Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

gel 24 ünde anlaşalım cumartesiye geliyor tamam canım ya da 9 martta olabilir teyzesi ile aynı gün doğar tosunum

pıtırcık seni maşallah canım iyi ol yeter ki , iğne yeri de fena açır sürekli ovuştursaydın vurulduktan sonra dağılsaydı iyicene aman iğnelerini ihmal etme diğer bacağına vursdur ne yapacaksın bebeğin için katlanmak zorundasın Allah beterinden saklasın azcık daha sabır

melekkk sakın aksatma iğneni. vurmasammı diyo bide yaa... kzıım kocana kalmaz burdan biz kovalarız sni. dayan cnm bişi olmaz gecer acısı....
serpilim bnce söle yapalım sen istediğin zaman gel:) hastanede yada evde ne farkeder. :) allahım o günleride göstercekmi bize yaa hycan yaptım hee...

ayy ben bile heyecanlandım bak gelicem yaa kapıdan kovsanda bacadan girerim az mı 9 ay tosunu burada büyüttük biz teyzeleriyiz onun kaçarı yok
ama ilk önce bi buluşsak yaaa valla yiter hani biraraya gelelim artıkın

eee artık istesemde vurmamamzlık yapamam korktum valla napalım katlanıcaz yaaa tam tersi ovuştrmayın diylr anlamadım gitti ama bu igne digerlernden farklı yaaaaaaa berbat acıyo vurdktan sonra

aman aman vurucam tamam korktum yaaaaaaaaaaaaaaaaa yeterki bişi yapmayınnn ama esmacım bak bende kıskanıyrm ama hatice gelcek ya bizzz bende istyrm orda olmayı yaaaaaaaaa

eee artık istesemde vurmamamzlık yapamam korktum valla napalım katlanıcaz yaaa tam tersi ovuştrmayın diylr anlamadım gitti ama bu igne digerlernden farklı yaaaaaaa berbat acıyo vurdktan sonra

hımm demek farklı bir iğne ovuşturma o zaman katlanmaktan başka çaren yok canımmm ne yapacaksın..

rüyaların çıkarmı kız peki ne demek bu bi baksana

genelde olan şeyleri görürüm yani bilmediğim olmuş şeyleri tabi arada olacaklar da vardır aptala malum olur derler yaaa çıkar hani:)
bakıyım de ne olarak bakacağım bilmiyorum ki :44:

mecbur ne yapayım neyse yaaaaaaaa ama benide gör benide görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rüyanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…