Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yawww kızlar bırakın artık yeşil damar mavi damar isterse mor olsun umurumda değilll :86:

kaıvalidemin bir oğlu bir kızı var ,eee oğlan tek olunca torun torun diye tutturuyor , iki sene olmuş evleneli herkesin çocuğu olmuş biz niye bekliyormuşuz tövbe tövbe mübarek gün konuştum yine

aman canım napıcan onu benimkide evlendiğimden beri çocuk yap diyip duruyo
ben her seferinde yok daha şimdi değil filan diyip geçiştiriyorum
şimdi bilseki 4 aydır çocuk düşünüyorum telaşa girer olmuyo mu diye

kaıvalidemin bir oğlu bir kızı var ,eee oğlan tek olunca torun torun diye tutturuyor , iki sene olmuş evleneli herkesin çocuğu olmuş biz niye bekliyormuşuz tövbe tövbe mübarek gün konuştum yine

Benimkinin de 3 kızı 1 oğlu var, sormayın halimi..
1 yıl oldu evleneli daha ne muameleler görüyoruz, niye yokmuş hala - neden istemiyomuşuz - yoksa varmışta biz söylemiyomuşuz gibi paranoyalar dönüyor. Kadın benden beter batlarımı takip ediyor, ovulasyon testi gibi hatun maşallah
Zarflamaları yokmu bide böyle "sen geçen hastaydın sanki bize geldiğinde değil mi" şeklinde :84:
Birgün patlayacam ama neyse sabır diyorum

ayy bak burctan sonra bi ortak noktamiz daha ckti canm benim k.valideminde aynen bi oglan bi kiz seninle ayni kaderi paylasyoruz tek oglan olunca esim banada alttan alttan imalar basladi iki yil oldu yapin artik dye aslinda gorumcemin var iki yasinda bitane ama oglandan olunca daha baska oluyodur belki bilemedim simdi

hehe benimki uzakta zaten takip edemez benim batları ama komik olurdu yaa

aman ben de önemsemiyorum da işte yapmayacağım diyorum bazen kocam kızdırınca kayınvalidem de gıcık oluyor bana ama napalım katlanacak

Benim iki görümceminde çocukları var ama dediğin gibi oğlandan olunca daha başkaymış, neymiş farkı görücez bakalım bi yapalım da :))

benim k.validem ole takip filan etme asamasinda degil cok sukur yaninda komsular varken soruyolar genelde ben iki yildan beri hep ortalama yani yuvarlak cvplar vererek gecistriyorum aslinda son bir yildir deli gbi istememe ragmen bahsetmedim hic ayy nye olmuyo su doktora gdin bunu yapin der ve bu kez ben daha cok panige girerim dye

:60. Allah tan başka şeyleri takip etmiyor yokhh beterin beteri vardır

ortak noktalar çoğalacak sanırım canım:):) tabi erkek başka oluyor soy yürüyor sonuçta , benim de görümcemin bir çocuğu var , inş hamile kalırız bu ayy yaa çok istiyorum etrafta çok hamiş var hevesleniyorum:) bu arada mart doğumlu musun canım , bir ortak nokta daha bulalım hadi[/QUOTE]

dedgn gbi soy meselesinden olmali ustelik benim esim sulalenin en kucuk yani en son evlenen erkegi devami yok evet ya noktalar cizgi olma yolunda cogaliyoo :) ama dogum ayimiz tutmuyor malesef sanirm benim 21 subat cunku... benim etrafimda da o kadar cok ki anlatamam apartmanda evlenip cocugu olmayan tek gelin ben kaldim geri kalan 4ununde oldu kimininki yolda... Allahim bizimde yuzumuzu guldursun artik bu ay insallah ya hem bu ay olursa benim eger cifte mutluluk yasayacagm cnku evlilik yildonumumuz bu ayin 16si .... ay bi an once yarin olsun da test yapayim avuclarim terledi yazarken bile heycandan

dedgn gbi soy meselesinden olmali ustelik benim esim sulalenin en kucuk yani en son evlenen erkegi devami yok evet ya noktalar cizgi olma yolunda cogaliyoo :) ama dogum ayimiz tutmuyor malesef sanirm benim 21 subat cunku... benim etrafimda da o kadar cok ki anlatamam apartmanda evlenip cocugu olmayan tek gelin ben kaldim geri kalan 4ununde oldu kimininki yolda... Allahim bizimde yuzumuzu guldursun artik bu ay insallah ya hem bu ay olursa benim eger cifte mutluluk yasayacagm cnku evlilik yildonumumuz bu ayin 16si .... ay bi an once yarin olsun da test yapayim avuclarim terledi yazarken bile heycandan[/QUOTE]

ben de mart doğumluyum canım olsun , yaş kaç , yaş yüzünden de istiyorum çocuğu 27 oldum doğacak büyüyecek ikici çocuk düşünülecek nine olmadan bunları yapmam lazım benim de etrafımda hamileler doğuranlar var tek kalınca haliyle göze batıyorsun , inşallah hamilesindir , evlilik yıldönümü hediyeniz olur , dua et yeter

goze batma meselesini hic sorma zaten bi araya gelmeye korkar oldum artik hep ayni muhabbetin donmesinden ve bakislarin bana yogunlasmasindan.. ben 86liyim canm 25im yani ben hep imrenirdim cocugyla arkadas gbi gorunen annelere bi evleneyim bi yil beklicem sonra hersey youlnda gderse hemen uzatmadan cocuk yapicam derdim cocugmla aramda yas farki kusak catismasi olmasina izizn vermemek icin ama planlarim uzatmali devem ediyo gordugun gbi beklemedeyim hala insallah en gec yilbasina kadar hamile kalabilmeyi basaririm diyorum yoksa daha ciddi onlemler almam lazim dye dusunuyorum insallah bu ay tutmus olurda hediyelerin en guzelini esim bana vermis olur duaya devam bitanem hissediyorum bizimde olucak elbet dogru zaman gelmedi onu bekliyoruz sadece...(((vay be bana bak depresif gtti pozitif geldi birden caktirma:)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…