- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.081
ahh bnm elimde olsa istediğiniz zaman çıkartırım:)
bnm içimden hep 23 martta doğcakmış gibi geliyor belkide öle istediğim için bilemiyorum. babamızın doğum günü 23 mart hediye olarak gelcek oğlum gibi geliyor. hayırlısı ile alım kucağıma inş. hastane olmasada eve gelirsin teyzesi görmeye....:)
aleykümselam hoşgeldin canım kıskanmayalımm lütfen :)))
allah hayırlara vesile etsin inş cnm :)
haticem ayy gelirsne nasıl mutlu olurum anlatamam :) başlarda hiç olmıcak gibi gelyodu oldu büyüdü şimdide doğuma gün sayıyoruz.
yok canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ocak 2 olsun teyzesiyle aynı olsun bananeeeeeeeeeeeeeeeegel 24 ünde anlaşalım cumartesiye geliyor tamam canım ya da 9 martta olabilir teyzesi ile aynı gün doğar tosunum
ama canım yani küçügüm zati şöyle bir kenara sıkışablrm biraz bel agrım var onun dışında iyiyim kahvaltımızı edyrz bide serpil yaptıgım igne yeri hala acıyo yaaaaaaaaaa sekiyrm valla üstüne oturamıyrm popomun nette baktım böyle oluyomş ama bugün yine ikinciyi yapıcam yapmasammı ne yaaaaaaa ama eşim kovalar valla ama bu kez diger tarafa yapsam nasıl oturcam
anammmmmmmmmm ben teyzenin aynısı gördüm gözlüksüz ve açık halini şok şok şok
hadi canım nasıl yaww benziyor bana dimi annem
kıskançsınız kızımm siz
ama nasıl kıskanmam haticecm yaaaaaaaaaaaa ben küçügüm olmazsam olurmu bi düşün yermde olsan sende yapardn
melekkk sakın aksatma iğneni. vurmasammı diyo bide yaa... kzıım kocana kalmaz burdan biz kovalarız sni. dayan cnm bişi olmaz gecer acısı....
serpilim bnce söle yapalım sen istediğin zaman gel:) hastanede yada evde ne farkeder. :) allahım o günleride göstercekmi bize yaa hycan yaptım hee...
pıtırcık senimaşallah canım iyi ol yeter ki , iğne yeri de fena açır sürekli ovuştursaydın vurulduktan sonra dağılsaydı iyicene aman iğnelerini ihmal etme diğer bacağına vursdur ne yapacaksın bebeğin için katlanmak zorundasın Allah beterinden saklasın azcık daha sabır
haklısınSenden büyüğüm büyükler döverde severde
kızımm rüyada gördüğüm annen ile aynı işte yüzü erdim mi nee tövbe tövbeee:26:
melekkk sakın aksatma iğneni. vurmasammı diyo bide yaa... kzıım kocana kalmaz burdan biz kovalarız sni. dayan cnm bişi olmaz gecer acısı....
serpilim bnce söle yapalım sen istediğin zaman gel:) hastanede yada evde ne farkeder. :) allahım o günleride göstercekmi bize yaa hycan yaptım hee...
eee artık istesemde vurmamamzlık yapamam korktum valla napalım katlanıcaz yaaa tam tersi ovuştrmayın diylr anlamadım gitti ama bu igne digerlernden farklı yaaaaaaa berbat acıyo vurdktan sonra
rüyaların çıkarmı kız peki ne demek bu bi baksana
hımm demek farklı bir iğne ovuşturma o zaman katlanmaktan başka çaren yok canımmm ne yapacaksın..
genelde olan şeyleri görürüm yani bilmediğim olmuş şeyleri tabi arada olacaklar da vardır aptala malum olur derler yaaaçıkar hani:)
bakıyım de ne olarak bakacağım bilmiyorum ki :44:
kızlar ya şu tabloyu yapamıyrm bana bi tablo yapsanıza kaydedeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?