- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.101
bilmiyorum ki canım benimkini mfalcon yapmıştı bi deneyeyim bakıyım
kızlar ya şu tabloyu yapamıyrm bana bi tablo yapsanıza kaydedeym
cnm son batıı söle bide muhtemel doğum tarihini yapım sana ben:)
cnm son batıı söle bide muhtemel doğum tarihini yapım sana ben:)
bende yapıyordum canım sen yap o zaman daha bilgilisin:)
ayy kızlar kendime devam ettim tabloyu 3hafta 2 günlük hamiş çıktım
esmacım bide bişi sorcam sana ya hani emla krem varya agda yaparken kullanılıyo bikini bölgesinde zararlımı hamileyken sen kullandınmı hiç
bende yapıyordum canım sen yap o zaman daha bilgilisin:)
ayyyyyyyyyyy ugraşıyrdn demek teşekkr tatlım ya yermseniben
1 ekim temmuz 7 muhtemel dogum
özgecim bn hamileliğimden beri ilk ay ağda yaptım ondada sancım oldu sonra bidaha yapmadım makine ile idare ettim ama bu ay yapmayı düşünüyorum:) . ağda düşük riskini tetikliyomuş diye okumuştum sende yapma bnce kremle ilgilide bi bilgim yok. bn genelde bepantane kullanıyorum krem olarak.
bebeğim farketmedim senn yazını. açtım hazırladım sayfayı:) pıtırcıktan bilgileri bekliyom
allahım gerçegine nasip etsn inşşşşşşşşşşşşş
özgecim bn hamileliğimden beri ilk ay ağda yaptım ondada sancım oldu sonra bidaha yapmadım makine ile idare ettim ama bu ay yapmayı düşünüyorum:) . ağda düşük riskini tetikliyomuş diye okumuştum sende yapma bnce kremle ilgilide bi bilgim yok. bn genelde bepantane kullanıyorum krem olarak.
bebeğim farketmedim senn yazını. açtım hazırladım sayfayı:) pıtırcıktan bilgileri bekliyom
http://lbdf.lilypie.com/A4TYp2.png
tatlım bu linki profilinde çizelge bölümüne yapıştır.
ayy kızlar kendime devam ettim tabloyu 3hafta 2 günlük hamiş çıktım
uğraşıyordum canım linki bulamadım ama neyi eklenecek esma bilir artık devamı ordan:):) onu görünce bende kendim için devam ettim inş rabbim tez zamanda tablo kurmamızı nasip eder bize de:)
nasıl yani agda içinmi bepantene kullanıyosun ne gibi bi etkisi varki anlamadım
aminn inşallah canım:)
bende yapamadım zaten yani yaptım da linki beceremedim :):) esma yaaa ilişki olunan günde gün içinde wc ye gidince
peçeteye çok koyu sarı ıslaklık gelmesi normal mi sapsarı da bugün
kopyalayamıyorum esmacım ya nasıl yapıştırcam kopyalama olmuyo
cnm bn ağda yapmaan önce bebe pudrası sürüyorum cildime hemen morarıyo çünkü ağda bitincede bepantene krem sürüyom kızarmasını morarmasını önlüyo.
bndede oluyodu cnm normal bişi bnce :)
melekcim linki kopyala. kontrol paneline git orda profil düzenle var sol tarafta oraya tıkla. aşağıya doğru inince çizelge var oraya yapıştır ve kaydt:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?