Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

gerçi üşüttüğüm zamanlarda da böyle şeyler pek yaşamam ama oladabilir, hamilelik konusunda kendime hiç şans vermiyorum canım o nedenle onu es geçiyorum:):)


o zaman ne kaldı geriyeeeeeeee ne olmasını umuyorsun yavrum,
yine başlama hastalık senaryolarına bak döverim
ya üşüttün ya hamilesin işte :)
 
haticem panik yapmaa sakın. ara sor doktora gönlünü ferah tut. bndede hiç olmadı netten araştırdığın kdarıyla kötü bişi denmemişse kötü değildir. nede olsa net sayesnde doktor kadr bilgilendik öle değilmi:)
serpill umutsuz vakasın haaa. herkesin sansı var 1 kere yapmayla tutturanlar nasıl tutturuyo çok çalışmaya bakmıyo bu iş
 
o zaman ne kaldı geriyeeeeeeee ne olmasını umuyorsun yavrum,
yine başlama hastalık senaryolarına bak döverim
ya üşüttün ya hamilesin işte :)

üşüttüm diyelim o zaman
kocamda hiç bişey hissetmiyor yaaa malum durumdan sonra sordum var mı değişiklik yok diyor
o zaman hamile değilim diyorum bende tamam diyor
 
esma ulaştım gel dedi akşama 9 kadar hastanede

git bakalım canım benim bişeycik yok ama tamam rahat ol haber edersin bize...


napıyım esmacım umut ettiğim ayları da gördük sonu çıldırma olmuştu ocaktan sonra doktora gideceğim şartladım kendimi o yüzden hamile de değilim:)
 
ii bari cnm. Git bakalım haberdar et bizide:) bnde pazartesi gitcem kontrole. Yine günleri değişmiş sanırım bu adamın ya onun kadar hastanede olan yok valla:d

9 a kadar ordaymış buda bişeymi kızım ben gece 2 de 3 te muayene olduğumu biliyorum bülentte her gece hastanede sabah yukarda akşam polikinlikte gece 3 e kadar. Bide evli bu adam ne vakit eve gidiyor bilmem :)
 
9 a kadar ordaymış buda bişeymi kızım ben gece 2 de 3 te muayene olduğumu biliyorum bülentte her gece hastanede sabah yukarda akşam polikinlikte gece 3 e kadar. Bide evli bu adam ne vakit eve gidiyor bilmem :)

eee adam kadın doğum doktoru soğumuştur karısından okadr kadnla uğraşmaktan bıkmıştır
fatih bekar ama hep orda maşallah. bnde çok gittim cnm sancılardan duramayıp. aman ya onlarınki hayatmııı :)

zuhall sözde evde daha çok gelcekti sohbete demi ama yok ortalarda. gerçi daha uyuyodur bu saatte kalkıpda ne yapcak...:)
 
evet kızlarr bu gece sizi rüyamda gördüm hayır olur inşallah:)

esmacım sen doğuma gidiyorsun güzelim bende seni hastane kapısında bekliyorum, haticem senin annen de var her ne kadar görmesem de
gözleri yeşil , saçları röfleli çok hoş bir bayan yanında da annene benzer iki bayan daha var , sonra sen eliyorsun haticem salına salına bide hoşsun anlatamam yaz günü giymişsin askılı uzun bir elbise siyah beyaz renkte çok güzeldi ama saçlar yapılı makyajlı falan sarılıyoruz sıkı sıkı öpüyoruz biribirmizi sonra esmanın doğum haberi geliyor , hastaneye girerken yok diyorum ben gelemem dayanamam ağlarım diyorum başlıyorum hüngür hüngür ağlmaya bende bebek isityorum diye böyle işte:):):)
 

hayır olsun inşallah.esmanın doğumuna hastaneye gidicem inşaşalh oğlumuda hepinizden önce ben görcem

Annemin facede var canım resimleri bak.gözleri yeşil ama kapalı canım saçları tutmadı
2 gündür biraz farklıyım herşeye parlıyorum hemen sinirliyim biraz.ama bi kaç gecedir gece uykularım yok oldu uyaymıyrum bi türlü sabaha doğru dalıyorum bide yine 2-3 gündür ayağımın üzeri kaşınıyor
 

dur bi bakıyım ismini bilmiyorum ama bulurum:):) belki yüzü aynıdır haticem saçları boşver bayan bayanaydık

yaaa bende gelmek istiyorum görmeye esma haftasonu doğur yaaa ,n tosunum duy teyzeni haftasonu tekme at anneye tamam:):)

yaa adet olmasan diyeceğim ki hamilesin ya da öyle bi durum olabilir mi haticem
 


allah hayırlara vesile etsin inş cnm :)

haticem ayy gelirsne nasıl mutlu olurum anlatamam :) başlarda hiç olmıcak gibi gelyodu oldu büyüdü şimdide doğuma gün sayıyoruz.
 

gir benim albümlere orda var annem gelinlikli fotolarıma bak ben oturuyorum annemde ayakta bana doğru eğilmiş açık kahve takım var üzerinde gözlüklü :))
 

ahh bnm elimde olsa istediğiniz zaman çıkartırım:)
bnm içimden hep 23 martta doğcakmış gibi geliyor belkide öle istediğim için bilemiyorum. babamızın doğum günü 23 mart hediye olarak gelcek oğlum gibi geliyor. hayırlısı ile alım kucağıma inş. hastane olmasada eve gelirsin teyzesi görmeye....:)
 
a.s canım seni de görürüm güzelim nasılsıun bakalım

ama canım yani küçügüm zati şöyle bir kenara sıkışablrm biraz bel agrım var onun dışında iyiyim kahvaltımızı edyrz bide serpil yaptıgım igne yeri hala acıyo yaaaaaaaaaa sekiyrm valla üstüne oturamıyrm popomun nette baktım böyle oluyomş ama bugün yine ikinciyi yapıcam yapmasammı ne yaaaaaaa ama eşim kovalar valla ama bu kez diger tarafa yapsam nasıl oturcam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…