Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok düşünmemeye çalış serpilim. inş geçer seni kıvrandırmz bukar....

off kızlar bir oynayasım var ki sormyaın gitsin. içim kıpır kıpır yakınlarda bi düğün olsada gtsek iki döktürsek
:124::124::124::124::118::118::118::118:

bende hareket yokki hiç sabah 8.30 bi oturuyorum saat 13 te yemeğe gidiyorum ondada 10 adımda masadayım Akşam 7 ye kadar oturuyorum Ye ye otur bütün gün çay kahve ohh tıkın dur ondan sonra göbeğim çıktı

ohhh yandannn eve gittimi aç söyle bi oyun havası döktür :118: :118:
Iyi geliyor azcık sağ yap azcıkta sol yeter fazla zıplama sen

ohhh yandannn eve gittimi aç söyle bi oyun havası döktür :118: :118:
Iyi geliyor azcık sağ yap azcıkta sol yeter fazla zıplama sen

yetermi ki dersin hatice yaa...:) yetmesede yetsin demi...:)

Arkadaşlar aradı şimdi yılbaşında murat boz gitçeklermiş.sizde gelin diyo
Siz napıcaksınız yılbaşında
bu yılbaşında koca göbeemm , ben ve babamız evde oturmayı planlıyoruz bakalım ne olacak. gecen sene arkadaşlar hep bizde toplanmıştık kalabalık ve yorucu olmuştu ama çok güzeldi. bu sene öle bi etkinliği başlatamıcam bu halde yermden kalkmaya halim yok :d dışarıyada babamz hayatta çıkarmaz yılbaşı die. heryer dolu oluyo ses gürültü duman :)

bu sene bizimde niyetimiz evde oturmaktı ama bilmiyorum .ben daha böyle kumkapı tarzı fasıl seviyorum ağır abla :))

bu sene bizimde niyetimiz evde oturmaktı ama bilmiyorum .ben daha böyle kumkapı tarzı fasıl seviyorum ağır abla :))

öle ağır şeyleri sevmem ben eğlenceli günlerde:) kafam bozuk olursa tamamdır. bana böle kopmalık bişiler lazım
ama bu halde öle kopmalık şeylerde yapamam ya nese seneye kısmetse :))

kızlar yaaaaa bugün pek bi belirtm yok ne bulantı ne batma yaaaa mutlaka bunlardan biri oluydu niye yok yaaaaaaaaaaa ya şu sıkıntılı süreç geçene kadar deli olcam heralde sadece hamile olmak yetmymş çok zor her aşama yaaaaaa ignemide yaptım geldm ama bi korku girdiiçime gene çokmu kuruntu yapıyorm ben yaaaaaaaaaaaa

belki iğne yapıldığı için hissetmiyorsun canım ara dokturunu sor için rahatlasın

canım kuruntu yapma kendine. rahat ol birazcık. en sıkıntılı dönem zaten bnde senn gibiydim sürekli panik korku ya bişi olursa falan die. hissedene kadr öle oluyosun tepinmeye başlayınca için rahatlıyo biraz bu seferde uzun ara geçse yine başlıyo kuruntular. allah yardımcımız olsun bebeklerimizi bize bağışlasın. olmayanlarada nasip etsin inş.

amin canım ya işte olmuyo illlaki kuruntu oluyo ve doktorda belirtilerden hiçbiri olmayınca sıkıntı vardr demektr demşti ve gerçekten mutlaka belrtlerden biri oluyodu yaaaaaaaaaa ne biliyim fazlamı abartıyrm ne verende allah alanda ne gelrse ondan gelsn razıyım olacagı varsada olur zaten kısmetimizde ne varsa onu yaşıyorz rabbim altından kalkamayacagımız dertler vermesn

Kızlar ben çok bitkinim, beynimi paketlediler sabahtan beri oturamadım yerime ya

Son düzenleme:
yok serpilcm ya sabahta yoktu doktoru arasam anca ultrasonla görse anlar zaten haftaya kontrl var gitçem ya belkide kuruntu senin neynvar yaaaaaa üşüttnmü naptın

içini rahat tut o zaman canım bir hafta sabır benim kuzenimde hiç gebelik belirtisi yaşamadı midesi bulanmadı hiç senin de öyledir rahat ol iyi düşün...
valla neremden üşütüyorum bilmiyorum çorap ve terliksiz evde kesinlikle dolaşmam gerekirse patik giyerim ama sağ kasığımda bişey var yaa içeride bişeyler oluyor
dolu dolu böyle nasıl anlatayım ki sinirim bozuluyor

dolu dolu ufak minik bişi olmasın ordaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…