Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aminnnnnnnnnn canı gönülden hemide iyiym çok şükür canım bebişim dün gündz hiç sesi çıkmadı ama akşam ses verdi sol tarafımı sıkıştırdı

selmaaaa nerelerdesin kuzummmm iyisindir inş.
bende de sarı akıntılar başladı sende de vardı soracaklarım var kuzum yetiş gariii

melek hoşgeldin canım iyisin inşş,
haticem inş hayırlı sonuçlar olsun
esmanın dediği gibi rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali çok yükseliyomuş
patrona söyle tepemi attırmasın tersim pistir benim versin izin sağlık bu

Son düzenleme:

göremiyrm seni kaç gündr kııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bırakmadılarmı peşini çok şükür tatlım iyiyim sen

s.a kızlar yine kaynatıyosunuz allah bozmasın bende dedm gireym hayırlı cumalar diyeym dedm kızlara rabbim bu mübarek günün hayrına topigimizde olmayanlara hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsn

aminnnn cnmmm aminnn rabbim dualarımızı kabul etsn. herks hamiş olsun...

kimse onu düşünemiyo sancılar filan bian öince kurtulup bebişini eline almak için çabuk geçsn istyr onlar düşünülmüyor bile

ewet canlarım haklısınız herkes öle diyo kmsenn umrunda olmuyomuş bnmde umrumda olmıcak

aminnnnnnnnnn canı gönülden hemide iyiym çok şükür canım bebişim dün gündz hiç sesi çıkmadı ama akşam ses verdi sol tarafımı sıkıştırdı

bu çok güzel melek inş hep böle sıkıştırır seni yavrucun pıt pıt atar durur içinde sağlıklada gelir kucağına

Canım bugün brz daha rahatım en azından şimdilik öyle gözüküyo :)
haftasonu moduna girdimmmmmmmm

kızlar merhaba 6 aydır bebek düşünüyorduk.6 ayda 2 kimyasal gebelik yaşadım.Benim gibi üst üste yaşayan varmı.

Amin serfikçim inşallah Allahım aratmasın.Tekrar yaşarım bunu die korkuyorum ben

haklısın brck insanın başına bişey geldi mi hep olacakmış gibi korkuyor tez zamanda hamile kalır sağlıkla doğurursun inş ,
bende hamilelik için çırpınıyorum ama bide hamile kaldıktan sonrası var stres bitmiyor yani

heyyy bz geldikk yemek yedik azcık hava aldık şimdi yine masa başına geçtik:)
bugün kola içtim kzlar küçk bi bardak çok özlemişim yaa kolanın tadını:)

heyyy bz geldikk yemek yedik azcık hava aldık şimdi yine masa başına geçtik:)
bugün kola içtim kzlar küçk bi bardak çok özlemişim yaa kolanın tadını:)

afiyet olsun canım yarasın ama kola yaramasın iyi değil:) nasıl bir bağımlılıksa insan özlüyor dimi bende pek içmem ama bazen içiyim de cayır cayır boğazım yansın isterim

afiyet olsun canım yarasın ama kola yaramasın iyi değil:) nasıl bir bağımlılıksa insan özlüyor dimi bende pek içmem ama bazen içiyim de cayır cayır boğazım yansın isterim

öyle valla cnm özlüyorum. çok bağımlı biri değilim ama 6 aydır içtiğim 2 yada 3 bardaktır. şimdi herşeye dikkat ediyoruz. eskiler boşa dememişler sakınan göze çöp batar diye başımız dertten kurtulmuyo. çok şükür kötü bişi yaşamadık rabbime emanet tabi bnde düşüncem ama çokda sakınmak istemiyorum bazı konularda.

yokhhh napıyorsunnn benim hiç keyfim yokk

Geldim kuzumm, geçmedimi sıkıntıların yaa ağrıyomu halaa kasığın
bikaç raporum vardıda halledip geldimmmm
napim akşam olsun diye bekliyorum hafatsonuuuuuuuuuu geldiiiiiiiiiiiiiii
yarın uyuyacağımmmm yaşasın

Amin serfikçim inşallah Allahım aratmasın.Tekrar yaşarım bunu die korkuyorum ben

canım geçmiş olsun kimyasaldan sonra hamile kalan çok oldu forumda denk geldim bende
inş bir dahaki sefere bebeğin seninle kalır

Son düzenleme:

geçmedi yokhh geçmeyecekte , hiç halim yok gözlerimin üzerinde yük var sanki grip mi olacağım acaba ,sadece ağlamak istiyoru şuan
içim kötü niye böyle oldum yaaa

geçmedi yokhh geçmeyecekte , hiç halim yok gözlerimin üzerinde yük var sanki grip mi olacağım acaba ,sadece ağlamak istiyoru şuan
içim kötü niye böyle oldum yaaa

dur yavrum sakin ol psikolojk olrark etkiliyosun kendini
içinde bööyle bi umutszluk var o böyle beter yapıyo seni
inş geeçer biran önce şu ağrın da aklına güzel şeyler getirmeye çalışşş
bak haftasonu geldi gez toz bu hafta ne biliyim bişeyler yap

kasık ağrım geçse başka bişey istemeyeceğim içimi çekiyorlar sanki nasıl bişey bu yaaa
kist değildir dimi yokh, üşütütm ondan ağrıyordur başka bi ihtimal düşünemiyorum çünkü
neyse eve gidince kendimi battaniyenin altına atıp uyuyacağım uyumak istiyorum şuan ,
temizlikte yapmayacağım yarın pinekliycem evde banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…