- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.201
benimde göğüslerim nası büyüdü 2 haftadır dikkat ediyorum, 2 kilo almışım onun etkisi olabilir mi ki :)))
bir de şu mavi damarı ben bi bulamadım ya benimkiler yeşil, niyeki
Bir de akıntım çok oluyor 2 gündür dün baya bi ıslaklık hissettim
biri beni tutsunnnnnnn
kaıvalidemin bir oğlu bir kızı var ,eee oğlan tek olunca torun torun diye tutturuyor , iki sene olmuş evleneli herkesin çocuğu olmuş biz niye bekliyormuşuz tövbe tövbe mübarek gün konuştum yine
yawww kızlar bırakın artık yeşil damar mavi damar isterse mor olsun umurumda değilll :86:
EYLÜLÜN 15 İNDE SONRA 15 GÜN YOKUM KIZLARRR GEÇ GÜNLER GEÇÇÇ
bizi bırakıp gidiyorsun yaniiiiii:95:
Allah o kiloları fazlasıyla geri almayı nasip etsin arkadaşım (Tabiki bebek vesilesiyle!)
Bak mübarek günde bundan iyi dua olur mu
Bende işte 2 kilo aldım ya herkes soruyor maşallah toplamışsın sen bebek mi var yoksa diye,
Bir de yeni bir tabir türedi bebekmi alıyosun sen diyolar sağda solda teyzeler, ben tabi höö diye kalıyorum
yokhhhh çok hoşsun canımm yaaa güldürüyorsun benibebek almak o nasıl oluyor ki ben de zayıfladım nedense , neler oluyor bize bize neler oluyor
kaıvalidemin bir oğlu bir kızı var ,eee oğlan tek olunca torun torun diye tutturuyor , iki sene olmuş evleneli herkesin çocuğu olmuş biz niye bekliyormuşuz tövbe tövbe mübarek gün konuştum yine
Benimkinin de 3 kızı 1 oğlu var, sormayın halimi..
1 yıl oldu evleneli daha ne muameleler görüyoruz, niye yokmuş hala - neden istemiyomuşuz - yoksa varmışta biz söylemiyomuşuz gibi paranoyalar dönüyor. Kadın benden beter batlarımı takip ediyor, ovulasyon testi gibi hatun maşallah
Zarflamaları yokmu bide böyle "sen geçen hastaydın sanki bize geldiğinde değil mi" şeklinde :84:
Birgün patlayacam ama neyse sabır diyorum
yokhhhh çok hoşsun canımm yaaa güldürüyorsun benibebek almak o nasıl oluyor ki ben de zayıfladım nedense , neler oluyor bize bize neler oluyor
BEN SİZİ BIRAKIRMIYIM KIZ HİÇ ÇOCUKLARINIZA TEYZELİK YAPACAM DAHA OOOOO KAFAYI YEMEM YAKINDIR GÜN SAYIYORUM RESMEN YA ÇİZİK ATACAK TAKVİME
aman canım napıcan onu benimkide evlendiğimden beri çocuk yap diyip duruyo
ben her seferinde yok daha şimdi değil filan diyip geçiştiriyorum
şimdi bilseki 4 aydır çocuk düşünüyorum telaşa girer olmuyo mu diye
BENDE KİLO ALDIM AMA BIRAKTIM ARTIK FOLİK MOLİK YOK YİTERRR YAAA YİTERRRR 37 GÜN ACİL GÖBEK GİTMELİ ÇOCUĞUM OLCAK HAMİLE HAMİLE TATİLE GİTMEYELİM BİŞEY OLMASIN İLK 3 AY ÖNEMLİ DİYORDUM KISMETTE NE VARSA O KIZLAR TATİL BENİMKİ
ayy bak burctan sonra bi ortak noktamiz daha ckti canm benim k.valideminde aynen bi oglan bi kiz seninle ayni kaderi paylasyoruz tek oglan olunca esim banada alttan alttan imalar basladi iki yil oldu yapin artik dye aslinda gorumcemin var iki yasinda bitane ama oglandan olunca daha baska oluyodur belki bilemedim simdi
ayy bak burctan sonra bi ortak noktamiz daha ckti canm benim k.valideminde aynen bi oglan bi kiz seninle ayni kaderi paylasyoruz tek oglan olunca esim banada alttan alttan imalar basladi iki yil oldu yapin artik dye aslinda gorumcemin var iki yasinda bitane ama oglandan olunca daha baska oluyodur belki bilemedim simdi[/QUOTE
ortak noktalar çoğalacak sanırım canım:):) tabi erkek başka oluyor soy yürüyor sonuçta , benim de görümcemin bir çocuğu var , inş hamile kalırız bu ayy yaa çok istiyorum etrafta çok hamiş var hevesleniyorum:) bu arada mart doğumlu musun canım , bir ortak nokta daha bulalım hadi
Benimkinin de 3 kızı 1 oğlu var, sormayın halimi..
