- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.061
gerçi üşüttüğüm zamanlarda da böyle şeyler pek yaşamam ama oladabilir, hamilelik konusunda kendime hiç şans vermiyorum canım o nedenle onu es geçiyorum:):)
o zaman ne kaldı geriyeeeeeeee ne olmasını umuyorsun yavrum,
yine başlama hastalık senaryolarına bak döverim
ya üşüttün ya hamilesin işte :)
esma ulaştım gel dedi akşama 9 kadar hastanede
esma ulaştım gel dedi akşama 9 kadar hastanede
haticem panik yapmaa sakın. ara sor doktora gönlünü ferah tut. bndede hiç olmadı netten araştırdığın kdarıyla kötü bişi denmemişse kötü değildir. nede olsa net sayesnde doktor kadr bilgilendik öle değilmi:)
serpill umutsuz vakasın haaa. herkesin sansı var 1 kere yapmayla tutturanlar nasıl tutturuyo çok çalışmaya bakmıyo bu iş
ii bari cnm. Git bakalım haberdar et bizide:) bnde pazartesi gitcem kontrole. Yine günleri değişmiş sanırım bu adamın ya onun kadar hastanede olan yok valla:d
9 a kadar ordaymış buda bişeymi kızım ben gece 2 de 3 te muayene olduğumu biliyorum bülentte her gece hastanede sabah yukarda akşam polikinlikte gece 3 e kadar. Bide evli bu adam ne vakit eve gidiyor bilmem :)
evet kızlarr bu gece sizi rüyamda gördüm hayır olur inşallah:)
esmacım sen doğuma gidiyorsun güzelim bende seni hastane kapısında bekliyorum, haticem senin annen de var her ne kadar görmesem de
Gözleri yeşil , saçları röfleli çok hoş bir bayan yanında da annene benzer iki bayan daha var , sonra sen eliyorsun haticem salına salına bide hoşsun anlatamam yaz günü giymişsin askılı uzun bir elbise siyah beyaz renkte çok güzeldi ama saçlar yapılı makyajlı falan sarılıyoruz sıkı sıkı öpüyoruz biribirmizi sonra esmanın doğum haberi geliyor , hastaneye girerken yok diyorum ben gelemem dayanamam ağlarım diyorum başlıyorum hüngür hüngür ağlmaya bende bebek isityorum diye böyle işte:):):)
hayır olsun inşallah.esmanın doğumuna hastaneye gidicem inşaşalh oğlumuda hepinizden önce ben görcem
Annemin facede var canım resimleri bak.gözleri yeşil ama kapalı canım saçları tutmadı
2 gündür biraz farklıyım herşeye parlıyorum hemen sinirliyim biraz.ama bi kaç gecedir gece uykularım yok oldu uyaymıyrum bi türlü sabaha doğru dalıyorum bide yine 2-3 gündür ayağımın üzeri kaşınıyor
evet kızlarr bu gece sizi rüyamda gördüm hayır olur inşallah:)
esmacım sen doğuma gidiyorsun güzelim bende seni hastane kapısında bekliyorum, haticem senin annen de var her ne kadar görmesem de
gözleri yeşil , saçları röfleli çok hoş bir bayan yanında da annene benzer iki bayan daha var , sonra sen eliyorsun haticem salına salına bide hoşsun anlatamam yaz günü giymişsin askılı uzun bir elbise siyah beyaz renkte çok güzeldi ama saçlar yapılı makyajlı falan sarılıyoruz sıkı sıkı öpüyoruz biribirmizi sonra esmanın doğum haberi geliyor , hastaneye girerken yok diyorum ben gelemem dayanamam ağlarım diyorum başlıyorum hüngür hüngür ağlmaya bende bebek isityorum diye böyle işte:):):)
hayır olsun inşallah.esmanın doğumuna hastaneye gidicem inşaşalh oğlumuda hepinizden önce ben görcem
Annemin facede var canım resimleri bak.gözleri yeşil ama kapalı canım saçları tutmadı
2 gündür biraz farklıyım herşeye parlıyorum hemen sinirliyim biraz.ama bi kaç gecedir gece uykularım yok oldu uyaymıyrum bi türlü sabaha doğru dalıyorum bide yine 2-3 gündür ayağımın üzeri kaşınıyor
ama bensiz rüyamı olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa s.a kızlarrrrrrrrrrrrrr
dur bi bakıyım ismini bilmiyorum ama bulurum:):) belki yüzü aynıdır haticem saçları boşver bayan bayanaydık
Yaaa bende gelmek istiyorum görmeye esma haftasonu doğur yaaa ,n tosunum duy teyzeni haftasonu tekme at anneye tamam:):)
yaa adet olmasan diyeceğim ki hamilesin ya da öyle bi durum olabilir mi haticem
allah hayırlara vesile etsin inş cnm :)
haticem ayy gelirsne nasıl mutlu olurum anlatamam :) başlarda hiç olmıcak gibi gelyodu oldu büyüdü şimdide doğuma gün sayıyoruz.
dur bi bakıyım ismini bilmiyorum ama bulurum:):) belki yüzü aynıdır haticem saçları boşver bayan bayanaydık
yaaa bende gelmek istiyorum görmeye esma haftasonu doğur yaaa ,n tosunum duy teyzeni haftasonu tekme at anneye tamam:):)
yaa adet olmasan diyeceğim ki hamilesin ya da öyle bi durum olabilir mi haticem
ama bensiz rüyamı olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa s.a kızlarrrrrrrrrrrrrr
gir benim albümlere orda var annem gelinlikli fotolarıma bak ben oturuyorum annemde ayakta bana doğru eğilmiş açık kahve takım var üzerinde gözlüklü :))
a.s canım seni de görürüm güzelimnasılsıun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?