Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydınnnn....
keyifli birgün olur inş.
dün oğlumun izlediği ilk derbi maçıydı ve yendikkkk... oğlumun sansı işte sanırım koyu bir taraftar olcak maç boyunca tepindi durdu:)

funda hayırlısı olsun cnm üzülme sakın geldi kırmızılar diye. meleklerinizde gelecek inş biz hep burdayız gelene kadr beklicez...:)
serpiliim nasılsın, geçtimi ağrıların...
yokh ve hatice inş işleriniz azalmıştır bugün yoğunluğunuz bitsin artık:) rahat bir gün olsun sizin içinde....
melekkk yatıyosun demi? mecbur kalmadıkca kalkma he bak küçük mücük dinlemem sopalarım seni...
zmg hoşgeldin inş senide bekletmez daha fazla meleğin...

Reee reee reeeeeeeeeeeee rararraaaaaaaaaaaa gassaray gassaray cimbombommmmmmmmmmmmm
ay ne mutlu bii güünnnnnnnnnnnn
Günaydin kızlaaaaaaaaaaaar

ooooooo oleeyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyy

valla giydim gs tshırtümü taktım saati mi bide kırmızı mont keyifli keyifli çıktım dışarıııı hahahahayyyyyyyyyyyyyyy:):):):)

kızlar günaydın.esma burdamısın bişey istiycem hastaneyi aradım bi bilgimiz yok dediler fatihe nasıl ulaşabilirim bu akşam ordamı acaba

Ahhh bizim minik fanatiğimizzzzzzzz GS limi olcak yoksaaa yirim onu
esmacım inş bugün sizlerden ayrı kalmam bu kdr dün çok sıkıcıydı

ooooooo oleeyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyy

valla giydim gs tshırtümü taktım saati mi bide kırmızı mont keyifli keyifli çıktım dışarıııı hahahahayyyyyyyyyyyyyyy:):):):)

Hahahah
yaşasın ya kırdık şu zinciri
biz akşam totem yaptık arkadaşlarla maçı izlemedik ve tuttu sanırım

güne güzel başladım çünkü galatasaray lıyım

günaydın güzelimmm oyy tosunummmm minik adamım cimbomlu tabii tepinecekk:):)

canım o günki gibi ağrım yok , bel ağrım devam etmekte , kasık ağrım da var bi doluluk hissediyorum ,
bugün de devam etmekte öyle işte canım kırmızılarımı bekliyorum olsamda bitse şu ağrılar hee bide dün benden çok az miktarda sarı akıntı geldi peçeteye ,
çamaşırıma da beyaz krem gibi bi akıntı geldi bende ilk defa oluyor bu üşütme kaynaklı da olabilir.

kızlar sabah kalktım çamaşırımda bişey yok ama peçeteye kan geldi benden korktum açıkçası geldiğimden beri onu araştırıyorum yumurtlama zamanında kan gelen benim gibi biçok kişi varmış normal yazıyor. benden hiç yumurtlama zamanı kan gelmezdi ilk kez yani off böyle olan varmı içinizde

Haticem günaydın,
bende hiç olmadı ama duydum bunu daha önce
kanlı geneln yumurta akıntısı yumurtanın kaliteli olduğunu gösterirmiş
geçen ayki talihsizlikten sonra canım bence bu ay senin gebe kalma ihtimalin yüksek gibime geliyo bana
takılma o akıntıya çalışmaya devam et sen :)

bende hiç olmadı haticem ama dediğin gibi yumurtlama zamanı kan gelen oluyor dur telaş etme hemen şuan belki gerçekten sağlıklı bir şekilde yumurtluyorsundur ne biliyim:26:

bende izlemedim kocam abimle izledi mahallece tribün kurdular beni almadılar küfür edemezlermiş deliler :):) neyse sonuç güzel :):)

okuduğum yazılardada böyle demişler.ama akıntı değildi canım bildiğin kan ama şimdi yok yani bikere geldi

kızlar günaydın.esma burdamısın bişey istiycem hastaneyi aradım bi bilgimiz yok dediler fatihe nasıl ulaşabilirim bu akşam ordamı acaba

haticem özelden numarasını gönderiyorum. ama şimdi hastanededir o ya. direk onu bağlatsaydın. 10da geliyo genelde. ama sen yine ceptende arayabilirsin. pazartesi, çaraşaba, cuma hastanede genelde ama bazı aylar salı perşembe oluyo. bi ayar tutturamadı:)

üşütme değildir inş cnm. sn yinede sıcak tut kendini. dikkat et. önmsemedn bu ay ama belkide tutmuştur

gerçi üşüttüğüm zamanlarda da böyle şeyler pek yaşamam ama oladabilir, hamilelik konusunda kendime hiç şans vermiyorum canım o nedenle onu es geçiyorum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…