiyee nereye gittii yaaa nafiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ay benim eltim hamile ekimde doğurcak bakalım ama kayınvalide sever beni benimki daha değerli olur :82:

kaıvalidemin bir oğlu bir kızı var ,eee oğlan tek olunca torun torun diye tutturuyor , iki sene olmuş evleneli herkesin çocuğu olmuş biz niye bekliyormuşuz tövbe tövbe mübarek gün konuştum yine

haha ben de 3 kilo vermişim canım millet soruyo hamilemisin yoksa diyorum hamileler kilo verir de benim mi haberim yok

Allah o kiloları fazlasıyla geri almayı nasip etsin arkadaşım (Tabiki bebek vesilesiyle!)
Bak mübarek günde bundan iyi dua olur mu
Bende işte 2 kilo aldım ya herkes soruyor maşallah toplamışsın sen bebek mi var yoksa diye,
Bir de yeni bir tabir türedi bebekmi alıyosun sen diyolar sağda solda teyzeler, ben tabi höö diye kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…