Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tümden paket yapıp bize göndersnler

yavru kuşummm nedir bu halin yaa ne yaptılar sana böyle eleman almayacaklar mı bunlar işi yıktılar üstüne

bühüüühüüüüüüüüüüü
ben kendimi paketleyip antartikaya göndericem kimse bulamasın
Serpilcim şimdilik hiç öyle bi niyetleri yok vallaa işler pek iyi değil diye işte eksik kadro gidicek biraz

sen öyle diyosan ben pek karıştrmayayım o zaman konuşmamak en iyisi belkimmmmmmmmm bakarsın farklı bişi olur kısmet

kist falan olmasın da canım başka bişey istemiyorum nasılsa çocuk olmuyor ona alıştım:)

bide kızlar ya ben yüzüstü yatmasam rahat etmiyrm sizce sıkıntılımı gerçi ilk zamanlar degl bence ama yinede merak ettm

bilmiyorum ki canım yaa haftaya doktora gidince sorarsın

ahh canım desene senin iş böyle devam eder , sen bi kurdela al kendine kırmızı kafanı paketle kurtuluş yok:)

yav gel sen bana dogruuuuuuuuuuuuuuuuu hem yüklemşler omzuna işleri habire nasıl dahada yüklerz diye düşünylr nasıl insanlar varyaa

kötü düşünme tatlişkom yoktr bişi tatlı bişiler çıkar belki

kızlar ya yemege gitmek istedm kociş yanaşmadı neymş dışardan bişi yemek yok bu aralar yaaaaaaa surat yaptım bende akşama balık var evde hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kötü düşünme tatlişkom yoktr bişi tatlı bişiler çıkar belki

tatlı bişey çıkarsa valla bayılır kalırım herhalde:):)

kızlar ya yemege gitmek istedm kociş yanaşmadı neymş dışardan bişi yemek yok bu aralar yaaaaaaa surat yaptım bende akşama balık var evde hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:):)

kızlar bide hep hani istanbulda deniz kenarlarında dürümcüler varya onlara imrenmşmdr ama malesef buralarda yemek yeri bile yok ama varya o manzarada düşünsenze basit bi dürüm ama ne harika gider yaaaaaaaaa ölmeden yemek isterm

benm kaçmam gerek benmki gelrde önünde görrse kızar hatice merak ettm seni ya dikkat et kendine serpilcim beklyrm gel oky a.e.olun kızlar öptmmmmmmmmmmmmm

yanında salata ve sen istersen kolada var ben içemiyoyummmmmmmmmmmm

bende kola içmiyorum problem yok canım afiyet şeker olsun:)

Kızlar benim çok sıkıntım var ya çatlıcam yani o derece kıpkırmızı oldum kolları falan sıvadım yanıyom sanki

allah allah niye böyle oldun sen yaaa başka bişeyin var mı izin al git canım doktora hemen

ahhh canım yaaa keşke gelebilsen de götürsek seni kıyamam yaaa sen dürüm iste yeter ki:)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
imdat diye çığrıncam şimdi ee anlatın bakalım
kimse yokmuuuuuu dık dık dık eyi günler
haticem neyin var?

sadece yanıyorum bide çok sıkıntım var kasıklarımda taş gibi oldu dokunamıyorum

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
imdat diye çığrıncam şimdi ee anlatın bakalım
kimse yokmuuuuuu dık dık dık eyi günler
haticem neyin var?

burdayım şekerim ne anlatalım hepimiz sıkıntıdayız baksana

Slm kızlar nasılsınız napıyorsunuz...

hoşgeldin canım idae eder valla topikce dökülüyoruz, sende kırmızıları görmüşsün hayırlısı artık ne diyim gelecek bir gün elbet

sadece yanıyorum bide çok sıkıntım var kasıklarımda taş gibi oldu dokunamıyorum

haticem yaa sen bi izin al güzelim akşama kadar patlayacaksın bende merak ettim bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…