- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.181
aaa ben de balık burcuyum rosetaktıkça takarız kafamıza , beynimizi kemirir durur seni anlayabiliyorum şuan
Ay herkes izinde çıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeeee kıııı biri şu telefonları susutursun[/QUOTE
nedir bu telefonlardan çektiğimiz , yettim hemen söyle napalım
KAÇALIMMM BENCE ARDIMIZA BAKMADAN
slm kızlar günaydınn..
ben dün test yaptım ve sonuç negatiff
normalde her ay 28 gün oluyodum 2-3gün beri geldiğini düşünürsek normalde bugün adet olmam gerekiyo ama geçen ay dzensiz olduğu için 30 günden hesapladım ve batım 11 aĞUSTOS sizce ümidimi yitirmelimiyim yoksa daha erken beklemelimym çok canm sıkıldı
çünkü ayıptr sölemesi beyaz akıntım var ve göğüslerim acıyo masmavi damarlarım var 3 gündür devam ediyo ve hala geçmedi hiç böle olmazdı
zozdemir canım ne oldu sana böyle, sen bizi motive ediyorsun çoğu zaman, olumlu düşünmemiz konusunda,
Hiç yakışmadı sana şimdi böyle düşünceler,
Rahat ol tatlım hiçbir sorun olmayacak elbette[/COLOR]
sende balik burcuysan serfik cim beni en iyi sen anlarsin aynen yazdgn gbi taktikca takan cins tipik balik burcu istisnasiz butun karakteristk ozelleklerini barindiriyo bunyem
ay benim de mailler susmuyor incelenmesi gereken 1500 sf cık dokuman var bu hafta
beraber kaçalım mı
ay benim de mailler susmuyor incelenmesi gereken 1500 sf cık dokuman var bu hafta
beraber kaçalım mı
SONUNA KADAR BERABERİZ KIZLAR AYRI KAÇMAK OLUIRMU SİZSİZ OLMAZ :13:
ne iyi olur var ya , tatili de kullandım ben bayramı bekliyorum şimdi , bir haftacık tatil yaptım zaten :93: bazen diyorum çalışma otur evde bu sefer evde napcam , kayınvalidemle komşuculuk oynarım
kizlar ya bsi geldi aklima hani ben erteliyorum ya testi bu arada oruca devam ediyorum eger bi ihtimal pozitf cikarsa sonucum bi zarari olur mu yaaa bunu ben hic dusunmemistim
ne iyi olur var ya , tatili de kullandım ben bayramı bekliyorum şimdi , bir haftacık tatil yaptım zaten :93: bazen diyorum çalışma otur evde bu sefer evde napcam , kayınvalidemle komşuculuk oynarım
DAHA DUR KIZ GÖRÜMCENE ELTİNE DR YAPICAN BİLGİYE SAHİP OLDUĞUN KONUDA GÜNÜM GEÇTİ ORDAN ANLADIM AAAA HAMİLEYMİŞ MEĞERSE HIHHHH YAPACAZZZ
beraber kaçalım mı
SONUNA KADAR BERABERİZ KIZLAR AYRI KAÇMAK OLUIRMU SİZSİZ OLMAZ :13:
Bende geliyorum bekleyin !!!!!!!
Bu ne herkes tatilde herkes izinde, biz burda bayramı bekleyelim,
Allahtan bayramdan sonraki hafta kullanıcam bende iznimi 2 hafta evde yatarım artık bebişimle ohh (allah mı söyletiyo diycem ama yok ben bizzat kendim söylüyorum kaşınıyorum yine ya umutlandırıyorum kendimi)
DAHA DUR KIZ GÖRÜMCENE ELTİNE DR YAPICAN BİLGİYE SAHİP OLDUĞUN KONUDA GÜNÜM GEÇTİ ORDAN ANLADIM AAAA HAMİLEYMİŞ MEĞERSE HIHHHH YAPACAZZZ
ayy hatice yapcaz yapcaz doğru diyorsun , çok şükür eltim yok , görümcem de çocuk yapmaya karar verdi ne tesadüf:76:
nafiyeeeee nafiyeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!tatlım seni umutlandırmak istemem ama bende öyle olmustum gögüslerim kocaman oldu ve mavi damarlar çıktı bide bembeyaz akıntım oluodu gerçi hala oluyorda bende bu belirtiler çıktığında yapmıştım negatifti 1 hafta sonra tekrarladım pozitif çıktı ayy hadi hayırlısı inş. hamişsindir. sen yinede dikkatli ol
haklısın hayatım merak etme ben güçlü bir kadınımdır bebişimde öyle olucak inş. şimdi rahatım ya bi ara vuruyor sonra gidiyor :):)
Benimde göğüslerim nası büyüdü 2 haftadır dikkat ediyorum, 2 kilo almışım onun etkisi olabilir mi ki :)))
Bir de şu mavi damarı ben bi bulamadım ya benimkiler yeşil, niyeki
Bir de akıntım çok oluyor 2 gündür dün baya bi ıslaklık hissettim
Biri beni tutsunnnnnnn
Bende geliyorum bekleyin !!!!!!!
Bu ne herkes tatilde herkes izinde, biz burda bayramı bekleyelim,
Allahtan bayramdan sonraki hafta kullanıcam bende iznimi 2 hafta evde yatarım artık bebişimle ohh (allah mı söyletiyo diycem ama yok ben bizzat kendim söylüyorum kaşınıyorum yine ya umutlandırıyorum kendimi)
EYLÜLÜN 15 İNDE SONRA 15 GÜN YOKUM KIZLARRR GEÇ GÜNLER GEÇÇÇ
benimde göğüslerim nası büyüdü 2 haftadır dikkat ediyorum, 2 kilo almışım onun etkisi olabilir mi ki :)))
bir de şu mavi damarı ben bi bulamadım ya benimkiler yeşil, niyeki
Bir de akıntım çok oluyor 2 gündür dün baya bi ıslaklık hissettim
biri beni tutsunnnnnnn
ay benim eltim hamile ekimde doğurcak bakalım ama kayınvalide sever beni benimki daha değerli olur :82:
haha ben de 3 kilo vermişim canım millet soruyo hamilemisin yoksadiyorum hamileler kilo verir de benim mi haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?