1 yıl oldu evleneli daha ne muameleler görüyoruz, niye yokmuş hala - neden istemiyomuşuz - yoksa varmışta biz söylemiyomuşuz gibi paranoyalar dönüyor. Kadın benden beter batlarımı takip ediyor, ovulasyon testi gibi hatun maşallah
Zarflamaları yokmu bide böyle "sen geçen hastaydın sanki bize geldiğinde değil mi" şeklinde :84:
Birgün patlayacam ama neyse sabır diyorum
BEN SİZİ BIRAKIRMIYIM KIZ HİÇ ÇOCUKLARINIZA TEYZELİK YAPACAM DAHA OOOOO KAFAYI YEMEM YAKINDIR GÜN SAYIYORUM RESMEN YA ÇİZİK ATACAK TAKVİME
teyzesi teyzesi bırkma bizi ama azcık git dinlen döndüğünde birazcık daha büyümüş oluruz
BENDE KİLO ALDIM AMA BIRAKTIM ARTIK FOLİK MOLİK YOK YİTERRR YAAA YİTERRRR 37 GÜN ACİL GÖBEK GİTMELİ ÇOCUĞUM OLCAK HAMİLE HAMİLE TATİLE GİTMEYELİM BİŞEY OLMASIN İLK 3 AY ÖNEMLİ DİYORDUM KISMETTE NE VARSA O KIZLAR TATİL BENİMKİ
yaa bu folik bi bana kilo yapmadı ben zayıflıyorum neden acaba :26: haticem tatilini belki mide bulantılarıyla bel ve kasık ağrılarıyla geçireceksin neden olmasın
:60.Allah tan başka şeyleri takip etmiyor yokhh beterin beteri vardır
teyzesi teyzesi bırkma bizi ama azcık git dinlen döndüğünde birazcık daha büyümüş oluruz
yaa bu folik bi bana kilo yapmadı ben zayıflıyorum neden acaba :26: haticem tatilini belki mide bulantılarıyla bel ve kasık ağrılarıyla geçireceksin neden olmasın
:)
yok kız kocayla barışmadım hala barışmıycamda
ortak noktalar çoğalacak sanırım canım:):) tabi erkek başka oluyor soy yürüyor sonuçta , benim de görümcemin bir çocuğu var , inş hamile kalırız bu ayy yaa çok istiyorum etrafta çok hamiş var hevesleniyorum:) bu arada mart doğumlu musun canım , bir ortak nokta daha bulalım hadi
bak yaa kocayla küsülmez olmaz olamaz, yalnız mı bırakacaksın beni hamiş kalırsam sen de kalacaksın bu ay bak gör
dedgn gbi soy meselesinden olmali ustelik benim esim sulalenin en kucuk yani en son evlenen erkegi devami yokevet ya noktalar cizgi olma yolunda cogaliyoo :) ama dogum ayimiz tutmuyor malesef sanirm benim 21 subat cunku... benim etrafimda da o kadar cok ki anlatamam apartmanda evlenip cocugu olmayan tek gelin ben kaldim geri kalan 4ununde oldu kimininki yolda... Allahim bizimde yuzumuzu guldursun artik bu ay insallah ya hem bu ay olursa benim eger cifte mutluluk yasayacagm cnku evlilik yildonumumuz bu ayin 16si .... ay bi an once yarin olsun da test yapayim avuclarim terledi yazarken bile heycandan
amanin benimde bu ay hamile olursam evlilik yıldönümüme doğum denk geliyo bir sitenin hesabına göre
çok güldürdün kız beni allah da seni güldürsün
ay inşallah
ay neden öyle diyosun hayatım yaaa
not o kadar çok alıntı varki kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?