Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yaaa herkes bi yamuldu bugün
halbuki güne ne güzel başlamıştıkkkkkkkkk
akşam olsun öf akşama da misafirim var bana bugün karada huzur yok arkadaşlarrrrrrr
kafam kazan gibi oldu

Aynen cnm gördük kırmızıyı yine...Amannnn ne yapayım canı isterse gelsin ne diyeyim..

amann boşver valla bende artık umursamıyorum ne hali varsa görsün tepem atıyor bazen

akşam olsun öf akşama da misafirim var bana bugün karada huzur yok arkadaşlarrrrrrr
kafam kazan gibi oldu

evet ne güzel başladık kötü bitiryoruz ve ben kötü olmaya devam ediyorum yanma başladı hafiften iltihap desem akıntım kokulu değil ki ilişkide de yanma olmadı çığlık atacağım şimdi yaa

yokhhh atın beni denizlere diyorummmm..............

yavrum takılma o kdr akıntı olması normal, şimdi dikkat ettiğin için böyle geliyo

öff karda yuvarlansam belki kendime gelirim
Ne izini serpilya bizde ölüyom desen izin yoktur yawrum

sizin partona da selamımı söyleee delimi ne

kafam kazan gibi oldu

ben kötü başladım kötü devam ediyorum inşallah kötü bitmez bu günümm öffff Aynı bunun gibi oldu suratım yanıyorum

yavrum takılma o kdr akıntı olması normal, şimdi dikkat ettiğin için böyle geliyo

sizin partona da selamımı söyleee delimi ne

içimde dozerler çalışıyor anammm kasıklarım nedir bu halim yaa kesinlikle iltihap başlangıcı sürekli wc ye gidiyorum

kızım bizde böyle patron bile sabah serum yer öğlen işe gelir izin istedimi 30 karış surat yapar küser konuşmaz laf sokar falan

dövelim mi haticemmm

noluyozz kızlarr herkesler bi tuaflaştı. serpil yine başladı iltihap başlangıcı falan demeye allam yaa hastalığa zorla davetye gönderiyo bu kız:)
haticem normaldede olurmu böle şeyler sende. bazılarında regl yaklaştıkca ateş basmaları olurmuş diye biliyom.

bnmde şimdi canım sıkıldı kızlaar. babamız karabüke gitti sabah akşama gelecekti şimdi aradı gelemeyebilirim dedi çok mutsuz oldum ben yaaa...

hastalanıcağım zaman olurdu üşürüm-yanarım falan ama o zamanda değilim canım
yumurtlama döneminde olmazdı yani normal değil kanama olmazdı ilk kez oldu.
Okuduklarımda kızların her ay yumurtlama dönemnimlerinde kanamaları olurmuş hormanlarala alakalı bişeymiş ve normal diyormuş drlar. Ama ilk kez olan biri için bakılması gerekli dedi.

Dr sitesi diye bi yer varya orayada sordum sürekli yazıştığım biri var orda oda hemen dr git muhtemelen hormanlarındaki değerin düşmüştür dedi.

sıkma canını canımya istersen gel akşama portakalsuyu içelim :))

sıkma canını canımya istersen gel akşama portakalsuyu içelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…